Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-04@06:34:35 GMT

تاکید سازمان ملل بر توسعه صنایع غیرنفتی

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۸۵۰۴۶

تاکید سازمان ملل بر توسعه صنایع غیرنفتی

نماینده مقیم سازمان توسعه صنعتی ملل متحد در ایران (UNIDO) تاکید کرد: برای آینده پایدار باید صنایعی را داشته باشیم که به محیط زیست آسیب نرسانند.

نماینده مقیم سازمان توسعه صنعتی ملل متحد در ایران (UNIDO) با تاکید بر اینکه «برای آینده پایدار باید صنایعی را داشته باشیم که به محیط زیست آسیب نرسانند»، گفت: مدیریت سبز نوعی پارادایم حکمرانی است که جایگزین نگاه‌‌‌های محدودتر در صنعت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش خبرنگار «انرژی امروز»، مریم جوان شهرکی در نوزدهمین همایش ملى صنعت و خدمات سبز که صبح امروز در سالن همایش‌‌‌هاى بین‌المللى سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، افزود: در مدیریت سبز، زنجیره تامین محصول صنعتی از ابتدای تولید تا بازیافت به گونه‌ای شکل گرفته که مولفه‌‌‌های زیست محیطی را شامل شود و نقش تکنولوژی روز در آن پررنگ باشد. یونیدو بر اهمیت توسعه صنایع سبز با هدف کاهش فقر، افزایش درآمد با توسعه پایدار و توسعه صنایع غیرنفتی تاکید دارد. 

وی با اشاره به اهمیت اهداف تقویت کسب و کارهای کوچک، بهبود فضای کسب و کار و منابع، پرداختن به مسائل مربوط به تغییر اقلیم، گفت: در همکاری صورت گرفته در پروتکل مونترآل، در نهایت شاهد توسعه اشتغالزایی نیز هستیم. 

نماینده مقیم سازمان توسعه صنعتی ملل متحد در ایران (UNIDO) تصریح کرد: افزایش آلودگی زباله دولت‌‌‌ها را واداشته که بهره‌وری بالاتر بر پایه ضایعات کمتر است. زباله‌‌‌های بازیافت ناشده نه تنها هزینه‌‌‌های بسیار بهداشتی تحمیل می‌کنند؛ بلکه آلودگی‌‌‌های بسیاری را برجا میگذارد. 

وی با اشاره به اهمیت مدیریت سبز، خاطر نشان کرد: رفتن به سمت مدل‌‌‌های غیرخطی یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است.

جوان شهرکی یادآور شد: سازمان ملل متحد با هدف تقویت همکاری‌‌‌های بین‌المللی با کشورهای در حال توسعه مانند ایران، چند ضرورت را در دستور کار برای توسعه صنعت سبز دارد.  ازبین بردن نقصان‌‌‌ها در چهارچوب قوانین، در سیستم حمایتی و با توسعه دانش از جمله این ضرورت‌‌‌هاست.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۸۵۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه عمران ملل متحد: بازسازی غزه ۸۰ سال طول می‌کشد

سازمان برنامه عمران ملل متحد در گزارشی گفت که کار بازسازی غزه ممکن است تا قرن بعدی به طول انجامد و حداقل ۴۰ الی ۵۰ میلیارد دلار هزینه دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سازمان برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد یا برنامه عمران ملل متحد (UNDP)، به عنوان یکی از شاخه‌های اصلی سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که اگر بازسازی غزه همانند جنگ‌های سابق انجام شود، تا 80 سال طول خواهد کشید و تا قرن بعدی ادامه خواهد یافت.

این سازمان گفت در صورتی که مصالح لازم به سرعت وارد غزه شود و کار بازسازی با سرعت پیش برود، می‌توان امیدوار بود که این کار تا سال 2040 به اتمام برسد.آمار شوکه‌کننده از تجاوزات اشغالگران به بخش کار و اقتصاد غزه در این گزارش همچنین آمده است که بازسازی غزه حداقل 40 الی 50 میلیارد دلار هزینه دارد و علاوه بر این تبعات اجتماعی و اقتصادی جنگ چندین نسل را درگیر خود کرده و دهها سال طول خواهد کشید.

به گفته این نهاد وابسته به سازمان ملل، برای بازسازی غزه باید 37 میلیون تن آوار ساختمان‌ها جا‌به‌جا شود که 300 کیلوگرم برای هر متر مبع می‌شود و این در حالی است که به دلیل وجود بمب‌ها و مواد منفجره عمل نکرده، کار آواربرداری با خطرات زیادی همراه است.

در این راستا دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه روز گذشته در گزارشی درباره آمار خسارت‌هایی که جنگ وحشیانه رژیم اشغالگر به غزه وارد کرده است اعلام کرد که مجموعه خسارات اولیه مستقیم تجاوزات اشغالگران علیه نوار غزه از 7 اکتبر 2023 تاکنون بالغ بر 33 میلیارد دلار بوده است.

در ادامه این گزارش آمده است که رژیم اشغالگر همچنین 15 بخش مربوط به کار و زندگی را در غزه نابود کرده که این بخش‌ها عبارتند از بخش مسکن و خانه، بخش خدمات و شهرداری‌ها، بخش تجاری، بخش صنعتی، بخش دولتی، بخش کشاورزی، بخش بهداشت، بخش آموزشی، بخش رسانه، بخش تفریح و هتل‌ها، بخش ارتباطات و اینترنت، بخش حمل و نقل و بخش برق. در این بخش‌ها ده‌ها هزار نفر شغل و تجارت خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه عمران ملل متحد: بازسازی غزه ۸۰ سال طول می‌کشد
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • سفیر ایران در سازمان ملل: شروع کننده جنگ علیه اسرائیل نبوده ایم/ حق پاسخ به هرگونه تجاوز محفوظ است
  • سفیر ایران: شروع کننده جنگ علیه اسرائیل نبوده ایم؛ حق پاسخ به هرگونه تجاوز محفوظ است
  • به هرگونه تجاوز علیه حاکمیت و تمامیت ارضی خود پاسخ می‌دهیم
  • نماینده ایران: حق پاسخ به هرگونه تجاوز محفوظ است
  • ایروانی: شروع‌کننده جنگ علیه اسرائیل نبودیم
  • خواهان بررسی مجدد درخواست عضویت کامل خود در سازمان ملل هستیم