Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز -ساندرو، هاچ بک جدیدی از رنو در خیابان های ایران است که توسط پارس خودرو وارد شد و اخیراً مجوز مونتاژ داخلی آن نیز از سازنده ی فرانسوی گرفته شده است. تولید یک هاچ بک اتوماتیک چالاک و تند و تیز پیش از این نیز در برنامه ی برخی از سازندگان ایرانی قرار داشت و ایران خودرو تجربه ی موفّقی به نام پژو 206 فول اتوماتیک را پشت سر گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رنو نیز نمایندگان مطرحی در ایران داشته که لوکس ترین آن ها مگان محبوب بوده و پس از آن تندر نود کاربردی و رضایت بخش عرض اندام نموده است. حتّی وانت تندر نیز در ردیف واردات ایران از رنو قرار گرفت.

سابقه ی رنو در ایران البته به واسطه مدل نوستالژیک رنو 5 است. این مدل کاربردی انقلابی که پس از فتح اروپا و آفریقا به آسیا آمد، در سال هایی پا به ایران گذاشت که واقعاً به یک خودروی شهری خانوادگی کم مصرف و جمع و جور با قیمت اندک نیاز مبرمی وجود داشت. اواخر دهه ی 50 و اوایل 60 شمسی اوج حضور رنو 5 در خیابان ها بود و این خودرو در فتح ایران نیز موفق بود.

پس از آن چند نمونه ی سدان ناموفّق از رنو به ایران آمد که هیچ گاه چهره ی مقبولی نداشت و لاشه های انواع فرسوده ای از آن هنوز هم در ناوگان تاکسیرانی برخی شهرهای ایران به چشم می خورد.

رنو در ایران به موفقیت در عرضه ی کامیون های و ابزار صنعت معدن اکتفا نمود و تا اوایل دهه ی هشتاد، تجربه ی چشم گیری از موفقیت در بازار ایران کسب ننمود. پس از آن انقلاب دیگری به نام مگان در روابط ایران و رنو رقم خورد. خودروی شهری مگان که اصالتی هاچ بک داشت در برخی از بازارهای اروپایی عرضه شد و با تولید نسخه ی هاچ بک، به بازار مشتاق ایران پا گذاشت.

مگان در اواخر نیمه اول دهه ی هشتاد به ایران آمد و خریدارانی از طیف های مختلف اجتماعی برای خود دست و پا کرد. پس از آن امّا مدلی به ایران آمد که نسبت به مگان هم خط تولید قدیمی تری داشت و هم چندان لوکس نبود، امّا کارایی و کیفیت مطلوبی در ایران داشت و به سرعت به رقابت با مدل های مختلف تولید داخل پرداخت. این تجربه ی موفق رنو لوگان بود که در سال 1390 در ایران به مونتاژ و تولید انبوه رسید.

 نام آن عوض شده و به تندر نود تغییر یافت، در طول مونتاژ چند فیس لیفت را تجربه کرد و بالاخره هم با کش و قوس ها ی فراوان در ردیف ماشین های تولید داخل (توسط دو شرکت ایران خودرو و پارس خودرو) قرار گرفت.

اکنون پارس خودرو مدلی از رنو را عرضه کرده که در سال 2009 رونمایی شده و در سال 1394 وارد ایران شد. این مدل، ساندرو اتوماتیک هاچ بک است.

خودروی کوچکی که علی رغم ظاهر نه چندان متفاوت و پیشرفته، مقبولیت خوبی را در سه سال اخیر تجربه نموده است. جلو پنجره ی یک دست و چراغ های بزرگ جلو و عقب، از نکاتی است که ساندرو از خانواده ی رنو به ارث برده است. از روبرو تا حدودی به تندر نود فیس لیفت شده نیز شباهت دارد. فاصله ی اندک دو محور البته در پلتفرم هاچ بک به خوبی جای گرفته و طرز قرارگیری آینه ها و برش های قاب درب و پنجره نیز در مسیر تثبیت شده ی طرّاحی ها رنو قرار دارد. 

گلگیرهای جلو گرچه چرخ های کوچکی را در خود جای داده اند، امّا ابروهای برآمده دارند و همین فرم در گلگیرهای مثلثی عقب نیز تکرار شده و رینگ های 15 اینچی آلومینیومی در این حفره های کوچک جای گرفته اند. ارتفاع رنو ساندرو همانند رنو تندر نود از زمین زیاد است و پیشاپیش نوید فنربندی سفتی را می دهد. بدنه ای که به تشریح اجزای آن پرداخته ایم، از نوع فولادی بوده و 1146 کیلوگرم وزن دارد. ابعاد آن 4 متر و 20 سانتی متر، در 1 متر و 74 سانتی متر بوده و ارتفاعی 1.5 متری نیز دارد.



در زیر کاپوت زاویه دار جلو، موتور4 سیلندر16 سوپاپه قرار گرفته که  105 اسب بخار قدرت تولید می کند و به مدد جعبه دنده ی 6 سرعته ی اتوماتیک و دیفرانسیل جلو در 11.5 ثانیه از صفر به 100 کیلومتر در ساعت می رسد. حد نهایی سرعت رنو ساندرو نیز 170 کیلومتر ثبت شده است. موتور ساندرو در هر 100 کیلومتر رانندگی شهری، 9.4 و در هر 100 کیلومتر رانندگی جاده ای 5.5 لیتر بنزین مصرف می کند. مصرف سیکل ترکیبی برای رنو ساندرو 8.3 لیتر یاد شده است.

 این یعنی شما با پر کردن باک 50 لیتری ساندرو می توانید 400 کیلومتر مسافت را طی نمایید. این میزان مصرف سوخت برابر با تولید 158 گرم کربن دی اکسید در هر کیلومتر و تأییدیه ی آلایندگی یورو 4 است.  البته موسسه  اروپایی E-NCAP نیز 4 ستاره ی ایمنی خود را به رنو ساندرو بخشیده است.



در سطح ایمنی باید ذکر کرد که ترمزهای ساندرو اتوماتیک مجهز به سیستم توزیع الکترونیکی هستند و فنّاوری ترمز ضد قفل ABS نیز در آن ها به کار رفته است. ساندرو دارای دو کیسه ی هوا است. از لحاظ رفاهی نیز سیستم تهویه ی مطبوع، سیستم صوتی با کنترل های واقع شده در زیر فرمان، با چهار بلندگو در آن به کار رفته است.

قیمت ساندرو اتوماتیک در بازار کنونی ایران 55 میلیون تومان است و از قرار معلوم قیمت منصفانه ای هم هست. چرا که اقبال عمومی به این خودرو، تقریباً زیاد بوده است. امّا نکته ای که وجود دارد در باب مقایسه ی قیمت ساندرو و قیمت تندر نود است که به راستی از لحاظ امکانات در یک سطح قرار دارند، لیکن به صرف حضور یک جعبه دنده ی اتوماتیک در ساندرو، اختلاف 10 میلیونی در میان آنها حادث شده است. فاکتوری که در بین تندر نود دنده دستی با تندر نود اتوماتیک، تنها تا 5 میلیون اختلاف قیمت ایجاد نموده است. البته قیمت محصولات پارس خودرو به نسبت کیفیت های ارائه شده، همواره منطقی و قابل قبول بوده است.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۹۲۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودروهای داخلی و خارجی +جدول

قیمت برخی از خودروهای موجود در بازار آزاد ۸ اردیبهشت ماه را در این خبر مشاهده می‌کنید.

به گزارش مشرق، قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روزهای گذشته به شرح زیر است؛

خودرو قیمت به تومان
پژو پارس سال (LX) ۱۴۰۲ ۸۶۵،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ TU3 مدل ۱۴۰۳ ۶۸۵،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما ۱۴۰۲ ۶۷۰،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU5P مدل ۱۴۰۳ ۱،۰۴۰،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ دنده ای ۱۴۰۳ ۸۲۰،۰۰۰،۰۰
تارا اتوماتیک v2 مدل ۱۴۰۳ ۹۹۰،۰۰۰،۰۰۰
تارا دنده ای v1 مدل ۱۴۰۲ ۸۲۵،۰۰۰،۰۰۰
رانا پلاس سقف شیشه‌ای ۱۴۰۳ ۶۴۵،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس EF7 اتوماتیک توربو آبشنال مدل ۱۴۰۳ ۹۸۰،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس ۵ دنده‌ توربو ۱۴۰۲ ۸۴۰،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس۶ دنده توربو چهار ایربک ۱۴۰۲ ۹۲۵،۰۰۰،۰۰۰
ام وی ام X22 دنده‌ای اسپرت لاکچری ۱۴۰۲ ۸۳۰،۰۰۰،۰۰۰
اطلس G دنده‌ای ۱۴۰۳ ۵۹۵،۰۰۰،۰۰۰
پراید SE ۱۵۱ مدل ۱۴۰۲ ۳۴۶،۰۰۰،۰۰۰
ساینا s دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ ۴۵۵،۰۰۰،۰۰۰
سمند سورن پلاس ۱۴۰۳ ۸۲۰،۰۰۰،۰۰۰
تیبا صندوق دار sx بنزینی ۱۴۰۱ ۳۹۷،۰۰۰،۰۰۰
تیبا ۲ (رینگ فولادی) ۱۴۰۱ ۴۰۲،۰۰۰،۰۰۰
شاهین G مدل ( ۱۴۰۳)اتومات

۸۶۵،۰۰۰،۰۰۰

کوییک دنده‌ای R مدل ۱۴۰۲ ۴۳۵،۰۰۰،۰۰۰
زامیاد وانت نیسان بنزینی آپشنال ۱۴۰۱ ۵۷۵،۰۰۰،۰۰۰
زامیاد وانت نیسان دوگانه سوز آپشنال ۱۴۰۲ ۶۲۰،۰۰۰،۰۰۰

جدیدترین قیمت خودروهای وارداتی در بازار

مدل خودرو قیمت به تومان
رنو کولیوس ۲۰۱۸ ۵،۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰
رنو تالیسمان E3 مدل ۲۰۱۸ ۵،۲۰۰،۰۰۰،۰۰۰
میتسوبیشی اوتلندر تیپ ۵ ۲۰۱۸ ۵،۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سونت ۱.۵ لیتر ۲۰۲۳ ۳،۲۵۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا۲k۵لیتر

۵،۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰

کیا سورنتو ۴ سیلندر GT لاین مدل ۲۰۱۷ ۵،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سراتو ۲.۰ لیتر اتوماتیک ۲۰۱۸ ۳،۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سراتو (مونتاژ) ۲.۰ لیتر آپشنال ۱۳۹۸ سایپا ۲،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای النترا ۱.۶ لیتر مدل ۲۰۲۳ ۳،۰۵۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای سانتافه (ix45)۴ سیلندر. دو دیفرانسیل مدل ۲۰۱۸ ۶،۲۰۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای توسان (ix35) ۲ لیتر. دو دیفرانسیل مدل ۲۰۱۸ ۵۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰
لکسوس NX300 H هفت کلید مدل ۲۰۱۷

۱۰،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد
  • متقاضیان خودرو دست نگه دارند
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول
  • قیمت خودروهای داخلی و خارجی +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت ساندرو در بازار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول
  • ریزش سنگنین قیمت سواری اتوماتیک ایران خودرو
  • بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