Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل استاندارد استان اردبیل گفت: هم‌اکنون به منظور کنترل و بهبود کیفیت و ایمنی محصول و همچنین بهبود رضایت مشتری در واحدهای تولیدی و خدماتی استان اردبیل ۲۵۸ مدیر کنترل کیفیت در این استان فعالیت دارند. ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۴ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، هاشم علایی  امروز در جلسه کمیته فنی مدیران کنترل کیفیت در اردبیل اظهار داشت: در حال‌حاضر 258 مدیر کنترل کیفیت به منظور کنترل و بهبود کیفیت و ایمنی محصول و از سویی دیگر به منظور بهبود رضایت مشتری در واحدهای تولیدی و خدماتی استان اردبیل فعالیت دارند که از این تعداد 150 نفر مرد و 108 نفر بانوان هستند که الزامات کنترل کیفیت در واحدهای تولیدی و خدماتی را نظارت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نقش مدیران کنترل کیفیت واحدهای تولیدی در تامین کیفیت بسیار حائز اهمیت بوده و در همین رابطه نقش کلیدی دارد افزود: تامین کیفیت در تولید کالاها ضمن اینکه جلب رضایت مشتری و حقوق مصرف‌کنندگان را به همراه دارد باعث می‌شود کالای داخل سهم مناسبی از ظرفیتهای بازار داخلی و خارجی را به خود اختصاص دهد.

مدیرکل استاندارد استان اردبیل با بیان اینکه جلوگیری از تولید محصول مغایر با استاندارد مربوط از وظایف مدیر کنترل کیفیت است تصریح کرد:  مدیران واحدهای تولیدی و خدماتی باید به منظور ارتقاء علمی مدیران کنترل کیفیت سالانه حداقل 16 ساعت دوره آموزشی متناسب برای آنها برنامه‌ریزی کنند چرا که استفاده از استانداردها در فعالیتهای کشور به ویژه بخشهای اقتصادی و اجتماعی جامعه نیازمند افرادی آموزش دیده است.

علایی ادامه داد: بهره‌مندی از ظرفیت فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به عنوان مجریان استانداردسازی این قابلیت را خواهد داشت تا ضمن کارآفرینی برای آنها میزان مشارکت جامعه در فعالیتهای اقتصادی افزایش یابد و با استانداردسازی، رونق کسب و کار در جامعه نهادینه شود.

وی با اشاره به ضرورت برخورداری از تنوع و کیفیت بالا در بحث تولیدات داخل استان افزود: وابستگی صادرات به بازار یک یا دو کشور مطلوب نبوده و نباید بازار صادراتی و تولیداتی اردبیل به دلیل نبود تنوع و کیفیت مطلوب به یک یا دو کشور محدود گردد که در همین زمینه به منظور بهبود صادرات استان می‌بایست به بازارهای جهانی توجه داشته و نسبت به استانداردسازی محصولات تولیدی و همچنین ارتقای تنوع و کیفیت توجه لازم را داشت.

مدیرکل استاندارد استان اردبیل اظهار کرد: از مهمترین سرمایه‌های انسانی و علمی قابل توجه بکارگیری استعدادهای بالقوه و بالفعل نیروی انسانی کشور،  در امر تدوین، اجرا و نظارت بر استانداردها است.

انتهای پیام/ ع

R41374/P1494/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۹۵۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

مسعود ایرانی بیان کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

او افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • انتظار موج جدیدی از خدمت به منظور رضایتمندی شهروندان
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود