Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ جلسه دفاعیه پایان‌نامه کارشناسی ارشد با عنوان «کارکردهای معنوی و رفتاری صبر در قرآن کریم و روایات» فردا یکشنبه، 13 اسفندماه از ساعت 16 تا 18 در سالن جلسات دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، این پایان‌نامه توسط محدیث عامری، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم قرآن و حدیث نوشته شده و عبدالهادی فقهی‌زاده، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استاد راهنمای این پایان‌نامه و عباس مصلایی‌پور یزدی، استاد مشاور آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پایان‌نامه فردا توسط عاطفه زرسازان به نقد و بررسی گذاشته می‌شود.

نگارنده در این پایان‌نامه با اشاره به اینکه مشکلات و سختی‌ها مسئله جدایی ناپذیر زندگی انسانی محسوب می‌شوند، آورده است: قرآن کریم نیز در این باره می‌فرماید: «خَلَقَ الإنسانَ فِی کَبَدٍ»، بنابراین هر آینه آدمی باید خود را برای مقابله با آنها آماده و مسلح کند. سلاحی که خداوند در اختیار انسان قرار داده و مکرر در کتاب راهنمای بشریت، قرآن کریم به آن امر فرموده و پیامبران و امامان خویش را ملزم به سفارش به مردم کرده، صبر است. صبری که در راه رضای خدا و رسیدن به قرب او باشد. این صفت که بیش از هفتاد مورد در قرآن از آن یاد شده و پاداش‌های بسیار عظیمی بر انسان دارد.

وی می‌افزاید: یقینا اثرات و کارکردهای فراوانی در زندگی مادی و معنوی آدمی خواهد گذاشت، که در قرآن و روایات به آن ها اشاره شده است، ولی محققان در این حیطه کمتر به آن پرداخته‌اند. لذا در این پژوهش ضمن بیان مفهوم صبر از دیدگاه قرآن و روایات با استفاده از منابع اخلاقی، تفسیری و روایی به بیان مهم‌ترین کارکردهای صبر در جنبه معنوی آن پرداخته شده که مشتمل است بر تقویت روحیه ایمانی، ارتقای مقام مؤمنان و فزونی یافتن پاداش آنان، حرکت در مسیر کسب رضای الهی، غلبه بر شیطان درون و سپس مهم‌ترین کارکردهای رفتاری آن بیان شده است که عبارتند از: تشخیص مؤمنان راستین از منافقان، تقویت روابط اجتماعی، رسیدن به آرامش و سکینه، دفع خطر دشمن و نصرت الهی و برتری و سیادت یافتن.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۰۵۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است

فرماندار کرمان با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر به‌عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی، گفت: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی فرمانداری، علی بابایی در جلسه بازآفرینی شهری، اظهار کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی، ظرفیت بازآفرینی شهر کرمان به‌عنوان مرکز استان بسیار فراتر از وضع موجود است.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر به‌عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی، افزود: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود و ارتقای شرایط کیفی زندگی در سکونتگاه‌ها از طریق ایمن‌سازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌ها، توسعه و بهبود زیرساخت‌ها، تأمین خدمات شهری و امکان زندگی بهتر برای شهروندان از جمله نیازهای شهر کرمان است.

فرماندار کرمان با تاکید بر مزیت گردشگری بافت تاریخی شهری، این مناطق را دارای ظرفیت مطلوب برای تأمین مسکن دانست و گفت: ساماندهی و احیای بافت فرسوده در کرمان که مساحت قابل توجهی دارد، نیازمند همکاری و هم‌افزایی فرمانداری، شهرداری، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و دستگاه‌های خدمت‌رسان است.

وی با مطلوب خواندن پروژه‌هایی که اخیراً در میدان ارگ و اطراف آن اجرا شده است، تصریح کرد: بازسازی بافت تاریخی شهر کرمان نیازمند طرح کارشناسی و آینده‌نگر است و باید نیازهای مردم در آینده از قبیل پارکینگ، معابر، انشعابات و خدمات شهری در آن لحاظ شود.

محسن تویسرکانی، شهردار کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه پروژه بهسازی میدان ارگ یک اثر فاخر است که می‌تواند الگوی خوبی برای دیگر مناطق نیز باشد، اظهار کرد: لازم است از طرح‌های خلاقانه و کارشناسی استفاده شده و از پراکنده‌کاری پرهیز شود.

وی افزود: به لحاظ مسائل اجتماعی، ایجاد تعادل بین محلات و مناطق شهری اعم از حاشیه و مرکز بسیار مهم است و برای بهسازی بافت تاریخی، آسفالت یا سنگفرش معابر، اصلاح و پیش‌بینی انشعابات آب، برق و گاز نیز باید مورد توجه کارشناسان و طراحان این قبیل پروژه‌ها قرار گیرد.

کد خبر 748353

دیگر خبرها

  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • تقویم نجومی امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند
  • زندگی سالم و دیندارانه با مشاوره اسلامی
  • ثبت نام ۵۸۰۰ گیلانی در طرح اکرام ایتام و محسنین
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی
  • تقویم نجومی امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | تقویم همسران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