Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، علی نواداد، در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل افزود: استانداری اردبیل حمایت‌های لازم را برای تأمین فضای مناسب جهت توسعه این مرکز که در ایجاد نشاط در خانواده ها نقش بسزایی از زمان راه اندازی داشته خواهد داشت.

وی با بیان اینکه در 4 سال گذشته ظرفیت‌های خوبی در صنایع تبدیلی استان اردبیل ایجاد شده است اظهارکرد: با توجه به تولید سالانه حدود 5 میلیون تن سیب زمینی در کشور که تا 6 میلیون تن نیز قابل افزایش است ایجاد پایلوت تولید نشاسته پلیمری (حفاری) قابل استفاده در صنعت نفت توسط جهاددانشگاهی استان اردبیل می‌تواند یکی از مهم‌ترین صنایع تبدیلی این محصول باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل با اشاره به اینکه باید برنامه‌ریزی های زیربنایی برای فرآوری محصولات کشاورزی که خام فروشی می شود انجام گیرد یادآورشد: با توجه به اینکه استان اردبیل یکی از قطب های کشارزی کشور است به همین خاطر توسعه صنایع تبدیلی و جلوگیری از خام فروشی در استان ضرورت دارد و جهاددانشگاهی با تجارب خوب خود می تواند در این عرصه ورود کند.

در این دیدار رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل با اشاره به توسعه گردشگری در استان اردبیل افزود: با استفاده از پتانسیل و ظرفیت‌های طبیعی، تاریخی و فرهنگی که در استان اردبیل وجود دارد می‌توان زمینه‌ توسعه استان را فراهم کرد.

مهران اوچی اردبیلی بر ضرورت توجه به حوزه گردشگری بویژه گردشگری سلامت تأکید و تصریح کرد: با ارتقاء فعالیت های مرکز درمان ناباوری قفقاز جهاددانشگاهی اردبیل می توان برخی از مشکلات و نیازهای مردم به ویژه هم استانی‌ها را در خصوص درمان نازایی که میزان آن نسبت به سایر استان ها بیشتر است برطرف ساخت.

وی خاطرنشان کرد: توسعه فعالیت های این مرکز نیاز به تخصیص فضای فیزیکی مناسب دارد که تحقق آن مساعدت های استاندار اردبیل به عنوان بالاترین مقام اجرایی استان را می طلبد.

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل اضافه کرد: این نهاد آمادگی لازم را برای راه‌اندازی پایلوت نیمه صنعتی تولید نشاسته پلیمری را دارد که تسریع و عملیاتی شدن آن، نیاز به همراهی و مساعدت مسئولان استان به ویژه استاندار و نمایندگان استان دارد.

وی با اشاره به فعالیت های فرهنگی که از رسالت های مهم جهاددانشگاهی اردبیل است ادامه داد: خبرگزاری های دانشجویان ایران (ایسنا) و بین المللی قرآن (ایکنا) وابسته به جهاددانشگاهی، دو بازوی مهم اطلاع رسانی در سطح استان هستند که آماده همکاری با استانداری اردبیل در جهت معرفی بیشتر استان است.

اوچی اردبیلی خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی اردبیل در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، در حوزه آموزشی به دنبال بسترسازی در زمینه های مختلف مهارت‌افزایی، کارآفرینی و اشتغالزایی برای فراگیران این دوره های آموزشی است.

900

استان اردبیل معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۰۱۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس علی آبادی در برنامه صف اول با موضوع "عملکرد وزارت صمت در برگزاری اجلاس ایران و آفریقا تا تحقق شعار سال" گفت: برنامه داریم تا انتهای سال ۱۴۰۳ همه کشور را پایش کنیم، از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم، فراخوان می‌دهیم که بدانیم چه داریم، چون ما بعد از این که بدانیم چه داریم، اینها را به مزایده می‌گذاریم، مردم در صندوق‌های طرح‌های مردمی که بسیار سودآور هم هستند، می‌توانند شرکت کنند.
وی با تاکید بر مشارکت مردمی در افزایش تولید در بخش معدن در سال ۱۴۰۳ گفت: درحال حاضر پایشی که انجام دادیم نشان می‌دهد که اغلب نقاط کشور آنومالی‌های خیلی خوبی داریم، یعنی مناطقی که امید بسیار زیادی برای معادن ارزشمند در آن جا وجود دارد، ارزشمندترین معادن مثلا معادن فلزی هستند مثل معدن طلا، معدن مس و معدن آهن هستند که ما تلاش می‌کنیم همه ظرفیت‌ها را برای حداکثر کردن ِ اکتشاف، به کار گیریم. حتی تلاش می‌کنیم که از ظرفیت‌های خارج از کشور استفاده کنیم، چون باید زودتر بدانیم چی و کجا داریم و بعد به مزایده بگذاریم و استفاده کنیم از منابع مردم و از منابع سرمایه گذاران بزرگ، البته با رعایت ملاحظاتی که قانون برای ما تکلیف کرده است.
وزیر صمت همچنین با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه رشد سیزده درصدی را در بخش معدن دیده است افزود: ما در بخش معدن ظرفیت‌های خوبی داریم، متاسفانه تا به امروز به قدر کافی به این موضوع پرداخته نشده است و در فرمایشات مقام معظم رهبری به وضوح این را می‌بینیم، بار‌ها تاکید داشتند و همین امسال هم تاکید داشتند که از فرصت معدن استفاده شود، اتفاق خوبی که باید بیافتد و تا حالا نیافتده است اکتشاف است ما باید اول ببینیم چه داریم، در این بخش، نمی‌گویم خوب کار نشده است، به نظر من، کم کار شده است، بیشتر باید کار شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم