Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه کننده مجموعه مستند «پایتخت» اظهار امیدواری کرد که مدیران برنامه ریز تلویزیون رویکرد مناسبی را نسبت به پخش این مجموعه در پیش بگیرند و زمان پخش آن زودتر مشخص شود.

احمد شفیعی تهیه‌کننده فیلم های مستند در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اهمیت نمایش مستندهای چالشی و مساله محور از تلویزیون بیان کرد: تلویزیون هنوز محل مراجعه مردم است بنابراین نمایش مستند از این رسانه اهمیت بالایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: عده ای می گویند مهمترین نقش تلویزیون سرگرم کنندگی است ولی این رسانه در عین حال می تواند به موضوعات مورد توجه مردم بپردازد و با حفظ سرگرمی و جذابیت به آنها اطلاعات هم بدهد.

تهیه کننده مستندهای تلویزیونی با اشاره به رویکرد تلویزیون در نمایش و پخش برنامه های مهم عنوان کرد: یک مشکلی وجود دارد و آن هم این است که این آنتن باید پر شود و تعدد شبکه ها باعث شده است نوعی بی نظمی در ارایه برنامه ها برای مخاطب وجود داشته باشد. برنامه های بسیار خوبی هست که برای مردم تولید و از شبکه ها پخش می شود اما چون بسته بندی و ارایه درستی در پخش ندارد بیشتر مخاطب را دچار سرگرمی می کند.

شفیعی اضافه کرد: مخاطب هدفمند نمی تواند از برنامه دلخواهش در تلویزیون استفاده کند و اگر این نظم وجود داشت بهتر می توانست از آنچه پخش می شود بهره ببرد.

وی با اشاره به رویکرد خانه مستند انقلاب اسلامی در تولید و پخش مستندهای مساله‌محور تاکید کرد: ساخت مستندهای مساله محور و مستندهایی که به شکل پرونده هستند بسیار سخت است و اینکه بخواهید در عین حال این مستندها جذاب هم باشند کار مشکلی است. با همه این سختی ها تلویزیون اساسا به مستند و مخصوصا مستندهای مساله محور کم مهر است. ما فکر می کنیم مستند چالشی و مساله محور می تواند برای مشکلات مردم راه حل باشد و ذهن مخاطبی را که با مساله درگیر است به مدیری که در این حوزه فعالیت دارد، نزدیک کند.

تهیه کننده مستند «پایتخت» با اشاره به ویژگی های این مستند اظهار کرد: مردم تقریبا مشکلات شهر تهران را می شناسند و با آن مواجه هستند اما شاید ندانیم بخشی از این مشکلات در کنار جنبه های مدیریتی عملکرد خود مردم است و نمایش مجموعه «پایتخت» از این حیث می تواند برای مردم بسیار راهگشا باشد.

وی با اشاره به دیگر مستندهای خانه انقلاب اسلامی بیان کرد: ما مستندی داشتیم که وقتی پخش شد خود مسئولان و هیات دولت تماس گرفتند و نکاتی را بیان کردند و حتی برخی ناراحت بودند که چرا در مستند حضور نداشتند درحالیکه وقتی برای گفتگو با آنها پیگیری می کردیم با ما همکاری نکردند.

شفیعی در پایان درباره پخش مجموعه «پایتخت» از تلویزیون عنوان کرد: مجموعه مستند «پایتخت» ساخته علی نیکبخت نیز به دلیل همه جانبه گری سوال های ذهنی مخاطبان را پوشش می دهد و اینگونه نیست که سیاه نمایی باشد و من امیدوارم مدیران برنامه ریز تلویزیون رویکرد خوبی نسبت به پخش آن داشته باشند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۸۹۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت

به گزارش پارس نیوز ، اخیراً بحث درباره ساختِ گران سریال در شبکه نمایش‌خانگی به سمتِ تلویزیون هم آمده است. یکی از تهیه‌کنندگان این‌طور گفته که هر قسمت 2 میلیارد تومان آب می‌خورد.

او کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین 2 و 2.5 میلیارد تومان می‌داند؛ با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا 1.5 میلیارد تومانی به ازای هر قسمت آغاز شوند، اما سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام 2 تا 2.5 میلیارد تومانی به ازای هر قسمت می‌رسند.

