Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@14:03:23 GMT

این هدفون سرگیجه را درمان می کند

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۰۰۵۸۹

این هدفون سرگیجه را درمان می کند

کنسرسیومی آلمانی هدفونی ساخته که سرگیجه را درمان می کند.

 به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، سرگیجه پدیده ای غیر معمول نیست اما ارزیابی و درمان آن کار مشکلی است. در همین راستا کنسرسیومی آلمانی از جمله محققان موسسه فرانهوفر هدفونی مبتنی بر سیستم بیوفیدبک  EQUIVert ساخته اند. محققان ادعا می کنند این سیستم می تواند به درک بهتر وضعیت سرگیجه و درمان آن کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

EQUIVert  به طور خاص برای درمان سرگیجه هایی ساخته شده که ناشی از مشکلات عدم برقراری توازن اندام وستیبولار در گوش داخلی به وجود می آیند. این هدفون اختلال در اندام  گوش میانی را اصلاح نمی کند  بلکه به سیستم های حسی دیگر بدن آموزش می دهد تا این مشکل را جبران کنند.

به هرحال هدفون کاربر را در انجام چند تمرین راهنمایی می کند و همزمان سعی می کند و به او بیاموزد توزان بدن خود را حفظ کند. در  وضعیت توازن سر و بدن به طور مستقیم نگه داشته می شوند.  این درحالی است که افراد مبتلا به سرگیجه به دلیل اختلال در اندام وستیبولار  هنگام صاف ایستادن به طور ناخودآگاه به یک سمت متمایل می شوند. 

هدفون مذکور مجهز به سرعت سنج و حسگرهای چرخشی است که با کمک آنها خم شدن کاربر را رصد می کند و به آنها صوتی هشدار می دهد. به عنوان مثال اگر فرد به سمت راست خم شود، گوشی سمت چپ هدفون به او هشدار می دهد.

تمرین های این هدفون به تدریج پیشرفته تر می شود و بدن فرد نیز می آموزد چگونه توازن خود رابرقرا کند. محققان ادعا می کنند پس از طی این مراحل سرگیجه از بین می رود.

 هرچند این هدفون برای استفاده خانگی ساخته شده اما می توان آن را به رایانه در مطب پزشک نیز متصل کرد. پزشک با کمک نرم افزار مخصوص این گجت می تواند میزان دقیق بی توازنی بدن را اندازه بگیرد و شدت سرگیجه را تخمین بزند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۰۰۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶ طرح روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود

ابوالفضل مهدیار  با بیان اینکه برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان در سایت های طرح های نهضت ملی مسکن تلاش شده خدمات مورد نیاز از جمله مدرسه، مسجد و درمانگاه همزمان با اجرای طرح ها آنگونه که مردم شایسته آن هستند تکمیل و در اختیار آنها قرار داده شود گفت: در این راستا امسال  عملیات ساخت ۱۹ مدرسه، چهار کلانتری و سه باب مسجد در سایت های طرح نهضت ملی مسکن استان آغاز می شود.

وی ادامه داد: همچنین در حال حاضر در سایت های آرمانشهر و تفتانشهر زاهدان که در آنها بیش از ۱۱ هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در حال ساخت است عملیات ساخت چهار باب مدرسه، ۲ کلانتری،۲ درمانگاه و ۲ مسجد از سال گذشته عملیاتی شده است.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: از آنجایی که طرح نهضت ملی مسکن نیازمند ایجاد توازن بین ساخت واحدهای مسکونی و زیرساخت‌های خدماتی است رویکردی اساسی را دنبال می کنیم تا متقاضیان با چالش نبود امکانات و خدمات مواجه نشوند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۹ هزار واحد شهری و روستایی در محدوده شهرهای زیرپوشش این اداره کل با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد و ایجاد اشتغال برای بیش از ۲۳ هزار نفر در حال ساخت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت ۱۵۰۰۰۰ واحد مسکونی در تهران از ماه آینده
  • هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است!
  • ۲۶ طرح روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود
  • راهیابی ۴ فیلم ایرانی به جشنواره مستقل کالیفرنیا
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • عکس| فیلم زندگی «تتلو» ساخته می‌شود؟
  • سرگیجه با آمار تورم
  • بالاخره راز هرم جیزه کشف شد!
  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