Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - معاون وزير نفت در امور بين الملل گفت: پيش بيني مي شود که «دونالد ترامپ»، تعليق تحريم هاي هسته اي ايران را بار ديگر در ماه مه سال 2018 (ارديبهشت 97) تمديد کند و پس از آن، برجام در شرايط بهتري اجرا شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، «اميرحسين زماني نيا« امروز (شنبه) در دومين کنگره بين المللي اکتشاف و توليد، افزود: رئيس جمهوري آمريکا مانند قلدرهاي مدرسه است و حتي اتحاديه اروپا از نحوه رفتار ترامپ، ناراضي هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزير نفت با بيان اينکه حدود 200 ميليارد دلار پروژه مختلف نفت در بخش هاي صنعت نفت، گاز، پالايش و پتروشيمي کشور تعريف شده است، افزود: سرمايه گذاري داخلي و خارجي براي فعاليت در صنعت نفت مورد نياز است و هر 2 بخش بايد در اين زمينه فعال شوند.
وي يادآور شد: صنعت نفت ايران پس از پيروزي انقلاب اسلامي توانست مستقل شود و به خودکفايي برسد، اما با توجه به اينکه ايران، داراي بزرگترين ذخاير نفت و گاز در جهان است، نتوانسته ايم به ميزان ذخاير، توليد خود را افزايش دهيم.
زماني نيا با اشاره به اينکه برجام، برخي مشکلات پيش روي فروش صنعت نفت را برطرف کرد، افزود: بر اساس توافق برجام، درآمدهاي نفتي را دريافت و تجهيزات مورد نياز را تحويل گرفته ايم.
معاون وزير نفت اضافه کرد: گرچه مشکلات بانکي باقي مانده است اما اين مشکل، به برجام مربوط نيست، بلکه به مسايل ديگر ارتباط دارد.
به گزارش ايرنا، دومين کنگره و نمايشگاه بين‌المللي اکتشاف و توليد و پنجمين کنگره بين‌المللي صنعت حفاري ايران با هدف بررسي آخرين تحول‌ها و چشم‌انداز آينده طرح‌‎هاي در قالب الگوي جديد قراردادهاي نفتي و الزام‌هاي حضور حداکثري بخش خصوصي در اجرا و مديريت طرح‌هاي نفت و گاز کشور با حضور بيش از هزار نفر از مديران و کارشناسان ارشد حوزه کارفرمايي و پيمانکاري صنعت نفت در مرکز همايش هاي بين المللي صدا و سيما برگزار مي‌شود.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام**2022**1070**6075
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۹۶۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان

به گزارش خبرنگار مهر، جواد کریمی ثابت با اشاره به برگزاری سی‌امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ در اصفهان اظهار کرد: این کنفرانس در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه در اصفهان برگزار می ود.

وی گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ مقاله برای کنفرانس ارسال شده و ۵۰ دانشگاه در فرآیند داوری مشارکت داشتند، همچنین ۱۶ میزگرد فنی و بنرهای تخصصی برای پوشش تمام ابعاد فناوری‌های هسته‌ای تدارک دیده شد.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران با بیان اینکه ۱۰۰ سخنران از مقالات برای سخنرانی‌های علمی انتخاب شد، تصریح کرد: در میزگردهای تخصصی ۸۰ سخنران علمی داریم و دانشمندان از کشورهای ۵ قاره و بیش از ۵۰ نفر فعال در مجموعه هسته‌ای میهمان داریم.

وی هدف از برگزاری این کنفرانس را آشنایی صنعت با آخرین پژوهش‌ها اعلام کرد و گفت: دانشجویان موضوعات اولویت کشور را در دستورکار قرار دهند، از صنعت هسته‌ای و دانشگاه‌های کشور و دانشجویان حوزه هسته‌ای برای همه حوزه‌ها حضور دارند.

کریمی ثابت با بیان اینکه در این کنفرانس تحقیقات پژوهشگران در ۴ بخش محتوایی ۱۳ گانه ارائه می‌شود که سخنرانان خارجی نیز حضور مؤثر دارند، گفت: همچنین میزگردهای تخصصی با بیش از ۸۰ سخنران از دانشگاه و صنعت و با حضور پژوهشگران خارجی صورت می‌گیرد و یکی از پنل‌های تخصصی به همین موضوع اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه برگزاری اولین کنفرانس با هدایت‌های ریاست سازمان و همکاری مدیر کل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شد، ابراز کرد: نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای برای دانشجویان و پژوهشگران انجام شد و یکی دیگر از محورهای ارائه محتوا، پوسترها هستند که به مدت ۳ روز، در ۴ سالن در بازه زمانی صبح و عصر تدارک دیده شده و نشان از استقبال بالا و بلوغ صنعت هسته‌ای کشور است، موضوعاتی که در این همایش مطرح می‌شود از معضلات تمامی کشورهای دنیاست.

به گزارش مهر، این کنفرانس با محوریت کاربرد پرتوها، راکتورهای هسته‌ای، فیزیک هسته‌ای و شتاب‌دهنده‌های ذرات، اندازه‌گیری تشعشعات، انرژی همجوشی و پلاسما، چرخه سوخت هسته‌ای ایزوتوپ‌های پایدار و رادیو اکتیو، ایمنی و امنیت هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، فناوری کوانتمی، آموزش هسته‌ای، حکمرانی هسته‌ای و تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای برگزار می‌شود.

کد خبر 6097097

دیگر خبرها

  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان سفر می‌کند
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان می‌آید