حتی یکی از تهیه‌کنندگان سیما پرده از نرخ پایه تولید سریال الف در سال 1402 دقیقه‌ای 30 میلیون تومان برداشت. این گمانه‌زنی‌ها به سمتِ‌سریال‌های زیرخاکی و نون‌خ آمد. حتی برخی این‌طور اعلام کردند که سعید آقاخانی با دستمزد نجومی دوباره به تلویزیون آمده و حواشی‌ای خاص را به جان خریده است.

مهدی فرجی در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها، بودجه عجیب و غریب و دستمزد نجومی سعید آقاخانی به خبرنگار تسنیم گفت: واقعاً بودجه این سریال به مانند بودجه‌های دیگر سریال‌های معمولی تلویزیون است. حتی یک ریال از میراث فرهنگی دریافت نکردیم. با بودجه صداوسیما که بسیار بودجه معمولی بود مثل دیگر سریال‌هایش این کار را ساختیم.

وی افزود: می‌گویند سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ این نکته را از همان «نون‌خ» اول هم می‌گفتند او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است برای هرکدام یک دستمزد می‌گیرد. اما آن موقع گفتم و الان هم می‌گویم دستمزد سعید آقاخانی مثل دستمزدهایی است که صداوسیما به همه پرداخت می‌کند. او برای «نون‌خ» که از نویسندگی تا مونتاژ حدوداً یک سریال درگیر کار بود رقمی که دریافت کرد حتی به مراتب از سریال «راز بقا» نمایش‌خانگی به مراتب کمتر بود. شاید برخی بپرسند چرا؟ چون آقاخانی به شاد کردن مردم علاقه‌مند است و این باور را دارد صداوسیما همچنان رسانه فراگیری است و مردم آن را می‌بینند.

فرجی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا سعید آقاخانی نسبت به اظهارنظر مجازی که داشته، «نون‌خ‌5» پایان مجموعه‌های «نون‌خ» است تجدیدنظری خواهد داشت، گفت:‌ نمی‌دانم واقعاً؛ یک مقدار باید جلو برویم و ببینیم ظرفیت‌های داستانی برای «نون‌خ6» پیدا می‌شود.

فرجی همچنین در خصوص احیای نهضت ساخت سریال‌های دنباله‌دار تلویزیون توسط سیمافیلم، خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در سریال‌هایی که چند فصله‌اند و به صورت سری ساخته می‌شوند، قصه است. حتماً باید به قصه به طور خاص و ویژه توجه کنیم، زیرا توجه به قصه و فیلمنامه، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که مردم آن سریال را دوباره ببینند و دنبالش کنند. به هر حال این نوع سریال‌ها برای مردم یک نوع وابستگی ایجاد کرده که قصه و فیلمنامه خوب می‌تواند این خاطرات خوش و نوستالژی زیبا را برایشان تکرار کند.

او در پاسخ به این سؤال که نظرسنجی‌های تلویزیون را باور دارد که 70 درصدِ مردم تلویزیون می‌بینند، افزود: من گاهی احساس می‌کنم بینندگان ما بیشتر از این آمارها و ارقام‌اند. صداوسیما شاید در این خصوص خیلی سختگیرانه اظهارنظر می‌کند. در ارتباطاتی که با مردم داریم می‌بینیم مخاطبان ما را به واسطه «نون‌خ» می‌شناسند و چقدر این سریال را دنبال کرده‌اند؛ به این باور می‌رسیم شاید بیش از این درصدها مردم مخاطب تلویزیون و سریال‌هایش هستند.

فرجی که گفته می‌شود قرار است یک سریال در نمایش‌خانگی را پیگیری کند به «کندو» احمدرضا درویش اشاره کرد که خیلی جدّی امسال این سریال را دنبال می‌کند که به جایی برسد.

دیگر خبرها

  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • قبرستان دهخدا تبدیل به پارک می‌شود
  • قبرستان متروکه منطقه دهخدای زنجان تعیین تکلیف می‌شود
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • بازیگر پایتخت در سن ۷۱ سالگی |‌ عکس
  • فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت