Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد علی نجفی روز جمعه در مراسم ساماندهی و احیای درختان چنار خیابان ولیعصر(عج) اظهار کرد: این درختان از شهرهای دیگر ایران از جمله مشهد و اصفهان به خیابان ولیعصر(عج) که از خیابان های قدیمی تهران است منتقل شده و به جای درختان بیمار کاشته می شود.
وی با بیان اینکه مراسم کاشت این درختان امروز(جمعه) همزمان با اولین روز از هفته منابع طبیعی آغاز می شود، ادامه داد: هدف از اجرای این طرح حفظ سرمایه های گیاهی شهر تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفی پیاده راه سازی در خیابان ولیعصر، سیمان کردن جداول و تعرض برخی ساختمان سازی ها به پیاده روها و درختان را که مانع رسیدن آب به ریشه درختان چنار شده است را از جمله عوامل این بیماری ذکر کرد.
وی گفت: حفظ پوشش گیاهی تهران از جمله درختان آن اهمیت و ارزش بالایی دارد و شهرداری تهران در این زمینه بسیار جدی است که برخورد قانونی و قضایی با یکی از کسبه خیابان ولیعصر(عج) که اقدام به خشکاندن درخت برای بهتر دیده شدن تابلوی مغازه خود کرده بود و به طبع آن شهردار ناحیه برکنار شد از مصادیق این اهتمام است.
وی خواستار همراهی و همگامی همه شهروندان تهرانی برای حفظ و توسعه بافت گیاهی تهران شد و گفت: اقدامات شهرداری به تنهایی کفایت نمی کند و نیازمند حمایت همه جانبه مردم هستیم.
شهردار تهران ادامه داد: شهرداری تهران آمادگی دارد تا تجربیات خود در زمینه جابجایی درختان چنار قدیمی و ماشین آلات خود را در اختیار شهرداری ها شهرهای دیگر ایران قرار دهد.
مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای‌سبز شهرداری تهران نیز در این مراسم با بیان اینکه در مسیر 36 کیلومتری رفت و برگشت خیابان ولیعصر(عج) حدودا 18هزار اصله درخت چنار وجود دارد،افزود: کاشت درخت در این خیابان از سال 1308 آغاز شد.
علی محمد مختاری گفت: تعدادی از درختان این خیابان به دلایل مختلف از جمله عدم آبرسانی به ریشه و سیمان کاری دچار سرطان رنگی شدند و این درختان با درختانی سالم که از مناطق دیگر منتقل شده است، تعویض می شوند.
وی گفت: درختان منتقل شده از نظر تطبیق با شرایط آب و هوایی تهران بررسی کامل شده و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
مختاری از درختکاری در یکهزارو 200 هکتار از اراضی دامنه جنوبی البرز که در اختیار شهرداری تهران قرار گرفته است خبر داد و افزود: این درختکاری از ابتدای مهرماه سالجاری آغاز شده است و به صورت آبیاری قطره ای سیراب می شود.
وی همچنین از برگزاری و کاشت درخت با عناوین غرس درخت نفس، درخت دانش، درخت ایثار و درخت صلح و دوستی همزمان با هفته درختکاری خبر داد.
مراسم ساماندهی و احیای درختان چنار خیابان ولیعصر(عج) حد فاصل بزرگمهر تا طالقانی با شعار هر خانواده یک درخت با هدف کاشت 750 درخت سالم به جای 750 درخت بیمار چنار که به بیماری سرطان رنگی مبتلا شده اند برگزار شد.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
6139/6003
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۸۰۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟

اخیراً فیلمی در فضای مجازی  به نمایش در آمده است که نشان می‌دهد شهرداری منطقه ۷ در باغ موزه قصر تعدادی درخت را قطع کرده است و این طور وانمود می‌کند که گویی شهرداری به دنبال قتل عام درختان و دشمنی با آنهاست! - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی شهرداری منطقه 7 در اطلاعیه ضمن تشکر از حساسیت شهروندان نسبت به حفظ و نگهداشت فضای شهر که همواره مورد تاکید شهرداری تهران بوده، اعلام کرد: این نهاد مردمی که خود را خادم مردم می‌داند هر ساله هزینه‌های هنگفتی برای نگهداشت و توسعه فضاهای سبز شهر تهران می‌کند، به اطلاع شهروندان تهرانی که به حق و بدون تعارف ولی نعمتان کارکنان شهرداری هستند می‌رساند. 

13 اصله درخت طبق نظر پزشک گیاه، مبتلا به آفت پوست‌خوار و چوب‌خوار شده بود و ضرورت قطع این درختان توسط پزشک گیاه به اداره فضای سبز اعلام گردید و سپس این موضوع با ارائه مستندات پزشکی در کمیسیون ماده 7 طرح گردید و اعلام شد که برای حفظ سایر درختان آن محوطه و نیز حفظ جان عابران و شهروندانی که این محوطه تردد می‌کنند، قطع این درختان اجتناب‌ناپذیر است، و کمیسیون بر اساس مستندات پزشک گیاه و نیز سایر کارشناسان، رای به قطع این درختان داد. 

در نتیجه بر خلاف فضاسازی رسانه ای که قطع این درختان را در جهت بی‌توجهی به نگهداشت فضای سبز توسط شهرداری تلقی می‌کرد، واقعیت این است که برای حفظ فضاهای سبز شهری و طبق قوانین موجود و با نظر کارشناسان معتبر این اتفاق موجود است و در صورت لزوم تمامی اسناد و مدارک به انتشار در خواهد آمد. 

از سوی دیگر با توجه به این که آفت چوب خوار تنه درخت را به تدریج  از داخل پوک می‌کند در فصولی که در شهرمان باد و طوفان وجود دارد شکستن و افتادن این درختان به جان و مال شهروندان آسیب می‌زند همچنان که اخیرا دو درخت به دلیل باد سقوط کرد و علت هم این بود که این دو درخت دچار آفت چوبخوار شده و از درون پوک بودند. 

در پایان ضمن تشکر از آن دسته از شهروندانی که با دغدغه حفظ و نگهداشت فضای سبز شهری تحت تاثیر این فیلم و خبر نگران شده بودند اعلام می کند که حساسیت افکار عمومی نسبت به نگهداشت فضای سبز شهری یک سرمایه ارزشمند برای شهرداری و خادمان شهر است و ضمن ارج نهادن به این نگرانی، به صورت کامل پاسخگوی تمامی دغدغه ها و نگرانی ها در این زمینه هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • قطع درختان در محدوده باغ موزه قصر
  • ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی
  • علت قطع درختان منطقه ۷ تهران توسط مأموران شهرداری چیست؟ + ویدئو