Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@06:58:28 GMT

مقابله با جرائم امنیتی بر عهده سازمان اطلاعات سپاه است

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۸۷۶۷۶

مقابله با جرائم امنیتی بر عهده سازمان اطلاعات سپاه است

به گفته دهقانی اصلی‌ترین برنامه سرویس‌های جاسوسی بیگانه برای ضربه زدن به امنیت کشور، ایجاد اختلاف میان نهادهای امنیتی کشور است.

به گزارش مشرق، کمال دهقانی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در واکنش به برخی اظهارنظرها و اختلاف‌افکنی پیرامون وظایف وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه، در حوزه دستگیری و تعقیب عوامل جاسوسی و نفوذ بیگانه در کشور گفت: وزارت اطلاعات در چارچوب اختیاراتی که  قانون اساسی و  قوانین جاری کشور برای این وزارتخانه تدوین کرده است می تواند در زمینه جرائم مرتبط با امنیت ملی ورود کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

بیشتر بخوانید:

تشخیص جاسوس‌ برعهده دستگاه قضا است بازداشت 3 متهم در پرونده جاسوسی محیط زیستی

وی افزود:‌ البته باید به این نکته دقت شود که  مرجع رسیدگی به تمامی جرائم و اتهامات  از جمله جرائم امنیتی، قوه قضاییه بوده و این قوه باید در چارچوب  مستنداتی که از سوی نهادهای امنیتی در اختیارش قرار می‌گیرد  به بررسی جرائم ضد امنیتی بپردازد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به اختیاراتی قانونی سازمان اطلاعات سپاه گفت‌:

سازمان اطلاعات سپاه بر اساس قانون این اختیار را دارد تا در مواقعی که  جرائمی علیه امنیت ملی رخ می‌دهد  و یا مواردی که به فعالیت گروه‌های  تروریستی همچون  داعش مرتبط می‌شود ورود کرده و اقدامات لازم را انجام دهد.البته وزارت اطلاعات نیز اگر درباره این موارد اطلاعاتی داشته باشد طبعا اطلاعش را در اختیار  سازمان اطلاعات سپاه قرار می‌دهد.

دهقانی  با بیان اینکه  در حال حاضر هیچ تداخلی بین وظایف و مسئولیت‌های  وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه وجود ندارد، خاطر نشان کرد:  این دو نهاد اطلاعاتی_ امنیتی مکمل هم هستند و امنیت پایداری که امروز در کشور حکمفرما شده، محصول اتحاد این دو نهاد امنیتی در کشور  است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به اینکه برخی جریان‌های  سیاسی در کشور هستند که با ایجاد شائبه‌هایی مبنی بر اختلاف میان وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه دانسته یا ندانسته در زمین دشمن بازی می‌کنند، گفت: امروز شاهد هستیم که دستگاههای اطلاعاتی کشورهای بیگانه  از هر ابزاری برای دریافت  اطلاعات جاسوسی و خرابکاری در کشور استفاده می‌کنند و این واقعیت مطلبی نیست که از سوی این کشورها پنهان هم شده باشد.

وی ادامه داد: به طور مثال ولی‌عهد عربستان در گفت‌وگویی تلویزیونی آشکارا اعلام می‌کند که هدف این کشور کشاندن درگیری‌ها مسلحانه به داخل خاک ایران است و بلافاصله پس از این تهدیدات،  حمله مسلحانه داعش به مجلس رخ می‌دهد. همچنین پس از حوادث تروریستی تهران نیز تلاش‌های زیادی از سوی دشمنان ما برای انجام عملیات تروریستی در کشور صورت گرفت که با همکاری اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات، تمامی این توطئه‌ها خنثی شد.

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس  معتقد است  اصلی‌ترین برنامه سرویس‌های جاسوسی بیگانه برای ضربه زدن به امنیت کشور، ایجاد اختلاف میان نهادهای امنیتی است تا در سایه این  اختلافات زمینه انجام اقدامات خرابکارانه فراهم شود. 

دهقانی با بیان اینکه  تحریم سپاه توسط کنگره آمریکا را  می‌توان در راستای ایجاد اختلاف میان سپاه و دیگر دستگاه‌های نظامی و امنیتی کشور نظیر ارتش و وزارت اطلاعات تحلیل کرد، گفت: متاسفانه برخی‌ افراد با اقدامات خود در داخل کشور،  در راستای تامین منافع کشورهای غربی  حرکت می‌کنند که  این موضوع به هیچ عنوان قابل قبول نبوده چراکه  به امنیت ملی کشور ضربات جبران ناپذیری  وارد خواهد کرد.

منبع: تسنیم ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۸۷۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدیان وارد سن‌پترزبورگ شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا،علی‌اکبر احمدیان نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی به منظور شرکت در دوازدهمین اجلاس بین‌المللی امنیتی روسیه و همچنین نشست دبیران شورا‌ی امنیت ملی کشور‌های عضو گروه بریکس ظهر امروز (سه‌شنبه) چهارم اردیبهشت ماه وارد فرودگاه پولکووای سن‌پترزبورگ شد.

سفر احمدیان در پاسخ به دعوت نیکلای پاتروشف دبیر شورای امنیت ملی روسیه به منظور شرکت در دوازدهمین اجلاس بین‌المللی امنیتی روسیه صورت گرفته است.

در این نشست وزرای دفاع و دبیران شورای امنیت ملی بیش از یکصد کشور حضور دارند.

شرکت در نشست دبیران شورای امنیت ملی کشور‌های عضو گروه بریکس از دیگر برنامه‌های حضور احمدیان در روسیه است.

وی همچنین با همتایان خود در روسیه، برزیل، آفریقای جنوبی، چین، هند و عراق نیز به صورت دوجانبه دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

اجلاس سالانه امنیتی روسیه که هر سال در یکی از شهر‌های این کشور برگزار می‌شود، به ابتکار روسیه و با هدف مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب، به خصوص آمریکا در عرصه امنیت بین‌الملل برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • احمدیان در سن‌پترزبورگ چه می کند؟
  • سفر مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه/پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • چرا اگر سپاه نبود کشور هم نبود؟
  • قدرت از غرب به شرق در حال انتقال است
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختار‌های جدید/ ۵ پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت جهانی اطلاعات
  • پیشنهادات ایران برای ارتقای امنیت اطلاعات
  • ۵ پیشنهاد ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختارهای جدید
  • احمدیان وارد سن‌پترزبورگ شد