Web Analytics Made Easy - Statcounter


مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران از احیاء و ساماندهی درختان خیابان ولیعصر(عج) خبر داد و افزود: ‌در فاز اول این طرح ۷۴۰ اصله درخت جایگزین درختان مبتلا به قارچ سرطان رنگی می شود.

به گزارش امتداد نیوز، محمدعلی مختاری در تشریح عمر مفید درختان، گفت: عمر مفید یک درخت تا زمانی که پوسیدگی آن آغاز و در مرحله بعد خشک می‌شود تلقی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌تردید عوارض تغییر اقلیم، کاهش منابع آبی و از طرفی افزایش جمعیت در شهرها شرایط سختی را برای درختان ایجاد کرده است. در این میان درختان خیابان ولیعصر که باید به عنوان شایسته‌ترین خیابان تهران از صلابت و طراوت برخوردار باشند، دچار تنش‌های متعددی ظرف سال‌های گذشته شده‌اند.

وی ادامه داد: علیرغم اقدامات شهرداری برای حفظ درختان خیابان ولیعصر، شدت تنش به حدی بوده که مجبور شدیم برخی از آنها را به دلیل ابتلا به نوعی قارچ به نام سرطان رنگی جایگزین کنیم لذا شهرداری تهران می‌کوشد درختانی که امکان احیای آنها وجود ندارد را با درختان شاداب و سالم جایگزین کند.

وی تاکید کرد: مرحله اول طرح احیاء و جایگزینی درختان خیابان ولیعصر امروز (جمعه) با حضور شهردار تهران آغاز می‌شود و این آغاز طرحی است که ان‌شاءالله با اجرای آن شادابی و طراوت به خیابان ولیعصر بازگردانده می‌شود. تمامی این طرح توسط کارشناسان داخلی و مطالعات و تولیدات داخلی انجام می‌شود.

وی در تشریح برنامه‌های شهرداری تهران برای هفته منابع طبیعی، تصریح کرد: شهرداری تهران در این هفته با هدف احیای فضای سبز شهر تهران برنامه‌های متنوعی را تدارک دیده که در نخستین روز آن یعنی امروز (جمعه) ۷۴۰ درخت کهنسال با قدمت ۱۲ تا ۱۹ سال در جنوب محور ولیعصر و در دو طرف این خیابان غرس می‌شود.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران با اشاره به اینکه در سال ۱۳۰۸ کاشت درختان چنار در خیابان ولیعصر به طول ۱۸ کیلومتر در دو مسیر رفت و برگشت آغاز شده است، افزود: بر اساس آنچه که در تاریخ به آن اشاره شده، در دو طرف این خیابان در سال ۱۳۲۰ به طول هر دو متر یک درخت چنار کاشته شده و به این ترتیب در مسیر رفت ۹۰۰۰ درخت چنار و در مسیر برگشت نیز ۹۰۰۰ درخت دیگر یعنی مجموعا ۱۸ هزار درخت چنار کاشته شده است. در حال حاضر نیز در سطح این خیابان ۱۵ هزار و ۵۲۰ اصله درخت چنار وجود دارد که برخی از آنها به قارچ سرطان رنگی مبتلا شده‌اند و باید جایگزین شوند.

وی تاکید کرد: با دستور شهردار تهران احیاء و ساماندهی درختان خیابان ولیعصر در اولویت کاری سازمان بوستان‌ها قرار گرفته و برابر همین دستور در ایام هفته منابع طبیعی هر روز مراسم ویژه‌ای برای کاشت درخت در سطح تهران برگزار می‌شود.

وی در تشریح برنامه‌های شهرداری تهران در هفته درختکاری افزود: فردا (شنبه) کاشت درخت دانش را با حضور وزرای وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و علوم و تحقیقات در اردوگاه شهید باهنر خواهیم داشت و روز یکشنبه با حضور وزیر ارشاد در باغ هنرمندان مراسم کاشت درخت انجام خواهد شد. درخت ایثار نیز در روز دوشنبه با حضور رییس بنیاد امور ایثارگران کاشته خواهد شد و روز سه‌شنبه ۱۵ اسفند ماه هم با حضور رییس‌جمهور و شهردار تهران پروژه جنگل کاری ۱۲۰۰ هکتاری همراه با آبیاری قطره‌ای انجام خواهد شد. در روز چهارشنبه درخت امید با حضور وزیر بهداشت و روز پنجشنبه درخت صلح و دوستی با حضور وزیر امور خارجه کاشته خواهند شد. در روز جمعه نیز درخت مادر با حضور معاون زنان رییس‌جمهور در بوستان بهشت مادران کاشته خواهد شد.

