Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون گردشگری خوزستان با بیان اینکه استان خوزستان قابلیت مطرح شدن بیشتر در حوزه گردشگری را داراست، گفت: این امر مستلزم آن است که تشکل‎ های صنفی گردشگری‎ به صورت مستقیم با گردشگران در ارتباط باشند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، محمد علی خلیلی در نشست هم‎اندیشی اداره ‎کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان با اعضاء تشکل ‎های گردشگری استان که ظهر امروز (شنبه 12 اسفندماه 96) در سالن کنفرانس هتل پارس اهواز برگزار شد، با اشاره به این‎که هیج مقصد گردشگری در دنیا رونق پیدا نخواهد کرد؛ مگر آنکه همه عوامل جامعه میزبان با تعامل و هم‎پوشانی، بتوانند ارائه خوب و مثبتی از ظرفیت ‎های گردشگری داشته باشند، افزود: جامعه میزبان شامل بخش دولتی، بخش خصوصی، بخش عمومی و بخش مردمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه وظیفه اصلی بخش دولتی، سیاست ‎گذاری، برنامه‎ریزی، سازماندهی و نظارت بر اوضاع صنعت گردشگری است، گفت: باتوجه به ماهیت چند وجهی صنعت گردشگری، وقتی نام بخش دولتی به میان می‎آید، منظور تنها اداره‎کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیست؛ چرا که گردشگری با محیط‎ های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، تکنولوژیکی و زیست ‎محیطی در ارتباط است و تمام دستگاه ‎هایی که در این حوزه‎ها فعالیت می‎کنند، به نوعی بر صنعت گردشگری تأثیرگذار هستند.

معاون گردشگری خوزستان اضافه کرد: چنانچه بخش دولتی وظایف خود را به نحو احسن انجام دهد، زمینه و بستر برای فعالیت بهتر و مؤثرتر حوزه تصدی‎گری در بخش گردشگری فرآهم می‎آید.

او تصریح کرد: با درایت مدیر کل میراث فرهنگی خوزستان و باتوجه به این‎که ما در استان دارای شهر های برخوردار خوبی همانند دزفول، شوش، شوشتر، اهواز و ماهشهر در زمینه ظرفیت‎ های گردشگری شهری هستیم، چنانچه بتوانیم توانمندی‎ها و امکانات شهرداری‎ها را به این حوزه معطوف کنیم، بخش‎ های عمومی خواهند توانست خدمات مطلوبی را به خصوص در ایام نوروز به گردشگران ارائه دهند.

خلیلی بخش‌ های مردمی را شامل یک سری انجمن‌ها، سمن‌ها و تولیدکنندگان کالا و خدمات که به صورت حرفه‎ای فعالیت می‎کنند، عنوان کرد و افزود: باید جامعه میزبان نگاه واحدی به حوزه صنعت گردشگری در قالب هم‎پوشانی، تعامل، همفکری و همراهی داشته باشد تا آن جامعه را به عنوان یک مقصد گردشگری رونق دهد.

وی خاطر نشان کرد: استان خوزستان باتوجه به ظرفیت ‎های بی‎بدیلی که در زمینه آثار تاریخی، فرهنگی، طبیعی و تنوع اقوام دارد می‎تواند بیش از این‎ها در حوزه گردشگری مطرح شود، تا از قافله برخی استان‎ها عقب نماند و این مستلزم آن است که تشکل ‎های صنفی گردشگری‎ که به صورت مستقیم با گردشگران در ارتباط هستند، بستر و امکانات را فرآهم آورند.

معاون گردشگری خوزستان با تأکید بر استفاده از فرصت نوروز برای معرفی بهتر خوزستان به گردشگران نوروزی در راستای رونق صنعت گردشگری در استان، گفت: باتوجه به موقعیت جغرافیایی استان خوزستان در جنوب غربی کشور، استان در ایام نوروز بیشترین حجم تردد سفر های داخلی را دارا است و براساس ارزیابی ‎های سال‎ های گذشته میانگین اقامت هر گردشگر نوروزی بین 5/2 تا 3 شبانه‌روز است که این فرصت مناسبی است تا فعالان حوزه گردشگری استان بتوانند در کنار یکدیگر و با ارائه خدمات مطلو‎ب به مسافران و گردشگران، به نوعی آن‎ها را به عنوان یک پیک در نظر بگیرند تا با جلب رضایت نسبی آن‎ها  موجبات سفر دوباره آن‎ها را در نیم‎سال دوم فرآهم آورند.

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۰۴۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاسمپور: با این واگذاری فصل آینده قرارداد بازیکنان ۴۰-۵۰ میلیارد است/مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده که اینجای جدول است؟

ابراهیم قاسمپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره واگذاری تیم‌های استقلال و پرسپولیس اظهار کرد: ظاهر قضیه نشان می‌دهد اتفاق خوب افتاده اگر چه به درازا کشیده شد. می‌گویند استقلال به چهار شرکت تابعه هلدینگ خلیج‌فارس واگذار شده و سهام پرسپولیس به ۶ بانک خصوصی واگذارشده، اینکه واقعاً این مجموعه‌ها خصوصی هستند مشخص نیست. در مجموع باید واگذاری را به فال نیک گرفت، چون وضعیت دو باشگاه مشخص شد. مسئولیت‌های چهار شرکت زیرمجموعه هلدینگ خلیج‌فارس و ۶ بانک خصوصی مشخص شده و اگر در آینده مشکلات زیرساختی، امکاناتی و مالی دو باشگاه حل شد گویای تصمیم گیری درستی بوده است.

