Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل محیط زیست گیلان در خصوص پسماند بیمارستان ها اظهار داشت:در استان ما هیچ بیمارستانی بدون مدیریت و سامان دهی پسماند به بهره برداری نخواهید رسید.

به گزارش ایلنا از رشت، قربانعلی محمدپور مدیر کل محیط زیست گیلان در جلسه شورای شهر رشت که با حضور اعضای شورا و مسئولان محیط زیست گیلان و کشور برگزار شد اظهار داشت: متاسفانه مشکلات در استان ما زیاد است اما این پتانسیل را داریم که مشکلات را برطرف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد:اگر سنبل آبی را ۵ سال پیش مدیریت می کردیم اکنون چنین مشکلی نداشتیم.

محمد پور با اشاره به اینکه حتی دنیا هم در بحث احیای تالاب کم تجربه است بیان داشت:در حال احیای تالاب انزلی هستیم و در تلاشیم که در این زمینه قدم های مثبتی برداریم.

مدیر کل محیط زیست گیلان تصریح کرد:باید در بحث آموزش تلاش بیشتری کنیم تا بتوانیم در بحث محیط زیست، مدیریت بهتری داشته باشیم.
وی در خصوص پسماند بیمارستان ها اظهار داشت:در استان ما هیچ بیمارستانی بدون مدیریت و سامان‌دهی پسماند به بهره‌برداری نخواهید رسید.

محمدپور خاطرنشان کرد:امیدواریم بتوانیم مشکلات تالاب عینک را هم در کنار تالاب انزلی حل کنیم.

این مقام مسئول افزود:اگر مشکلی در حوزه محیط زیست وجود داشته باشدخودم شخصا ورود خواهم کرد.

وی با اشاره به اینکه بزرگترین مشکل ما در استان پسماند خانگی است بیان داشت:باید در بحث آموزش تلاش بیشتری کنیم و به‌رغم میل باطنی با افراد متخلف برخورد قاطع خواهیم کرد.
محمد پور اضافه کرد:برای حل هر معضل اجتماعی همه باید در کنار هم قرار بگیریم و با کمک هم به حل این معضلات بپردازیم.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۰۲۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ظرفیت صندوق ملی محیط زیست در این استان بدون استفاده مانده است.

اسلام جاودان خرد، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: صندوق ملی محیط زیست بعنوان یک موسسه عمومی غیردولتی وابسته به سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه حفظ و تنوع زیستی و جلوگیری از آلودگی و تخریب محیط زیست کشور فعالیت می‌کند و تسهیلات با بهره کم به طرح‌های حافظ محیط زیست پرداخت می کند که متاسفانه تاکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد از این ظرفیت ملی استفاده نشده است.

وی اظهارکرد: متاسفانه صنایع، شهرداری ها، شرکتهای شهرکهای صنعتی و حتی بخش خصوصی و غیردولتی از این فرصت برای ارائه طرحهای محیط زیستی و بهرمندی از دریافت تسهیلات حمایتی این صندوق استفاده ای نکرده اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: بخش عمده منابع مالی این صندوق در چارچوب اساسنامه و در قالب اعطای تسهیلات با نرخ ترجیحی برای رفع آلودگی های محیط زیست و طرحهایی که منجر به حفظ محیط زیست شوند، مصرف می شود.

جادودان خرد تصریح کرد: این صندوق آمادگی دارد از طرح ها و پروژه‌های حافظ محیط زیست در حوزه های صنعتی، کشاورزی، طرحهای کاهش دهنده آلودگی هوا، آب و خاک، نیروگاههای تولید انرژیِ پاک بخصوص طرح‌های مدیریت پسماند شهرداری ها تسهیلات پرداخت کند.

وی بیان کرد: واحدهای صنعتی، معدنی، شهرداری ها، ادارات جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، شرکت های صنعتی و  فرمانداران می توانند نسبت به معرفی طرح های حائز اهمیت در راستای حفاظت از محیط زیست به ریاست این صندوق یا به اداره کل حفاظت محیط زیست استان جهت راهنمایی های لازم مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی