Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: در سال زراعی ۹۵، ۹۶ مبارزه با آفت سن غلات در سطح ۲۶ هزار و ۷۰ هکتار اراضی کشاورزی استان اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ، عباس مشیریان در نشست بررسی مقابله راه‌های مبارزه با آفات جهاد کشاورزی سمنان، به میزبانی این اداره کل، ضمن بیان اینکه طرح مبارزه با آفت سن در ۲۶ هزار هکتار از اراضی استان اجرا شد، تأکید کرد:  بیشترین سطح مبارزه با سن غلات در شهرستان‌های گرمسار و آرادان انجام‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به‌ضرورت اجرای طرح کنترل سن غلات در اراضی استان  سمنان گفت: آفت سن به مهم‌ترین محصول استراتژیک کشور(گندم) طوری خسارت می‌زند که علاوه بر کمیت، کیفیت این محصول استراتژیک را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

 

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان خاطرنشان کرد: طرح مبارزه با سن غلات باهدف کاهش میزان خسارت ناشی از این آفت در اراضی استان اجرا می‌شود.

 

مشیریان با اشاره به گستردگی پهنه فعالیت سن غلات گفت: این آفت به مزارع غلات تمام استان‌ها به‌جز استان‌های سواحل دریای خزر و خلیج‌فارس به دلیل رطوبت بالا و اردبیل به علت سرمای زیاد خسارت می‌زند.

 

وی رطوبت و سرما را دو عامل مهم طبیعی مبارزه باسن غلات دانست و افزود: بر این اساس خسارت آفت سن در نقاط گرم و خشک بسیار بیشتر از مناطق سرد و مرطوب است.

 

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به کاهش میزان بارندگی در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته و میانگین درازمدت بارش‌ها در این استان گفت: با توجه به شکننده بودن اقلیم سال پیش رو بسیار پر چالش بوده و در راستای کاهش میزان خسارت برنامه‌های پیشگیرانه‌ای در استان در حال انجام است.

 

مشیریان با اشاره به برخی سیاست‌های این سازمان در راستای مبارزه با این آفت گفت: هدف اصلی مبارزه برای کاهش جمعیت اولیه سن مادری است تا به پوره نرسیده و خسارت افزایش نیابد.

 

وی برگزاری دوره های آموزشی، توزیع اطلاعیه‌های ترویجی در بین کشاورزان و بازدید مستمر کارشناسان پهنه از مزارع را از جمله برنامه ها و اقدامات این سازمان در راستای مبارزه و کنترل سن غلات عنوان کرد.

پایان پیام/276

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۸۸۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بهارستان در واکنش به تغییر کاربری ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی و قطع درختان در صالحیه گفت: با مسئولینی که در تغییر کاربری غیرقانونی این اراضی دخیل بودند، برخورد خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سیدامیر احمدی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بهارستان با اشاره به تشکیل پرونده برای تغییر کاربری غیرقانونی اراضی کشاورزی در صالحیه، اظهار داشت: ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی به‌صورت غیرقانونی در حال تغییر کاربری بود که جلوی آن گرفته شد.

وی با اشاره به قطع یک‌صد اصله درخت در این اراضی جهت تغییر کاربری افزود: مسئولینی که در تغییر غیرقانونی کاربری ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی دخیل بوده و وظایف قانونی خود را انجام نداده و ترک فعل انجام شده باشد، با آن‌ها برخورد خواهد شد.

دادستان بهارستان در ادامه گفت: تغییر کاربری غیرقانونی و قطع درختان با برنامه‌ریزی و مدیریت شده بود و این اتفاق در یک روز انجام نگرفته است.

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: رویکرد قوه قضاییه و دادستانی به عنوان مدعی‌العموم در هر موردی که فساد اتفاق افتاده باشد، برخورد قاطعانه است و طبق مستندات و در چارچوب قانون با اشخاص حقیقی و حقوقی برخورد خواهد شد.

دیگر خبرها

  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر