Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اسبق بازرگانی گفت: رایزنان اقتصادی به عنوان بازوی اقتصاد و سیاست کشور باید در حوزه ی سیاسی دارای اختیار و اعمال قدرت باشند اما این مهم تا امروز مغفول واقع شده است. ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۲ اقتصادی اقتصاد کلان و بودجه صنعت، معدن و تجارت نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، یحیی آل اسحاق ، وزیر اسبق بازرگانی در مصاحبه با رادیو با بیان اینکه موضوع رایزن های اقتصادی، یکی از نقاط مغفول در کشور ماست تصریح کرد: حقیقت این است که موفقیت دولت ایران و یا هر دولتی در جهان به دیپلماسی اقتصادی آن کشور برمی گردد لذا وزارت خارجه ی ایران به تازگی به این مهم پی برده و در پی جبران نواقص برآمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر بین دو کشور جنگی رخ دهد اولین کسانی که باید بازخواست شوند سفیران آن دو کشور هستند زیرا بروز جنگ ، نتیجه ی عمل نکردن به وظایف محسوب می شود.

وزیر اسبق بازرگانی اذعان کرد: اگر روابط اقتصادی میان کشورها توسعه یابد بدنبال آن توسعه ی اقتصادی و نیز امنیت کشورها نیز تامین خواهد شد بنابراین جایگاه روابط اقتصادی،هم در توسعه و ایجاد امنیت کشورها و هم در روابط سیاسی شان نقشی جدی ایفا می کند.

پیشکسوت و فعّال اقتصادی اظهار داشت: تحقق روابط اقتصادی بصورت اتوماتیک امکانپذیر نیست لذا ابزارها، امکانات و شرایط آن برای رایزن های اقتصادی باید فراهم گردد.

وی در خصوص رایزن های اقتصادی خاطر نشان کرد: رایزن اقتصادی باید فردی فعّال، دانا و دو وجهی باشد به گونه ای که مسلط به مسائل اقتصادی و سیاسی بوده و در کنار همه ی اینها وزارت خارجه و وزارت صنعت،معدن و تجارت(بخش اقتصادی) او را مورد حمایت خود قرار دهند.

وزیر اسبق بازرگانی در پاسخ به این سوال که نقش سفیر ایران در عراق برای رفع چالش بوجود آمده در حوزه ی صادرات را چگونه ارزیابی می کنید؟بیان داشت: سفیر ایران در عراق،خوشبختانه سفیری مسلط و با تجربه است که این نقطه ی مثبتی تلقّی می گردد اما از سوی وزارت خارجه باید اختیاراتی در حوزه ی سیاسی به او داده شود و به عبارت دیگر سفیر باید قدرت اعمال اختیارات را نیز داشته باشد اما متاسفانه در خصوص اختیارات و الزامات رایزنان کشور،تعلّل به خرج داده می شود.

انتهای پیام/

R1012122/P1012122/S7,77,78,1246/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۸۹۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 

وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات دو سند همکاری با رئیس اماراتی این کمیسیون امضا کرد.

به گزارش ایسنا، نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات کار خود را با حضور مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات، در شهر ابوظبی آغاز کرد و طی آن دو سند همکاری توسط طرفین به امضا رسید.

سند تاسیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات و سند صورت‌جلسه اولین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات، اسنادی است که در این نشست به امضای طرفین رسید.

مذاکراتی درباره توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به‌ویژه کریدور شمال - جنوب به‌منظور گسترش ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار طرفین قرار دارد.

تسریع در انجام مذاکرات و نهایی کردن اسناد همکاری مبادله شده در حوزه های مختلف اقتصادی بین دو کشور، ایجاد کمیته اقتصادی و بازرگانی با مسئولیت وزارت صمت ایران و وزارت تجارت خارجی امارات، ایجاد و تعیین تیم مشترک کاری در زمینه همکاری‌های صنعتی و گازی و تشکیل کارگروه مشترک بانکی تحت نظارت بانک‌های مرکزی دو کشور و تشویق بانک‌های تجاری به برقراری وگسترش روابط کارگزاری بانکی بین دو کشور از جمله مواردی است که در دستور کار این نشست قرار دارد.

به گزارش وزارت راه و شهرسازی، سومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات کار خود را با حضور مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات در شهر ابوظبی آغاز کرد که آخرین اجلاس این کمیسیون در فروردین ۱۳۹۳ برگزار شده و این نشست پس از گذشت ۱۰ سال؛ به‌منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در کلیه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و حمل‌ونقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار شده است.

در ابتدای این جلسه طرف اماراتی ضمن اعلام تمایل دولت امارات متحده عربی به توسعه روابط با ایران نکاتی درباره میزان حجم تجارت و مبادلات بین تهران و ابوظبی بیان کرد.

این در حالی است که مذاکراتی درباره توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به‌ویژه کریدور شمال - جنوب به‌منظور گسترش ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار طرفین قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان بر توسعه روابط ایران و لبنان تاکید کرد
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • ◄ عکس | امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • ابراز خرسندی امیرعبداللهیان از پیشرفت های صورت گرفته در روند روابط ایران و بورکینافاسو
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان