Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش استان همدان گفت: 160 مدرسه در قالب یکهزار و 443 اتاق به عنوان مراکز اسکان موقت مسافران نوروزی استان در سال 97 پیش بینی شده است.

به گزارش ایرنا، محمد بداغی روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این مراکز پس از تعطیلی مدارس و از 28 اسفند امسال تا 12 فروردین سال آینده آماده پذیرش مسافران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اتاق های این مدارس شامل 71 اتاق ویژه در مدارس شهرهای همدان، بهار و گل تپه، نوع الف با یکهزار و 38 اتاق در سراسر استان و 239 اتاق نوع ب در خدمت مسافران نوروز 97 است.
وی با بیان اینکه در سطح استان همدان 19 پایگاه در تمامی مراکز آموزش و پرورش شهرستان ها و نواحی برای اسکان مسافران نوروزی پیش بینی شده است، گفت: بار مسافرت های نوروزی در شهرستان های ملایر، بهار و کبودرآهنگ است که با برنامه ریزی این مراکز شناسایی شده است.
بداغی گفت: همچنین ظرفیت های اسکان مسافر در 6 خانه معلم و مراکز آموزشی و رفاهی استان به عنوان اسکان دائمی برای مسافران پیش بینی شد.
وی اظهار کرد: در این مراکز و خانه معلم 95 اتاق به صورت خاص و هفت اردوگاه و خوابگاه با بیش از 40 اتاق تجهیز شده اند.
به گفته وی 315 نفر از همکاران آموزش و پرورش استان همدان برای برنامه ریزی و آمادگی برای اسکان مسافران در نوروز سال 97 به صورت شبانه روزی فعال هستند.
بداغی گفت: رزرو اینترنتی برای اسکان در مدارس از چهارم اسفند امسال آغاز شده و تا 23 اسفند ادامه دارد و پذیرش به صورت اینترنتی در خانه معلم نیز از پانزدهم ماه جاری ماه آغاز می شود و تا 28 اسفند ادامه می یابد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه تاکنون 10 میلیارد ریال اعتبار برای تعمیر و تجهیز مدارس برای اسکان مسافران هزینه شده است، گفت: در نوروز 96 سه میلیارد و 150 ملیون ریال ریال از محل آموزش و پرورش و همکاری وزارتخانه برای تجهیز این مراکز هزینه شد.
بداغی با بیان اینکه درآمد آموزش و پرورش همدان از اسکان مسافران در نوروز 96 سه میلیارد ریال بود، افزود: در هر دوره اسکان مسافر در مدارس 25 درصد از درآمد برای تجهیز و تعمیر امکانات هزینه می شود.
وی گفت: دامنه پذیرش از استان های آذربایجان شرقی و غربی، مازنداران و تهران بیش از دیگر استان ها است؛ لذا برای آموزش و پرورش شهرستان های فامنین، رزن و کبودرآهنگ به صورت خاص برنامه ریزی انجام شده است.
وی با بیان اینکه استان همدان در سال 2018 میلادی میزبان کشورهای خارجی است و به عنوان پایتخت گردشگری آسیا انتخاب شده است، افزود: این اداره کل برای فعالیت در این زمینه نیز اطلاع رسانی و زمینه سازی برای جذب گردشگر را در اولویت برنامه های خود قرار داده است.
به گزارش ایرنا، نوروز سالجاری حدود 47 هزار مسافر در قالب 94 هزار نفر روز در مراکز اسکان آموزش و پرورش استان همدان اسکان یافتند که پیش بینی می شود امسال این تعداد 25 درصد افزایش یابد.
2087/2090

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۹۶۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود

استاندار همدان گفت: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود تا فارغ‌التحصیلان مهارت‌آموز در تخصص خود به کار گرفته شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیین بزرگداشت مقام معلم باحضور استاندار همدان، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل آموزش و پرورش استان و جمعی از مسئولان و فرهنگیان در فامنین برگزار شد.

این آیین در راستای تجلیل و تکریم از مقام شامخ معلم باحضور 750 نفر از فرهنگیان این شهرستان (600 شاغل و 150 بازنشسته) برگزار شد.

استاندار همدان در این مراسم در سالن جلسات آموزش و پرورش شهرستان فامنین با تاکید بر اینکه اگر کشوری به سوی پیشرفت قدم بردارد، باید در آموزش‌و‌پرورش سرمایه‌گذاری کند اظهار داشت: معلمان جایگاه و نقش اثرگذاری در زندگی دانش آموزان دارند.

علیرضا قاسمی‌فرزاد با اشاره به روایتی از حضرت علی(ع) با این عنوان که "هرکس به من کلمه‌ای بیاموزد مرا بنده خود کرده است" گفت: همین جمله مهم و ارزشمند جایگاه والای معلم را بر همگان آشکار می‌سازد.

قاسمی فرزاد بیان کرد: سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش نسلی همانند 36 هزار دانش‌آموز شهید و 4 هزار معلم شهید را تحویل جامعه می‌دهد که در راه ایران‌ و انقلاب اسلامی جان خود را هدیه کردند.

استاندار همدان با بیان اینکه آموزش و پرورش محلی است که می‌تواند بین دانش‌آموزان تعادل ایجاد کند عنوان کرد: سطح فرهنگ‌، بینش‌ و ارزش‌ها در خانواده‌ها متفاوت است و دانش‌آموزان با ورود به مدرسه دلبستگی و وابستگی‌های دینی، ملی، اعتقادات و ارزش‌های جامعه اسلامی را نهادینه و منتقل می‌کنند.

قاسمی فرزاد از حضور خیران در ساخت مدارس تقدیر کرد و در بخش دیگری از سخنان خود افزود: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود تا فارغ‌التحصیلان مهارت‌آموز در تخصص خود به کار گرفته شوند.

قاسمی‌فرزاد تصریح کرد: دولت توان و تلاش خود را برای تقویت آموزش‌و‌پرورش در زمینه‌ ارتقای محتوا با تاکید بر اجرای سند تحول بنیادین و توسعه زیرساخت‌ها به کار بسته است.

‌انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • تمرین مشترک ملی پوشان ووشو ایران با چینی‌ها در اردوی آماده‌سازی
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • خریداران مسکن و مستاجران منتظر این تغییر باشند! / ابوالفضل نوروزی مطرح کرد