Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تبریز از تحصیل و پذیرش دانشجویان رشته زبان و ادبیات ترکی برای دومین سال پیاپی خبر داد و گفت: سال آینده سومین سال پذیرش است که بر اساس قانون اساسی در تدریس این رشته مشکلی نداریم، سال گذشته ۲۰ نفر و امسال ۵۰ تا ۶۰ دانشجو داریم. ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۳ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محمدرضا پورمحمدی در نشست خبری تشریح دستاوردهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه تبریز، با اشاره به هفتادمین سال تاسیس دانشگاه تبریز اظهار داشت: دانشگاه تبریز در امتداد دانشگاه «رَبع رشیدی» است که از 700 سال پیش آغاز به کار کرده است، زمانی که هیچ دانشگاهی در دنیا فعالیت نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تبریز، علامه‌ها، ستارخان‌ها، شهریارها و باکری‌ها را تربیت کرده است افزود: فارغ التحصیلان این دانشگاه در همه عرصه‌ها بهترین‌های کشور هستند که طراح برج میلاد و چهارمین فرد ثروتمند ایران از جمله فارغ التحصیلان این دانشگاه هستند.

رئیس دانشگاه تبریز، این دانشگاه را یکی از موفق ترین دانشگاه‌های علمی و آموزشی و پژوهشی و فرهنگی دانست و گفت: انقلاب فرهنگی از این دانشگاه آغاز شد و امروزه به سمت دانشگاه نسل چهارم و کارآفرین حرکت می‌کند.

پورمحمدی با اشاره به اینکه دانشگاه تبریز بعد از دانشگاه تهران دومین دانشگاه کشور است، ابراز داشت: امروزه 24 هزار نفر دانشجو مشغول تحصیل در این دانشگاه هستند که 45 درصد آنها در مقطع تحصیلات تکمیلی حضور دارند.

وی با بیان اینکه 890 رشته-مقطع در این دانشگاه فعال بوده و این دانشگاه را به دانشگاه جامع تبدیل کرده است خاطرنشان کرد: 875 هیئت علمی با رتبه استادیار و بالاتر در این دانشگاه فعال هستند که 10 نفر از این اساتید تبریز از چهره های ماندگار و جزو 1 درصد دانشمندان جهان هستند که یکی از عوامل افتخار این دانشگاه است. 

رئیس دانشگاه تبریز مرکز ستاره شناسی «بِلِندی» تبریز را یکی از رصدخانه‌های مجهز و ناشناس کشور عنوان کرد و گفت: امکاناتی که این مرکز ستاره شناسی و رصدخانه دارد در کشور بی‌نظیر است.

وی با تاکید بر اینکه ادعا می‌کنیم که مرکز تحقیقاتی بزرگ در شمال غرب کشور به نام دانشگاه تبریز داریم ابراز داشت: این دانشگاه با 23 دانشکده و 10 مرکز تحقیقاتی و کتابخانه مرکزی بسیار غنی، یکی از بزرگترین مراکز تحقیقاتی منطقه است.

پورمحمدی با بیان اینکه تبریز باید به مرجعیت علمی خود برگردد گفت: تبریز باید به تاریخ پرافتخار «رَبع رشیدی» که 700 سال پیش 6000 دانشجوی خارجی داشت برگردد در حالی که امروز 70 دانشجوی خارجی داریم، سعی می‌کنیم این تعداد را افزایش دهیم.

وی نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه تبریز را مورد اشاره قرار داد و گفت: در 4 سال اخیر 130 نفر هیئت علمی افزایش یافته و به 870 نفر رسید که به دنبال ارتقای سطح پژوهشی دانشگاه هستیم و در این راستا قراداد پژوهشی با خارج از دانشگاه 70 درصد افزایش یافته و 34 درصد میزان مراجعه به مقالات اساتید افزایش داشتیم.

رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به اینکه 450 هزار مترمربع فضای فیزیکی در دانشگاه تبریز داریم افزود: توسعه فضاهای فیزیکی دانشگاه با توجه به تغییر الگوی سنی دانشجویان و کاهش دانشجو، در اولویت دانشگاه نیست و حتی ممکن است تصمیم به تغییر کاربری برای بهره وری بهتر برخی فضاها اتخاذ شود.

وی در پایان از تحصیل و پذیرش دانشجویان رشته زبان و ادبیات ترکی برای دومین سال پیاپی خبر داد و گفت: بر اساس قانون اساسی در تدریس این رشته مشکلی نداریم که سال گذشته 20 نفر و امسال 50 تا 60 دانشجو داریم.

پورمحمدی با بیان اینکه مشکلاتی که برخی تصور می کردند از قبال تدریس زبان ترکی آذری پیش می آید، مطلقا درست نبود ابراز داشت: در مهرماه سال آینده هم در رشته ترکی استانبولی دانشجو می پذیرد.

انتهای پیام/ح

R7887/P1357/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۹۵۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دانشگاه مشهور ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا اعلام آمادگی کرد!

مدتی است دانشجویان دانشگاه‌های آمریکایی و اروپایی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین به پا خواسته اند و اعتراضات گسترده شان به گوش جهانیان رسیده است.

در این رابطه عبداله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: این اتفاق بی سابقه و میمونی است که بیداری واقعی در فضای دانشگاهی را نشان می‌دهد.

وی افزود: با توجه به اتفاقاتی که افتاده دانشگاه علامه طباطبائی هم آمادگی دارد سوابق تحصیلی استادان و دانشجویان علوم انسانی دانشگاهیان آمریکایی که اخراج شده را برای پذیرش بررسی کند.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی اضافه کرد: ما حتی آمادگی داریم از این افراد برای حضور در مجامع علمی دانشگاه دعوت کنیم تا از ارزیابی و تجربیات شان از اتفاقاتی که در کشور‌های اروپایی و آمریکایی رخ می‌دهد استفاده کنیم.

معتمدی در ادامه گفت: اگر رشته تحصیلی این افراد با رشته تحصیلی دایر در دانشگاه علامه طباطبائی مطابق باشد آمادگی داریم به این دانشجویان بورس تحصیلی ارائه کنیم و حتی آمادگی آموزش زبان فارسی از طریق وبینار و فضای مجازی در دوره‌های معینی به آنها داریم تا با زیان فارسی آشنا شوند.

منبع: فارس

tags # دانشگاه علامه طباطبایی ، دانشجو سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران؛ این دانشگاه‌ها اعلام آمادگی کردند/ اسامی
  • این دانشگاه مشهور ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا اعلام آمادگی کرد!
  • اعلام آمادگی این دانشگاه ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در آمریکا
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد