Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-25@13:28:09 GMT

زندگی مسئولان در اتاق شیشه‌ای

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۸۸۵۸۸

زندگی مسئولان در اتاق شیشه‌ای

این موضوع همچنین جزو مبانی مکتب اسلام تلقی می‌شود و در سخنان و سیره عملی پیشوایان دینی ما بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

به نحوی که این بزرگواران در دوران زندگی خود هم ساده‌زیستی را رعایت می‌کردند و هم به مستضعفان جامعه کمک می‌کردند تا جایی که گاهی در حالی که خود به نان شب محتاج بوده‌اند، اموالشان را به محرومان و بینوایان جامعه می‌بخشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان جمهوری اسلامی نیز به پیروی از اهل بیت سبک زندگی مشابه آنها را در پیش می‌گیرند، چراکه این حکومت برای پیاده‌سازی اسلام در جامعه شکل گرفته است و به همین دلیل وقتی مردم زندگی کسانی را که به بیت‌المال دسترسی دارند، می‌بینند باید شاهد رفتاری مطابق با منش ائمه اطهار در زندگی مسئولان باشند.

از سوی دیگر مسئولان باید به این نکته توجه داشته باشند که امروزه با گسترش فضای مجازی، زندگی آنها پیش چشم مردم قرار دارد و اگر جایی به بیت‌المال تعرض کنند، دیر یا زود آحاد جامعه از آن خبردار می‌شوند. بنابراین امروزه هیچ چیز را نمی‌توان از مردم مخفی کرد و مدیران نمی‌توانند درباره سبک زندگی و اموال خود به مردم دروغ بگویند.

البته مسئولان جمهوری اسلامی بخصوص در سال‌های اولیه پس از پیروزی انقلاب، بسیار به این موضوع توجه کرده‌اند.

امام خمینی (ره) نیز به عنوان الگوی ساده‌ زیستی مسئولان در دوران معاصر شناخته می‌شود. به طوری که در دوران حیات ایشان، منزل و حسینیه آن بزرگوار در جماران، هیچ‌گاه آلوده به تجمل نشد.

همین روال ساده‌ زیستی تاکنون از سوی جانشین امام خمینی (ره) نیز ادامه یافته و رهبر انقلاب بر رعایت موازین شرعی در بهره‌برداری از بیت‌المال تاکید دارند.

اما امروز سطح زندگی برخی مدیران در جمهوری اسلامی فاصله معناداری با سطح زندگی نیازمندان جامعه پیدا کرده است و همین موضوع باعث شده برخی مسئولان درک درستی از رنج‌های مردم نداشته باشند؛ در صورتی که فاصله زندگی مردم و مسئولان باید به حدی باشد که مدیران بتوانند درد مردم را بفهمند.

این فهم مشترک باعث می‌شود آسایش و آرامش عمومی در سطح جامعه بیشتر شود و شهروندان نیز مسئولان کشور را امین خود بدانند.

آنچه باعث ایجاد فاصله طبقاتی بین برخی مسئولان و نیازمندان جامعه شده، این است که گاهی انتخاب مدیران براساس روابط صورت می‌گیرد و نه براساس ضوابط اما اگر شایسته‌ سالاری و شایسته‌ گزینی در انتخاب مسئولان مد نظر قرار گیرد و اگر کسانی که پشت میز مدیریت دستگاه‌های حکومتی می‌نشینند، انسان‌هایی رنج‌کشیده باشند و بتوانند در دوران مسئولیت خود، از دست‌درازی به بیت‌المال پرهیز کنند، سطح زندگی مسئولان با آحاد جامعه تطبیق پیدا می‌کند و اعتماد عمومی مردم به نظام جمهوری اسلامی بیشتر می‌شود.

محسن ولیئی - مدیرکل کمیته امداد استان تهران

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۸۸۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند

رئیس دیوان عالی کشور با تاکید بر اینکه علامت سوال گذاشتن روی مسئله ضرورت حجاب غیرقابل توجیه است، گفت: حجاب در نظام جمهوری اسلامی ایران، تنها یک امر عقیدتی و دینی نیست و یک امر قانونی است، تمام شهروندان چه معتقد به مبانی دینی باشند و چه نباشند باید به قانون عمل کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دیوان عالی کشور، حجت الاسلام محمدجعفر منتظری با اشاره به حدیث صِیانَةُ المَرأةِ أنعَمُ لِحالِها وَ أدوَمُ لِجَمالِها از امیرالمومنین (ع) در کتاب غرر الحکم پیرامون موضوع حجاب اظهار کرد: در حال حاضر بحث حجاب و صیانت از آن یکی از موضوعاتی است که در جامعه مطرح است و برخی از کسانی که داعیه آشنایی با مفاهیم دینی و احکام الهی را دارند، سخنانی در این رابطه بر زبان جاری می‌کنند که موجب شگفت و تأسف است.

وی با تاکید بر اینکه علامت سوال گذاشتن روی ضرورت حجاب برای بانوان غیرقابل توجیه است، افزود: برخی اعلام می‌کنند که آیا در اسلام بحث حجاب ضروری و واجب است؟، در حالی که امر حجاب یکی از ضروریات دین است و در آیات شریفه قرآن برای همه زنان مسلمان یک تکلیف شرعی است.

رئیس دیوان عالی کشور ادامه داد: در روایات و احادیث پیامبر اکرم (ص) و ائمه معصومین (ع) در باب موضوع حجاب مطالب بی شماری بیان شده است و این مسئله به قدری مورد تاکید است که در شب معراج پیامبر اسلام (ص) نیز بر مسئله حجاب اشاره شده است.

حجت الاسلام منتظری تصریح کرد: در ادیان آسمانی نیز حجاب بر زنان امری لازم و ضروری بوده است، ویژگی و ساختار وجودی که خداوند در بانوان قرار داده است، اقتضا می‌کند که زن مصون از تعرض باشد و این امر از طریق حجاب محقق می‌شود.

وی تاکید کرد: حجاب یک تکلیف شرعی و قانونی است و در جامعه اسلامی و به خصوص در نظام جمهوری اسلامی ایران، انتظار این است که حتی کسانی که مسلمان نیستند یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند، زیرا قانون در کشور برای همه لازم‌ الاتباع است.

رئیس دیوان عالی کشور خاطرنشان کرد: مسئله حجاب در نظام جمهوری اسلامی ایران، تنها یک امر عقیدتی و دینی نیست و یک امر قانونی است، تمام شهروندان چه معتقد به مبانی دینی باشند و چه نباشند باید به قانون عمل کنند.

حجت الاسلام منتظری با بیان اینکه امروز کیان خانواده در دنیای غرب در حال اضمحلال است، گفت: تجربه نشان داده که بی بند و باری و روابط بدون قید و شرط، چه بر سر جوامع بشری آورده است، دست اجانب به دنبال برداشتن امر مهم حجاب، عفاف، حیا و شرم در جامعه اسلامی است و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند دشمن روی این مسئله مدیریت و برنامه‌ ریزی کرده است.

وی اضافه کرد: مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند، این مردم با تقدیم ۳۰۰ هزار شهید انتظار حاکمیت احکام اسلام و اجرای دستورات اسلام را در جامعه دارند؛ لذا همه دلسوزان نظام اسلام باید بر مسئله حجاب توجه لازم را داشته باشند.

رئیس دیوان عالی کشور با تاکید بر اجرای قانون توسط همه دستگاه‌های حاکمیتی و با توجه به وظایف و مسئولیت‌های نیروی انتظامی در تأمین امنیت جامعه در کشور، بر پشتیبانی و حمایت قاطع از آنان به خصوص در مسئله حجاب گفت: تأمین امنیت اخلاقی جامعه امری ضروری است که در این زمینه ضمن اینکه باید جلوی برخی تخلفات و تندروی‌ها گرفته شود، باید با برنامه‌ ریزی و تدبیر عمل شود و همراهی و همکاری مردم نیز در اجرای قانون تأثیرگذار خواهد بود.

حجت الاسلام منتظری با اشاره به لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با صیانت جامعه و حجاب خاطرنشان کرد: قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود.

کد خبر 747475

دیگر خبرها

  • تاکید بر رفع آسیب‌های جامعه از سوی مسئولان
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • کنایه علی ربیعی به مسئولان: فقط بر سر جای خود بنشینید و کاری نکنید تا اوضاع خراب‌تر نشود /هردم از این باغ بری می‌رسد!
  • مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند
  • عاقبت فرار از خانه به‌عشق خواستگار شیشه‌ای
  • روزنامه جمهوری اسلامی: ملت که نباید همیشه در شعب ابی طالب زندگی کنند
  • زندگی قاتل با جسد زن گمشده به مدت ۲ شبانه‌روز در تهران/ قاتل: جسد را زیر تختخواب داخل اتاق گذاشتم        
  • (تصاویر) خاص‌ترین خانه این روز‌های ژاپن!
  • خاص ترین خانه این روزهای ژاپن! (+تصاویر)