Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-30@05:37:08 GMT

◄ چرا طرح کاهش سقف سرعت مجاز نباید متوقف شود؟

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۹۲۷۸۱

◄ چرا طرح کاهش سقف سرعت مجاز نباید متوقف شود؟

تین‌نیوز | 

تحقیقات نشان می‌دهد که به ازای کاهش هر ۱۰ کیلومتر سرعت در ساعت  ۳۰ درصد میزان مرگ‌ومیر و تصادفات کاهش می‌یابد که درصد قابل‌توجه ای است.

به گزارش خبرنگار تین نیوز یک کارشناس حوزه حمل‌ونقل در واکنش به خبر منتفی شدن کاهش سقف سرعت مجاز در راه‌های کشور گفت: بهتر است تا زمانی که جاده ها و خودروهای ما به استاندار جهانی نزدیک نشده است برای سرعت در راههای اصلی سقف تعیین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرتضی شمسی به خبرنگار تین نیوز، گفت: کاهش سقف سرعت مجاز در جاده‌های کشور به میزان ۱۰ کیلومتر موجب خرسندی اکثریت مردم و به‌ خصوص کارشناسان و پژوهشگران حوزه حمل‌ونقل و ترافیک کشورمان شده بود اما ظاهراً این طرح از سوی معاونت حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی حذف‌شده است.

وی با توضیح اینکه این‌ یک اصل است که در تمام کشورهای پیشرفته و در حال‌ توسعه تا زمانی که وضعیت جاده‌ها و راه‌های اصلی به استانداردهای جهانی نزدیک نیست اجرایی می‌شود، گفت: درعین‌حال این تصمیم ارتباط زیادی با وضعیت ایمنی خودروها دارد و تا زمانی که ایمنی خودروها به حد مطلوب نرسیده باشد حداکثر سرعت مجاز را در سطح پایین نگه می‌دارند تا از این طریق میزان تصادفات و تلفات رانندگی کاهش یابد.

شمسی با توضیح اینکه سرعت‌ بالا یکی از علل تصادفات مرگبار محسوب می‌شود، ادامه داد: در کشور ما بیشتر مسئولین و کارشناسان این حوزه معتقدند که جاده‌های کشور با استانداردهای جهانی فاصله زیادی دارد و همچنین عمر متوسط وسایل نقلیه در حال تردد در جاده‌های کشور بالاست و از ایمنی و استحکام بدنه مناسبی برخوردار نیستند ولی سقف سرعت مجاز در جاده‌های ما در حد جاده‌های کشورهای اروپایی است و همین امر موجب بالا بودن میزان تصادفات مرگبار در ایران شده است.

وی با اعتقاد بر اینکه تصویب و اجرای این طرح به نفع حمل و نقل کشور است و قطع و یقین میزان تصادفات مرگبار و تلفات آن  را در جاده‌های کشور کاهش خواهد داد، ادامه داد: تحقیقات نشان می‌دهد که به ازای کاهش هر ۱۰ کیلومتر سرعت در ساعت  ۳۰ درصد میزان مرگ‌ومیر و تصادفات کاهش می‌یابد که درصد قابل‌توجه ای است.

شمسی گفت: تمام کشورهای پیشرفته از هر راهکار و یا طرحی که هرچند ناچیز موجب کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای می‌شود استقبال می‌کنند. برای مثال تحقیقات نشان می‌دهد که اگر در طول روز چراغ خودروها روشن باشد ۳ / ۰ درصد میزان تصادفات کاهش می‌یابد.

این پژوهشگر حوزه حمل‌ونقل و ترافیک و تصادفات رانندگی با مخالفت با نظر مجلس که تصویب  این طرح را به معنای  بازگشت به عقب دانسته است گفت: آیا عدم تصویب ان منجر به افزایش ایمنی خودروها و شرایط استاندار جاده‌ها خواهد شد؟ قطعاً جواب خیر است.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۹۲۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران

تین نیوز

 

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران گفت: در یک ماه گذشته عملیات شانه سازی و اصلاح شیب شیروانی حاشیه راه های محورهای اصلی و نقاط پر تصادف مازندران به طول ۱۴۰کیلومتر توسط این اداره کل انجام شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حسن جهانیان بر اهمیت ایمن سازی حریم و حاشیه راه ها در کاهش تصادفات جاده ای تأکید کرد و گفت: ایجاد فضایی مناسب در حاشیه راه ها برای رانندگان از جمله اقداماتی است که در کاهش تلفات ناشی از خروج خودرو از جاده و واژگونی موثر بوده، از این رو عملیات اصلاح شیب شیروانی در کناره جاده ها به منظور ارتقاء سطح ایمنی و جلوگیری از واژگونی و کاهش آسیب سرنشینان وسایط نقلیه انجام می شود.

وی ادامه داد: امروزه حاشیه راه و ایمن بودن آن و همچنین فرهنگ ایمنی، در پیشگیری از تلفات و تصادفات جاده ای بسیار مهم است.

جهانیان افزود: اغلب تلفات و تصادفات جاده ای ریشه در عامل انسانی داشته که در این میان خواب آلودگی، سرعت و سبقت غیر مجاز و خروج از جاده از جمله مواردی است که سهم قابل توجهی در تصادفات جاده ای دارد.

وی تصریح کرد: حفظ و نگهداری راه های موجود یکی از وظایف ذاتی این اداره کل بوده که علیرغم محدودیت های اعتباری این اداره کل با تکیه بر همت راهداران پرتلاش خود توانسته، در این مسیر گام های ارزنده ای بردارد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با اشاره این نکته که عواملی همچون راه، خودرو و انسان در بروز حوادث رانندگی تأثیر دارند گفت: امیدواریم با انجام اقدامات ایمن سازی زود بازده مانند اصلاح شیب های شیروانی راه ها شاهد کاهش تصادفات و تلفات ناشی از حوادث رانندگی در استان باشیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل در استان همدان