Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-09@02:16:00 GMT

بیشتر از نیم‌ساعت دستکش نپوشید

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۸۰۴۱۹

به گزارش پارس نیوز،

دکتر مهرداد ملک با اشاره به استفاده بسیار از مواد شوینده در روزهای خانه‌تکانی، گفت: متاسفانه این تفکر وجود دارد که هرچه از این مواد بیشتر استفاده شود، نشانه پاکیزگی بیشتر است، بنابراین در روزهای خانه تکانی شاهد استفاده بسیار از مواد شوینده بویژه سفید کننده‌ها و انواع جرم گیرهستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این مواد شیمیایی بوده و استفاده از آنها مضراتی به همراه دارد، بنابراین باید به میزان حداقلی و در صورت لزوم از آنها استفاده شود.

ملک تصریح کرد: اولین تاثیر این مواد بر غشای مخاطی و مخاط تنفسی و دستگاه تنفسی است و افراد حتما باید به هنگام استفاده از این مواد از ماسک استفاده کنند.

وی افزود: این مواد همچنین تاثیر سویی بر پوست دست دارند و توصیه می‌شود حتما هنگام استفاده از این مواد از دستکش استفاده شود.

ملک خاطرنشان کرد: تماس طولانی مدت این مواد با پوست دست، چربی پوست را حل کرده و پوست را حساس و تحریک پذیر می‌کند و خشکی پوست را نیز به دنبال دارد.

وی افزود: حتی بعضا در مواردی بر اثر شست و شوی بسیار، پوست‌های حساس دچار اگزمای پوستی می‌شوند و در صورت شست و شوی بسیار و طولانی مدت به مرور خطوط سرانگشتان نیز از بین می‌روند.

ملک با تاکید بر پوشیدن دستکش هنگام استفاده از این مواد خاطرنشان کرد: استفاده طولانی مدت از دستکش‌های پلاستیکی هم موجب افزایش تعریق پوست دست، حساس شدن و آسیب پذیر شدن آن می‌شود.

وی افزود: توصیه می‌شود بیش از 20 دقیقه تا نیم ساعت از این دستکش‌ها استفاده نشود و حتما قبل از پوشیدن دستکش پلاستیکی یک دستکش نخی زیر پوشیده شود.

وی در خصوص ترکیب مواد شوینده با یکدیگر از جمله ترکیب سفید کننده و جرم گیر هشدار داد و افزود: این مواد به هیچ عنوان نباید در فضای بسته استفاده شوند و افراد به هنگام استفاده از این مواد برای پیشگیری از رسیدن بخارات آن به چشم باید از عینک استفاده کنند.

ملک در پایان با بیان اینکه خانه تکانی یک نظافت کلی تر منزل و محیط زندگی است، از زنان خانه دار و افرادی که در امر خانه تکانی مشارکت دارند خواست تا در این زمینه وسواس زیاد به خرج ندهند و امر خانه‌تکانی را آسان بگیرند.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۸۰۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند باید علمی برای حمام رفتن

بعضی از روزها احساس می کنید که حتما نیاز به دوش گرفتن دارید تا همه استرس تان از بین برود اما در بعضی از روزها حتی یک دقیقه هم دوست ندارید زمان بگذارید و حمام کنید. این که شما هر روز دوش گرفتن را نادیده بگیرید، گاهی اوقات برای پوست تان خوب و گاهی اوقات بد است.

شستن بیش از حد پوست، باعث خشکی آن می شود. پس باید سعی کنید که عادات مثبت را برای روتین حمام کردن خودتان در نظر بگیرید و به آن پایبند باشید که در این قسمت از بهداشت و سلامت به شما توضیح خواهیم داد که چند وقت یکبار دوش بگیرید.

اگر بخواهید از لحاظ نکات عنوان شده علمی، دفعات استحمام هفتگی خود را تنظیم کنید باید به چند مورد که در ادامه خواهید خواند، توجه کنید.

نوع پوست خود را بشناسید

به گزارش نمناک، اگر پوست چربی دارید، احتمالاً دوست دارید تند تند حمام کنید تا پوست تان مات شود اما معمولاً نتیجه نمی گیرید. مواد شیمیایی مضر داخل صابون پوست را به شدت خشک و زبر می کند و باعث می شود که غده های چربی به دلیل خشکی پوست تلاش بیشتری داشته باشند و چربی بیشتری تولید کنند و در نتیجه پوست شما چرب تر می شود.

اگر پوست حساس و خشک دارید، و از مشکلات پوستی مثل پسوریازیس رنج می برید، ممکن است دوش گرفتن التهابات را تحریک کند و باعث خارش شود. بعضی از متخصصان پوست پیشنهاد می کنند که دو یا سه بار در هفته دوش بگیرید تا از این وضعیت جلوگیری شود.

به موهای خود نگاهی بیندازید

اینکه صبح ها چشم باز می کنید و سریعاً به حمام می روید، ممکن است به شما احساس تمیزی بدهد اما اینکه هر روز به موهای خود شامپو بزنید شاید ظاهر موهای تان را به هم بریزد. اگر موهای فر دارید، شستن موها به اندازه یک بار در هفته کافی است. زیرا باید سعی کنید که رطوبت را داخل موها حفظ کنید اما اگر موهایتان چرب است، هفته ای سه بار استحمام نیاز خواهید داشت.

به برنامه ورزشی خود دقت کنید

اگر زیاد باشگاه می روید، احتمالا دوست دارید تند تند حمام کنید، البته که باید بیشتر دوش بگیرید. دوش گرفتن دقیقا بعد از باشگاه باعث می شود که ماهیچه های شما زودتر ریکاوری شود، از اکنه روی بدن جلوگیری شود و قدرت سیستم ایمنی بدنتان افزایش پیدا کند.

عادات دوش گرفتن خود را با فصل تنظیم کنید

هنگامی که در هوای داغ و گرم هستید، کاملاً طبیعی است که احساس می کنید خیلی زیاد عرق کرده اید و شاید دو بار در روز هم به دوش گرفتن نیاز پیدا کنید اما در هوای خنک تر کمتر عرق می کنید و در نتیجه کمتر نیاز به دوش گرفتن خواهید داشت. پوست در ماه های زمستان خشک و حساس می شود و دوش گرفتن در طول روز ممکن است خشکی آن را افزایش دهد.

چند نکته مهم

جدا از اینکه چقدر دوش می گیرید، نوع دوش گرفتن شما هم برای پوست و سلامت کلی تان موثر است:

دما را کاهش دهید. این که آب را بیش از حد داغ کنید، برای پوست تان مضر است و چربی مورد نیاز آن را از بین می برد و دچار حساسیت می کند. به دنبال پاک کننده های بدون رایحه باشید. رایحه های موجود در صابون شاید حس خوبی را ایجاد کند اما برای پوست آسیب رسان است. مدت زمان دوش گرفتن را کوتاه کنید. متخصصان پوست پیشنهاد می کنند که حداکثر 10 دقیقه دوش بگیرید و این زمان را بیشتر نکنید. صابون را فراموش کنید. مجبور نیستید هر روز به صورت و بدن خود صابون بزنید. می توانید فقط برای قسمت های حساس مثل زیر بغل و اندام خصوصی خود از صابون استفاده کنید. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دمنوش‌هایی برای جلوگیری از ریزش مو
  • تجربه دزد آمریکایی از سرقت خودروهای گران / سرقت در 6 ثانیه، درآمد 50 هزار دلار کمتر از یک ساعت (فیلم)
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • نحوه جدا کردن حرفه ای پوست هندوانه (فیلم)
  • نشستن بیشتر از ۵ ساعت؛ افزایش ۲ سانتی‌متری دور کمر
  • چند باید علمی برای حمام رفتن
  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  • استفاده از آبرسان چگونه پوست را روشن می‌کند؟
  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • با پوست گردو، اسپیکر بلوتوث آر جی بی بسازید(فیلم)