مالکان می‌توانند از پس هزینه‌های گزاف سرخابی برآیند؟

وی ادامه داد: فارغ از اینکه استقلال و پرسپولیس را به بخش خصوصی داده‌اند یا نداده‌اند، مسئله مهم این است که یک کاری انجام شده و اگر نیاز‌های این باشگاه برآورده شد دیگر شاهد این نخواهیم بود که عوامل این باشگاه‌ها از امکانات ضعیف خود بگوید و مدیران و مربیان تیم‌ها هم از کمبود‌ها بگویند. البته این دو باشگاه در مقایسه با دیگر باشگاه‌ها امکانات ضعیفی نداشته‌اند و اتفاقاً در اندازه تیم‌هایی که توانستند در لیگ برتر با جام حذفی جام بگیرند بوده است. فقط در بوق و کرنا کرده‌اند که مشکل دارند در حالی که وزارت ورزش و دولت در بسیاری موارد به کمک این دو تیم آمده‌اند. حالا باید دید خواسته‌هایی که این دو باشگاه در خصوص امکانات سخت‌افزاری دارند از سوی مالکان جدید فراهم می‌شود یا اینکه آنها که پشتوانه مالی قوی دارند هم از پس هزینه‌های گزاف این دو باشگاه برنمی‌آیند؟

برای قهرمانی فقط بحث مالی نداریم

بازیکن سابق تیم ملی خاطرنشان کرد: نمی‌توان منکر شد که مسائل مالی نه تنها در فوتبال که در هر سازمان و نهادی تأثیرگذار است و فقدان آن ایجاد مشکل می‌کند. از طرفی آقایانِ مدیرعامل که گفته‌اند با رفع مشکلات مالی دو باشگاه، قهرمانی در آسیا به دست می‌آید اما واقعیت این است که برای قهرمانی فقط بحث مالی نداریم. مباحثی، چون مدیریت قوی برای ایجاد زیرساخت‌ها و برنامه‌ریزی دقیق با توجه به امکانات و موجودیت تیم هم مطرح است. ضمن اینکه آکادمی‌های فوتبالی هم بحث مهمی است که بازیکنان تیم‌های آکادمی این دو باشگاه به ندرت به تیم بزرگسالان می‌رسند و به دیگر تیم‌ها می‌روند تا به آنها بازی برسد. بعد که مطرح شدند با قیمت گزاف جذب می‌شوند. پول یکی از ابزارهای موفقیت است، اگر بی‌برنامگی و عدم مدیریت قوی باشد، هر چه هم پول وارد شود حیف و میل خواهد شد. کما اینکه در تمام این سال‌ها بیشترین پول در ورزش‌ها به فوتبال تزریق شده و خروجی آن تماشای موفقیت تیم‌های باشگاهی و ملی رقیب در تورنمنت‌های مختلف بوده است.

برای تیم‌های جنوبی کشور متأسفم

قاسمپور تصریح کرد: مهم‌ترین مثال در مورد هدر رفتن پول گزاف به انتخاب مارک ویلموتس سرمربی ناکام بلژیکی است که به عراق و بحرین باخت و بعد از اخراج خسارت خود را تمام و کمال گرفت؛ بنابراین هر چه پول به فوتبال تزریق کنید ولی کار اساسی و آینده‌دار نکنید، فوتبال پایه را نسازید و از نسل‌های بعدی حمایت نشود مثل این است که پول‌های وارد شده را به آتش کشیده‌ایم. آدم‌های سالمی را بر رأس امور بگذاریم تا دنبال بخور بخور و وقت گذرانی نباشند. آنجایی که پول زیاد باشد حیف و میل هم زیاد می‌شود. مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده و زیرساخت‌های ضعیفی دارد که اینجای جدول است و خطر سقوط از لیگ برتر را حس می‌کند؟ فصل آینده هم با اتکا به شرکت‌های هلدینگ خلیج‌فارس و ۶ بانک مالک دو باشگاه، قرارداد‌های بازیکنان افزایش چشمگیری خواهد داشت، چون پشتوانه مالی لازم ایجاد شده است. نظارت دقیقی نباشد قرارداد‌های ۱۰ تا ۱۵ میلیاردی به ۴۰ تا ۵۰ میلیارد تومان می‌رسد. متأسفم برای تیم‌های خوزستانی و جنوبی ایران که منابع اصلی مالی کشور از جنوب تامین می شود ولی تیم‌های این مناطق در وضعیت نامناسب مالی اداره می‌شوند و سهمی از این منابع ندارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران
  • قاسمپور: با این واگذاری فصل آینده قرارداد بازیکنان ۴۰-۵۰ میلیارد است/مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده که اینجای جدول است؟