Web Analytics Made Easy - Statcounter

هند قصد دارد در قالب همکاری های امنیتی و دفاعی که پیش تر آن را امضا کرده، برای حصار کشی مرزهای بین المللی خود از رژیم صهیونیستی کمک بگیرد.

ایران آنلاین / هند این نوع همکاری را بخشی از توافقی اعلام کرد که با رژیم اشغالگر قدس برای آنچه مبارزه با تروریسم خواند، امضا کرده است.

مقامات دهلی نو می گویند، به دنبال کسب فناوری های رژیم صهیونیستی در ایمن کردن مرزهای خود با دو همسایه هسته ای خود در شرق و غرب هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هند بر این باور است که رژیم صهیونیستی می تواند فناوری مورد نیاز این کشور برای مقابله با تهدیدات تروریستی بخصوص از سمت مرزهای غربی را تامین کند.
یک مقام وزارت کشور هند در این خصوص گفت: دهلی نو استفاده از حصار های الکترو مغناطیسی و همچنین پهپاد های نظارتی جهت تامین موثر و کامل امنیت در امتداد مرز های بین المللی را مورد بررسی قرار داده است.
پس از حمله تروریستی به پایگاه نیروی هوایی هند در سال 2016 و کشته شدن 19 سرباز هندی، رژیم صهیونیستی برای اشتراک گذاری فناوری خود با هند جهت تامین امنیت مرز ها اعلام آمادگی کرد.
راجنات سینگ وزیر کشور هند نیز در طول سفر سال 2014 خود به سرزمین های اشغالی از مرز های غزه دیدار کرده و از طرح های مدیریت مرز های رژیم صهیونیستی استقبال کرده بود.
رژیم صهیونیستی اکنون با استفاده از سنسورهای الکترو نوری در پهپاد های خود مرزها را کنترل می کند. سنسورها برای جمع آوری داده ها و اطلاعات از برج ها در امتداد مرزها استفاده می شوند. این سنسورها از طریق یک اتاق فرماندهی و کنترل توسط یک افسر کنترل می شوند.
هند به دنبال مسدود کردن و نظارت کامل بر مرزهای مشترک خود با پاکستان است.
مقامات هندی اعلام کردند در دو ماه اول سال میلادی جاری (2018) وضعیت در امتداد خط واقعی کنترل بسیار شکننده بوده و نیروهای پاکستانی بیش از 400 مورد آتش بس با هند را در کشمیر نقض کرده اند.
موارد نقض آتش بس در امتداد مرز های واقعی کنترل و بین المللی پس از حمله محدود هند( سپتامبر 2016) به پایگاه های شبه نظامیان در خاک پاکستان افزایش یافته است.
به گفته مقامات دفاعی هند در این حمله بیش از 35 شبه نظامی و 9 نیروی نظامی پاکستان کشته شده اند.
هند در منطقه دوکلم نیز با چین مناقشه مرزی دارد.
دولت دهلی نو همچنین نگران نفوذ تروریست ها به کشور از بنگلادش تحت پوشش مهاجران و پناهجویان می باشد.  / ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۹۲۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دادگاه لاهه به اسرائیل درباره ارعاب دادگاه و کارکنان

دفتر دادستانی دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) هشدار داده است که می‌توان علیه کسانی که «تهدید به تلافی» یا تلاش برای «ممانعت یا ارعاب» مقامات این دادگاه می‌کنند، اقدام کرد.

اسرائیل پیشتر ابراز نگرانی کرد که دیوان کیفری بین‌المللی ممکن است برای صدور حکم بازداشت برای مقامات ارشد سیاسی و نظامی اسرائیل به اتهامات مربوط به انجام جنگ در غزه آماده شود. دادگاه هیچ نشانه‌ای مبنی بر قریب الوقوع بودن ضمانتنامه‌ها ارائه نکرده است و هیچ اظهار نظری در مورد ادعا‌ها نکرده است.

هشدار امروز دیوان کیفری بین‌المللی پس از آن است که نتانیاهو دستگیری‌های احتمالی را "رسوایی در مقیاس تاریخی" خواند. وی همچنین گفت که هرگونه تصمیم دیوان بین المللی کیفری بر اقدامات اسرائیل که عضوی از دادگاه نیست، تأثیری نخواهد داشت.

دفتر دادستانی دیوان کیفری بین‌المللی در بیانیه‌ای که در X منتشر شد، گفت که تهدید علیه دادگاه یا کارکنان آن می‌تواند "بر اساس ماده ۷۰ اساسنامه رم، جرمی علیه اجرای عدالت باشد".

این دفتر می‌افزاید: «این دفتر اصرار دارد که تمام تلاش‌ها برای ممانعت، ارعاب یا نفوذ نادرست بر مقامات خود فورا متوقف شود.»

پیشتر، وب‌سایت آمریکایی آکسیوس به نقل از مقامات صهیونیستی و آمریکایی گزارش داد که رژیم اشغالگر، دولت بایدن را تهدید کرده است که اگر دادگاه کیفری بین‌المللی حکم بازداشت سران این رژیم را صادر کند، گام‌های تلافی‌جویانه‌ای علیه تشکیلات خودگردان فلسطین که ممکن است منجر به فروپاشی آن شود، برمی دارد.

از سال ۲۰۲۱، دادگاه کیفری بین‌المللی، مستقر در لاهه، در حال بررسی جنایات جنگی احتمالی توسط نیرو‌های اشغالگر صهیونیستی است که مربوط به جنگ بین این رژیم علیه غزه در سال ۲۰۱۴ است.

به گفته دادستانی کل، این تحقیقات به حملات ۷ اکتبر ۲۰۲۴ و جنگ جاری در غزه از آن زمان تاکنون گسترش یافته است.

به گفته همین منابع، رژیم صهیونیستی طی چند هفته گذشته به آمریکا اطلاع داده است که اطلاعاتی در اختیار دارد که نشان می‌دهد مقامات تشکیلات خودگردان فلسطین بر دادستان دادگاه کیفری بین المللی برای صدور حکم بازداشت علیه سران رژیم صهیونیست فشار می‌آورند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • اسرائیل قوانین آمریکا را در غزه نقض می‌کند
  • اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است
  • استقبال حماس از تصمیم پیوستن ترکیه به پرونده نسل‌کشی علیه رژیم صهیونیستی
  • هشدار دادگاه لاهه به اسرائیل درباره ارعاب دادگاه و کارکنان
  • رسانه‌های صهیونیستی: نتانیاهو از ترس نمی‌تواند تصمیم بگیرد
  • آمریکا مدعی سرنگونی سه پهپاد یمنی شد
  • تقلای سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت مقامات تل آویو
  • نتانیاهو به پایان نزدیک می‌شود
  • تهدید رژیم صهیونیستی به انتقام از دادگاه کیفری بین‌المللی
  • ترکیه به شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل می‌پیوندد