Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-29@16:37:42 GMT

منتجب‌نیا: اصلاح‌طلب‌ها نیاز به اصلاح دارند

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۹۳۴۷۲

قائم‌مقام حزب اعتماد ملی گفت: اصلاح‌طلب‌ها نیاز به اصلاح دارند؛ چراکه هم جایگاهشان در جامعه پیچیده است و مردم به آن‌ها چشم دوخته‌اند و هم خودشان مدعی اصلاح هستند.

به گزارش صدای ایران، رسول منتجب‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به چرایی ناامیدی مردم از عملکرد دولت، اظهار کرد: هر پدیده‌ای به صورت اتفاقی به وجود نمی‌آید و علت و عواملی دارد، امید و ناامیدی هم تصادفی نیست و سلسله عواملی دست‌به‌دست هم داده و در انسان امید یا ناامیدی ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: انقلاب اسلامی با آن هویتی که داشت و صداقت، پاکی، ایثار، فداکاری، انسانیت و کرامت انسانی در آن تجلی پیدا کرده بود، موجب امید به آینده بود.

منتجب‌نیا با بیان اینکه «یکی از هنرهای امام(ره) ایجاد امید و افزایش خودباوری در مردم بود»، یادآور شد: امام(ره) در سخنرانی‌هایشان بارها می‌گفتند که «ما می‌توانیم» و «ما چنین می‌کنیم». در بهبوهه پیروزی انقلاب، امام به مردم و حتی نیروهای مسلح اعتماد به نفس و امید داد و به آن‌ها می‌گفت که من می‌خواهم شما را آزاد کنم، به شما عزت بدهم و این عزت و کرامت و اعتماد به‌ نفس و خودباوری را به مردم بازگرداند و حس اعتماد به نفسی را در که رژیم ستم‌شاهی در مردم کشته بود را احیا کرد و همین باعث انجام کارهای بزرگی پس از انقلاب شد.

وی با تأکید بر اینکه «تا زمانی که امید و اعتماد از ناحیه مسئولان به مردم تزریق می‌شد و مردم صداقت و امانت‌داری را در مسئولان مشاهده می‌کردند، امید مردم روزبه‌روز بیش‌تر می‌شد»، تصریح کرد: امام(ره) صادقانه با مردم حرف زد و گفت بریزد در خیابان‌ها و انقلاب کنید، هم‌چنین هنگامی که صدام به کشور حمله کرد، گفت یک دیوانه سنگی پرتاب کرده و به جبهه‌ها بروید. این صداقت امام با مردم است و مردم آن را لمس می‌کردند.

قائم‌مقام حزب اعتماد ملی افزود: امام تا یک هفته پیش از اعلام پایان جنگ گفته بود که جنگ باید ادامه داشته باشد و هرگونه تردید در ادامه جنگ مخالفت با رسول‌الله است، اما هنگامی که به این جمع‌بندی رسید که نمی توان جنگ را ادامه داد با صداقت و شهامت حرفش را پس گرفت و گفت جنگ باید متوقف شود.

وی با اشاره به اینکه «در این شرایط و تا هنگامی که مسئولان اینگونه رفتار می‌کردند، مردم امید و اعتماد داشتند و کشور علی‌رغم همه توطئه‌ها به پیش می‌رفت»، خاطرنشان کرد: متأسفانه رفته‌رفته این صداقت‌ها جای خود را به فریب و دروغ داد، امانت‌داری جای خود را به حیف‌ومیل و زندگی‌های ظاهرانه و انقلابی جای خود را به زندگی اشرافی داد. مشکل این‌جاست که متأسفانه بسیاری از آن‌هایی که مسئولیت را پس از انقلاب بر عهده گرفتند فریب دنیا و زندگی دنیوی را خوردند؛ عده‌ای زندگی اشرافی را برگزیدند و برخی به سراغ حیف‌ومیل و خیانت در امانت و اختلاس رفتند.

منتجب‌نیا با بیان اینکه «بدون تردید کشور نیاز به اصلاح دارد»، عنوان کرد: ما نباید دنبال انقلاب دیگری باشیم؛ انقلاب کارساز نیست. برای حرکت شتابان در آینده ما نیاز به اصلاحات داریم، اما اصلاحات خود یک‌سری مفهوم و یک‌سری مصدایق دارد. اصلاحات این است که افراد ناسالم را برداریم و افراد قوی بگذاریم و جلوی فساد و سوءمدیریت را بگیریم.

وی تأکید کرد: این جریان چیزی نیست که قابل انکار باشد. هیچ‌کس نمی‌تواند منکر ضرورت اصلاح در جامعه باشد، چراکه اگر در جامعه اصلاح انجام ندهیم یا باید جامعه درجا بزند و توقف کند و ما از شرایطی که وجود دارد راضی باشیم و یا باید سیر قهقهرایی بزنیم و داشته‌های خود را از نیز دست بدهیم.

قائم‌مقام حزب اعتماد ملی با اشاره به اینکه «تنها راه، راه اصلاحات است، اما مشکل کار اصلاح‌طلبان هستند»، گفت: مشکل کار مدیریت پس از انقلاب اصلاح‌طلبان و اصولگرایان هستند. لذا آن‌هایی که مدعی اصلاحات هستند، سزاوارتر هستند که خودشان را اصلاح کنند. من معتقدم اصلاح‌طلب‌ها نیاز به اصلاح دارند، چراکه هم جایگاهشان در جامعه پیچیده است و مردم به آن‌ها چشم دوخته‌اند و هم خودشان مدعی اصلاح هستند.

وی ادامه داد: اصولگراها می‌گویند ما تابع اصولی هستیم و این شرایط را قبول دارم، اما اصلاح‌طلب‌ها می‌گویند ما می‌خواهیم شرایط را تغییر دهیم. کسی که درونش تحول ایجاد نشده چگونه می‌تواند تحول ایجاد کند. مشکل کار ما این است که متأسفانه در درون اصلاح‌طلب‌ها روحیه اصلاح‌طلبی ضعیف شده است و به عبارتی بسیاری از اصلاح‌طلب‌ها از اصلاحات فاصله گرفتند.

منتجب‌نیا با بیان اینکه «با شعار نمی‌شود اصلاحات انجام داد»، تصریح کرد: ما به یمن انقلاب و به همت ملت یک موقعیتی در جامعه پیدا کردیم، اما نتوانستیم از این موقعیت به نفع انقلاب استفاده کنیم و جریان و خودمان را حفظ کنیم. خیلی‌ها لرزیدیم-هم اصلاح‌طلب‌ها و هم اصولگرایان و هم نیروهای انقلابی- و فجایعی که اتفاق می‌افتد، مانند مسائل اقتصادی، توسط افرادی است که آلوده شدند.

وی خاطرنشان کرد: جریان اصلاحات یک جریان زلال، شفاف، انسانی و الهی است که ریشه در تاریخ انبیاء و عقلانیت دارد. اصلاح‌طلب‌ها تأکید می‌کنند نیاز به اصلاح دارند، اما اصلاحات نیاز به اصلاح ندارد. اصلاح‌طلب‌ها نیاز به اصلاح دارند و باید از خودمان شروع کنیم.

قائم‌مقام حزب اعتماد ملی در خصوص تأثیر ناامیدی مردم از اصلاح‌طلبان در وقوع اعتراضات اخیر در کشور با اشاره به اینکه «مردم حق دارند انتقاد و اعتراض کنند»، گفت: این اشکال هم به حاکمیت و اصلاح‌طلب‌ها و اصولگراها وارد است و تنها راه حل قضیه این است که اصلاح‌طلب‌ها بیایند آسیب‌شناسی واقعی کنند و در مقام اصلاح خودشان برآیند.

وی یادآور شد: مشکل کار ما این است که ما اصلاحات را در مجموعه‌ای خلاصه می‌کنیم و آن مجموعه هم دچار یک‌سری بده‌بستان‌هایی است که از کیسه اصلاحات مصرف می‌شود و مردم اصلاحات را در چهره این افراد می‌بیند و سرنوشت اصلاحات به این افراد می‌افتد، لذا اصلاح‌طلب‌ها در سطوح مختلف باید تجدید نظر کنند و صادقانه بگوید ما اشتباه کردیم. این شهامت باید در اصلاح‌طلب‌ها باشند و اگر این شهامت را نداشته باشند اصلاح‌طلب نیستند.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۹۳۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین معارفه مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان با حضور استادان هیئت علمی و کارکنان در سالن اجلاس علامه جعفری این دانشگاه برگزار و محمدمهدی مجلسی‌آذر به‌عنوان رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان منصوب شد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان بوکان در این نشست ضمن قدردانی از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان از همکاری همه‌جانبه با بسیج گفت: رسالت بسیج و اساتید بسیجی در حفظ و صیانت از سنگر‌های اعتقادی نظام و مقابله با هجمه‌های همه جانبه دشمن بسیار مهم است.

هوشنگ وجدی در ادامه افزود: تأثیر دانشگاهیان در روشنگری‌های علمی و فرهنگی بسیار حائز اهمیت است و بسیج اساتید می‌تواند بازوی توانمندی در رسیدن به این هدف باشد.

وی در ادامه به تأثیر عملیات «وعده صادق» بر ایجاد انگیزه در کشور‌های دیگر در امید داشتن به مقاومت و ایستادگی در برابر متجاوز اشاره کرد و افزود: حرکت جمهوری اسلامی در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی دنیا را به حرکت واداشت که پاسخ رژیم کودک‌کُش را بدهد و امروز مشاهده می‌کنیم که حرکات در کشور‌های مختلف و همچنین واکنش‌ها در فضای مجازی در حمایت از مردم غزه و محکومیت رژیم صهیونیستی منتشر شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان هم در این نشست اظهار کرد: بسیج اساتید بخشی از نیرو‌های پیش رو در خدمت به انقلاب و دانشگاه، همواره نقش مؤثری داشته‌ و این واحد دانشگاهی از همراهی‌ استادان همواره بهره‌مند بوده است.

شیرزاد نادری افزود: تعامل بسیج اساتید با دانشگاه در اجرای برنامه‌های فرهنگی، گامی مؤثر در تکامل و پویایی فضای فرهنگی دانشگاه و پیشبرد و حفظ انقلاب و دستاورد‌ها آن بسیار کارآمد است.

وی با آرزوی موفقیت برای مسئول جدید بسیج اساتید دانشگاه ابراز امیدواری کرد که پس از این حضور پررنگ‌تر بسیج اساتید در فعالیت‌های دانشگاهی را شاهد باشیم و با همکاری استادان بسیجی و برگزاری برنامه‌های علمی و پژوهشی به رفع نیاز‌های جامعه کمک کنیم.

رئیس سازمان بسیج اساتید سپاه شهدای استان آذربایجان‌غربی هم تشریح کرد: انقلاب اسلامی با وجود جانفشانی شهدای بزرگوار شکل گرفت و ما در مقابل آنها وظیفه بسیار سنگینی داریم، چراکه شهیدان از بزرگ‌ترین داشته‎ خود گذشتند تا ما در امنیت و آرامش زندگی کینم و باید در انتقال یاد و نام شهدا به این نسل تلاش کنیم.

حسن حیدری به ویژگی‌های آثار شهید مطهری اشاره و تبیین کرد: محور کتب و آثار شهید مطهری هماهنگ با نیاز‌ها و اولویت زمان، مستند به آیات قرآن و سراسر شور و حماسه است.

وی در ادامه توضیح داد: شهید مطهری در تمام عمر خود دنبال کسب علم و دانش و رشد بود و هیچ‌گاه برای به دست آوردن منافع در جمهوری اسلامی تلاش نکرد و هدف ایشان رسیدن به جامعه رشد یافته متدین و انقلابی بود.

رئیس سازمان بسیج اساتید سپاه شهدای استان آذربایجان‌غربی تأکید کرد: استادان و دانشجویان به اندازه‌ای که می‌توانند باید سبک زندگی این مرد بزرگ را برای خود الگو قرار دهند.

حیدری در ادامه به جنایت رژیم صهیونیستی در غزه اشاره و بیان کرد: امروز عوامل صهیونیستی دیگر نمی‌توانند تظاهر به انسان دوستی کنند و افکار عمومی در جهان پی به ماهیت و خوی جنایت‌کار این رژیم بردند.

وی افزود: همراهی بسیج اساتید با مسئولان دانشگاه بیش‌ از پیش و باکیفیت و کمّیت بیشتر برای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی ادامه خواهد داشت.

محمدمهدی مجلسی‌آذر مسئول جدید بسیج اساتید دانشگاه‌های بوکان هم متذکر شد: بسیج فارغ از دسته‌بندی‌های سیاسی، مجموعه‌ای متعلق به‌ نظام جمهوری اسلامی است.

به گزارش آنا، مجلسی‌آذر عضو هیئت علمی گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان است و در حال حاضر مدیریت گروه معارف این واحد دانشگاهی را برعهده دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!