true برچسب ها : توسعه فضای سبز خیابان ولی عصر محمد علی غفاری true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۸۱۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی

به گزارش صدای ایران از ایرنا، موضوع از این قرار است که در روز‌های اخیر متنی کوتاهی با عنوان " قطع درختان پهن پیکر در بخش کجور نوشهر"‌در شبکه‌های اجتماعی غرب مازندران منتشر شده است و در توضیح این اتفاق نیز عنوان شد:‌

این متن با اشاره به قطع ۴۰ اصله درخت در اراضی روستای منجیر بخش کجور توضیح می‌دهد: بیش از ۴۰ اصله درخت پهن پیکر در اراضی روستای منجیر بخش کجور نوشهر توسط افراد ناشناس قلع و قمع شد.

انتشار تیتر این خبر با عنوان" فاجعه‌ای دیگر در البرز مرکزی / نابودی درختان پهن پیکر در کجور " در شبکه‌های اجتماعی برای تمامی دوستداران طبیعت دردآور و سخت و برخورد با عوامل این کار به طور قطع خواسته آنان است، اما جوابیه اداره منابع طبیعی و آبخیزداری منطقه مرهمی برای دوستداران طبیعت شده است چرا که این متن مربوط به سال گذشته بود و اکنون از وقوع چنین حوادث دلخراش طبیعی در حاشیه اراضی و عرصه‌های طبیعی روستا‌های بخش کجور خبری نیست.

رییس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان چالوس روز جمعه در خصوص خبر منتشره " نابودی درختان پهن پیکر در بخش کجور نوشهر " در شبکه‌های اجتماعی غرب مازندران آن را مربوط به سال گذشته ذکر کرد.



عبدالله شمس ادامه داد: محل قطع این درختان در عرصه مستثنیات اشخاص قرار داشته که این درختان در سال گذشته و با مجوز اداره منابع طبیعی قطع شده که در نزدیکی این باغ ساختمان اداره محیط زیست قرار دارد.

وی با تاکید بر حفاظت و حراست از عرصه‌های منابع طبیعی از سوی همگان اظهارداشت: برای حفاظت از جنگل و منابع طبیعی باید هم مردم تلاش کنند.

شمس از اهالی منطقه و همیاران طبیعت خواست در صورت مشاهده هرگونه تخریب منابع طبیعی، از طریق شماره‌های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان حفاظت منابع طبیعی را مطلع کنند.



استان مازندران ۲ اداره کل منابع طبیعی دارد که اداره کل منابع طبیعی منطقه نوشهر، بیش از ۶۶۰ هزار هکتار جنگل، مرتع و سواحل معادل ۲۸ درصد از مساحت مازندران را زیر پوشش دارد.

استان مازندران ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار مساحت دارد که حدود ۲ میلیون هکتار از این مقدار را منابع طبیعی شامل جنگل‌ها و مراتع تشکیل می‌دهد.

حوزه منابع طبیعی مازندران منطقه ساری هم حدود ۷۰ درصد از اراضی ملی و جنگل‌های استان را زیر پوشش مدیریتی خود دارد.

استان مازندران ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار مساحت دارد که حدود ۲ میلیون هکتار از این مقدار را منابع طبیعی شامل جنگل‌ها و مراتع تشکیل می‌دهد.



قدمت جنگل‌های شمال ایران به بیش از ۴۰ میلیون سال قبل بر می‌گردد و دارای ۹۰ گونه درختی و ۲۱۱ گونه درختچه‌ای و هزار و ۵۵۸ گونه علفی و بوته‌ای است. مساحت این عرصه‌های جنگلی در حدود یک درصد جنگل‌های اروپاست ولی تعداد گونه‌های آن ۱۶ درصد گونه‌های موجود در کل قاره اروپاست.

جنگل‌های هیرکانی با گستره حدود ۱.۹ میلیون هکتار از آستارا در شمال استان گیلان آغاز می‌شود و تا گُلی داغی در شرق استان گلستان به طول تقریبی ۸۰۰ کیلومتر و عرض ۲۰ تا ۷۰ کیلومتر پراکنش دارد بخشی کوچکی از جنگل‌های هیرکانی هم معادل ۲۰ هزار هکتار در کشور آذربایجان قرار دارد.

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • قطع درختان در محدوده باغ موزه قصر
  • ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی