Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-04@23:34:07 GMT

بهترین زمان تربیت هوش معنوی کودکان

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۸۶۷۲۲

بهترین زمان تربیت هوش معنوی کودکان

به گزارش جام نیوز، احمد خاکی، معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران با اشاره به اجرای طرح نیک(نماز یاوران کودک) و آموزش مدیران و مربیان مهدهای کودک این استان برای دعوت درست کودکان به نماز و برنامه‌های دینی، گفت: قبلاً بسیاری از برنامه‌های دینی به صورت ارائه محتوای آموزشی به بچه‌ها تهیه می‌شد بر همین اساس بهزیستی پنج محتوای آموزشی را به صورت کتاب تدوین کرد که ابعاد مختلف رشد جسمانی، عاطفی، اجتماعی، کلامی، شناختی و خلاقیت را مد نظر قرار می‌داد و مفاهیم قرآنی و دینی به عنوان چتری بود که کل آموزش‌ها را در بر می‌گرفت چرا که محتوای آموزشی ما بر اساس فرهنگ اسلامی ـ ایرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: اما در طرح نیک آموزش‌ها را به مربیان ارائه کردیم تا بتوانند نگرش درست و مثبتی در بچه‌ها نسبت به مباحث دینی ایجاد کنند. اجرای این طرح بازتاب بسیار خوبی داشت و موجب ارتقای معنوی مربیان مهدهای کودک نیز شد.

 

خاکی به برنامه‌های آینده طرح نیک اشاره و اعلام کرد: با توجه به اینکه هنوز همه مربیان مهدهای کودک آموزش ندیده‌اند تلاش می‌کنیم سال آینده همه مربیان این آموزش‌ها را دریافت کنند؛ علاوه بر مربیان، مدیران، مؤسسان و کارشناسان مسئول مهدهای کودک نیز باید این آموزش‌ها را دریافت کنند.  

 

بهترین سن آموزش هوش معنوی کودکان، زیر ۶ سال است

وی بر لزوم ارائه آموزش‌های «نحوه تشویق کودکان به نماز» از سوی خانواده نیز تأکید کرد و گفت: مسئله مهم دیگری که وجود دارد خانواده بچه‌هایی است که در مهدهای کودک حضور دارند. آموزش مربیان و بچه‌ها کافی نیست و دیدگاه خانواده‌ها هم در این مسئله بسیار مهم است و باید به عنوان ضلع سوم رشد معنوی کودکان به آن توجه کرد. آموزش‌های همه‌گیر موجب نهادینه شدن مباحث دینی و فرهنگی می‌شود و ما معتقد هستیم بهترین سن برای آموزش بُعد معنوی و هوش معنوی کودکان، زیر شش سال است. در همین سن است که باید آموزش‌ها ارائه و پایه‌های معنوی بچه‌ها بسترسازی شود تا بچه‌ها پایه‌های تفکر معنوی و هوش معنوی قوی را کسب کنند.

 

بررسی نتایج عملی طرح نیک بر روی مربیان و بچه‌های مهدهای کودک

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران بر لزوم بررسی و تحلیل نتایج و آثار اجرای طرح نیک در مهدهای کودک تأکید و عنوان کرد: باید بررسی کنیم و ببینیم آنچه به مربیان مهدهای کودک آموزش داده شده چه تأثیری بر رفتار آنها و نیز بر کودکان داشته است.

 

وی گفت: بُعد نظارتی این طرح سال آینده اجرا خواهد شد و بر اساس آن کارشناسان ما به مهدهای کودک رفته و تأثیر و بازتاب این آموزش‌ها بر بچه‌ها را بررسی خواهند کرد.  

 

تأثیر محتوای آموزشی بر روی بچه‌های مهدهای کودک بررسی می‌شود

خاکی موضوع مهم بعدی در خصوص آموزش کودکان را «مستندسازی» عنوان و اظهار کرد: باید به طور علمی و دقیق بدانیم در مهدهای کودک ما چه خبر است بر همین اساس با یک گروه کارشناس مسلط به مباحث روز، مدیران، اولیا و کانون مهدها جلسه‌ای برگزار می‌شود تا یک برنامه مدون برای بررسی و مستندسازی تأثیر محتوای آموزشی بر روی بچه‌ها تهیه شود؛ امیدواریم این طرح تدوین و تا شش ماه آینده اجرا شود.

 

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران در پاسخ به این سؤال که تاکنون گزارشی مبنی بر مخالفت خانواده‌ها با ارائه مباحث دینی در مهدهای کودک داشته‌اید؟ گفت: خیر. دیدگاه ما این است که باید بر اساس نیازهای خانواده و جامعه حرکت کنیم ما هم با توجه به بافت بوم‌شناختی جامعه اسلامی‌مان حرکت می‌کنیم. تاکنون هیچ گلایه‌ای در خصوص مباحث دینی که در مهدهای کودک ارائه شده، نداشته‌ایم و برعکس خانواده‌ها علاقه‌مند بوده‌اند. خانواده‌ها خوشحال هستند که بچه‌ها را با ابعاد معنوی آشنا می‌کنیم.

 

وی در پایان گفت: امروزه جوامع و افرادی هم که نگاه دینی ندارند به نگرش اخلاقی روی آورده‌اند. جامعه ما که یک جامعه اسلامی است قطعاً گرایش ما در این مسئله زیاد است اگر بتوانیم کلام، عمل و رفتارمان با بحث‌ها یکسان باشد خانواده‌ها هم مشکلی ندارند.

 

ایکنا

 

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۸۶۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک بازی کودکان المغازی؛‌ بانک جدید حملات رژیم صهیونیستی

در جریان جدیدترین جنایت صهیونیست ها در یورش به نوار غزه، بمباران پارک کودکان در اردوگاه پناهجویان المغازی واقع در منطقه دیرالبلح، به شهادت ۱۴ کودک و مجروح شدن چندین نفر دیگر منجر شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، اشغالگران صهیونیست حتی به کودکان غزه نیز اجازه نمی‌دهند چند دقیقه در روز برای فرار از واقعیت دردناک جنگ، مشغول بازی شوند. ارتش صهیونیستی در جدیدترین جنایت خود محوطه بازی کودکان در اردوگاه المغازی، واقع در منطقه دیرالبلح را هدف قرار داد و دست کم 14 کودک فلسطینی را به شهادت رساند.

 

.

 

حمله موشکی ارتش رژیم صهیونیستی به خیابانی مملواز جمعیت و کودکان مشغول بازی باعث شد این هیاهوی کودکانه به یکباره خاموش شود. همه کودکان بجز چند نفر که در این حادثه مجروح شدند، به شهادت رسیدند.

رجاء رضوان،کودک ساکن اردوگاه المغازی در تشریح جزئیات این جنایت به خبرنگار تسنیم در نوار غزه گفت: می خواستم وسائلی بخرم، همین که آماده شدم و میخواستم به بیرون از اردوگاه بروم، ناگهان بمباران شروع شد و دقیقاً یک موشک جلوی من به زمین اصابت کرد. محمد، پسر عمویم هم آسیب دید و روی زمین افتاد.

«فهد صیدم»، یکی دیگر از کودکان ساکن اردوگاه المغازی نیز به خبرنگار تسنیم گفت: داشتم درخیابان راه می رفتم، شاهد بودم که بچه ها با خوشحالی در حال رفت و آمد و بازی بودند که ناگهان بمباران اتفاق افتاد. دست و پای بچه ها قطع شد و همه روی زمین افتاده بودند تا اینکه نیروهای امدادی آمدند و همه بچه ها را بردند.

این جنایت که در روز روشن در اردوگاه آوارگان المغازی در مرکز نوار غزه رخ داد و جان 14 کودک را گرفت، نشانگر پافشاری اشغالگران بر ارتکاب جنایات شان علیه کودکان غزه است. کودکان مهم‌ترین و آسیب‌پذیرترین قشری هستند که در این جنگ هدف قرار گرفته و تا کنون بیش از 14 هزار کودک بی گناه توسط اشغالگران به شهادت رسیده اند.

باسم العثامنه، که دخترش ملاک در جریان این تجاوز زخمی شد به خبرنگار تسنیم گفت: خدا رحم کرد که جراحت‌های دخترم ملاک، در مقایسه با دیگر کودکان سطحی بود. خدا به همسایه ها و خانواده هایی که پسران و دخترانشان را از دست دادند صبر دهد. خدا را شکر ملاک جراحت هایش سطحی است، همین طور محمد، فرزند برادرم نیز جراحت هایش سطحی است. خدا رحم کرد.

 

 

جایزه سالانه یونسکو به خبرنگاران غزه اعطا شدبرنامه عمران ملل متحد: بازسازی غزه 80 سال طول می‌کشد

 

 مردم و کودکان غزه حتی در این شرایط دشوار نیز در برابر تجاوز و اشغال تسلیم نمی شوند. جنگ نه تنها آنها را می کشد، بلکه آنها را از داشتن مادرانشان نیزمحروم می کند. گزارش سازمان ملل از شهادت دست کم 10 هزار زن از جمله 6 هزار مادر در خلال جنگ غزه حکایت دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • پارک بازی کودکان المغازی؛‌ بانک جدید حملات رژیم صهیونیستی
  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • اعتراض دانشجویان مساله فلسطین و غزه را جهانی کرد
  • آزمون استخدامی مربیان و معلمان امور پرورشی و تربیتی در گیلان
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود