Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -

به گزارش ایران اکونومیست؛ کیانوش جهانپور در جمع بندی نشست اخیر دبیران مناطق غذا و داروی کشور، افزود: استمرار پیگیری وصول مطالبات دارویی شرکت های دارویی و داروخانه ها که بخشی از آن در ماه‌های  اخیر صورت پذیرفته از مهم ترین مطالب مطروحه در این نشست بود که با تاکید رییس سازمان غذا و دارو همراه گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: بررسی راهکارهای نظارت بیشتر و موثرتر بر حوزه تجویز، توزیع و عرضه دارو، نظارت کامل و فنی بر خریدهای دارویی و تجهیزاتی و انبارش آن در بیمارستان ها و لزوم بهینه سازی فرآیند خرید با برگزاری مناقصات، کمک به حوزه درمان درتدوین و اجرای کامل راهنماهای بالینی در جهت تجویز و مصرف منطقی دارو و تخصیص بهینه منابع از اهم مواردی بود که در این نشست بدان پرداخته شد.

مشاور اطلاع رسانی رییس سازمان غذا و دارو همچنین اظهار داشت: در این نشست تاکید گردید در جهت امنیت روانی جامعه و  پرهیز از هرگونه تشتت، سرگردانی و احساس کمبود کاذب موضوع گزارش دهی موارد تجویز یا توزیع داروهای خارج از فهرست دارویی کشور به سازمان نظام پزشکی و تعزیرات حکومتی بطور  جد در دستور کار معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور قرار گیرد.

جهانپور افزود: در این نشست رئیس سازمان غذا و دارو خواستار نظارت شدید و جامع دانشگاه های علوم پزشکی در راستای جلوگیری از شکل گیری و بسط پدیده داروخانه های زنجیره ای شدند و بر ترویج و توسعه داروخانه های بخش خصوصی با تسهیل فرآیند اعطای مجوز تاسیس داروخانه به همکاران جوان متقاضی بر اساس ضوابط و پرهیز از صدور مجوز برای داروخانه های دولتی  جدید تحت عناوین مختلف، تاکید مبرم داشتند و بر این اساس ترغیب دانشکده های داروسازی سراسر کشور برای استفاده از فیلد بیمارستانهای آموزشی و  کاهش تعداد داروخانه آموزشی سرپایی در دستور کار سال آتی سازمان غذا و دارو و معاونت های غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور قرار گرفت.

سرپرست روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: موضوع حفظ و ارتقای توان بخش خصوصی در داروخانه داری از مسیر حفظ سود و مارژین داروخانه ها حداقل معادل بازه زمانی ده‌ساله گذشته از مواردی بود که با تاکید رییس و مدیران سازمان غذا و دارو  برای سال ۱۳۹۷ بعنوان محور تصمیم سازی ها در این حوزه مد نظر قرار گرفت.

سخنگوی سازمان غذا و دارو، گفت: موضوع برابری فرصت های پیش روی داروسازان و فعالان عرصه دارویی کشور و برقراری و تحقق عدالت و انصاف، بعنوان یک اصل متقدم و برگشت ناپذیر در هرگونه تصمیم گیری و تصمیم سازی و اقدام مدیریتی از جمله مواردی بود که با تاکید رئیس سازمان غذا و دارو همراه شد و ریاست سازمان خطاب به مدیران دولتی حوزه غذا و دارو ابراز داشتند مادامی که پشت این میزها نشسته ایم و در مسئولیت هستید، منافع عمومی و مردم باید اولویت نخست ما باشد و منافع صنفی اولویت بعدی است، پیگیری مطالبات صنفی را به اهل خود واگذارید و مسائل صنفی را با همکاری و تعامل منطقی و اصولی با انجمن های داروسازی و دخیل کردن نهادهای صنفی و مدنی در فرآیند تصمیم گیری ها در نظر بگیرید و اگر قرار بر تقدم پیگیری اولویت های صنفی باشد، قبل از آن باید از این مسئولیت و این جایگاه دولتی خارج شویم و آنگاه در پی مسائل صنفی خود باشیم.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۸۹۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری

یاسر رحیمیان اظهار داشت: در بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری زنجیره ارزش راهبردی بادام و ماهیان سردآبی در حال پیگیری بوده که ارزش تقریبی هر کدام از این زنجیره‌ها در بادام ۵۰ همت (هزار میلیارد تومان) و در ماهیان سردآبی ۱۵ همت است.

وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری در بحث زنجیره راهبردی ارزش بادام رتبه یک کشوری را به خود اختصاص داده است، افزود: این استان به‌عنوان راهبر زنجیره ارزش بادام در کشور نیز انتخاب شد.

رحیمیان با اشاره به زنجیره ارزش گیاهان دارویی در این استان، اضافه کرد: دانشگاه آزاد شهرکرد در این حوزه با سازمان جهادکشاورزی استان همکاری دارند.

بیشتر بخوانید

صادرات خاویار طلایی از مبدا چهارمحال و بختیاری به کشور‌های مقصد

وی گفت: سالانه ۲۵ هزار تن ماهی در چهارمحال و بختیاری تولید می‌شود و به زودی توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی و شیلات با همکاری مرکز تحقیقات کشاورزی و سازمان شیلات ایران در دستور کار قرار می‌گیرد.

رحیمیان ادامه داد: پس از زنجیره ارزش بادام و گیاهان دارویی، تکمیل زنجیره ارزش گیاهان دارویی و پروتئین شامل (گوشت قرمز، گوشت مرغ و تولیدات زنبور عسل) در سال‌جاری در دستور کار قرار خواهد گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند