Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان به افرادی که دچار مشکل مزمن خشکی لب و دهان می‌شوند و عامل بیماری یا کم آبی بدن نیز وجود ندارد، توصیه می‌کنند خمیر دندان خود را بررسی کنند، زیرا امکان دارد دچار آلرژی به مواد شیمیایی موجود در خمیر دندان خود شده باشند.

خمیر دندان از مواد شیمیایی مختلفی تشکیل شده است، هرچند که انواع کم خطر و گیاهی آن نیز وجود دارد و افراد حتی کسانی که سابقه آلرژی ندارند در زمان استفاده از یک نشان تجاری خمیر دندان جدید حتماً مقداری از آن را آزمایش و در صورت نداشتن آلرژی از آن استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلرژی به خمیر دندان سبب بروز مشکل هایی همچون خشکی و ترک خوردگی لب ها، تورم زبان، خشک شدن غدد بزاقی دهان، اشکال در بلع غذا و آب دهان و حتی در افراد مستعد آلرژی می‌تواند سبب حمله بیماری و بروز واکنش‌های خطرناک و نیاز به رسیدگی پزشکی سریع داشته باشد.

اگر دچار آلرژی به خمیردندان خود شدید، حتماً با مراجعه به دندان پزشک این مشکل را با او مطرح و زیر نظر او خمیر دندان خود را عوض کنید.

درصورت استمرار این مشکل حتماً با متخصص آسم و آلرژی تماس بگیرید، زیرا واکنش بدن به خمیر دندان می‌تواند خطرناک باشد؛ یکی از مواد اصلی موجود در بسیاری از نماد‌های تجاری خمیر دندان در دنیا ماده سولورات سولفات سدیم (SLS) است که برخی افراد به آن آلرژی دارند و سبب تحریک سیستم ایمنی بدن می‌شود.


البته بسیاری از شرکت‌های سازنده خمیر دندان توجه ویژه‌ای به استفاده از مواد ضد حساسیت زا برای جلوگیری از بروز آلرژی دارند، اما برخی افراد که مستعد آلرژی هستند به ویژه آلرژی‌های پوستی، تنفسی و غذایی به برخی خمیر دندان‌ها آلرژی دارند.

همیشه به میزان استاندارد از خمیردندان برروی مسواک خود استفاده کنید و پس از اتمام مسواک زدن دهان خود را به طور کامل بشویید تا از مواد شیمیایی پاک شود؛ قورت دادن آب دهان مخلوط با خمیر دندان می‌تواند سبب تحریک معده و بروز مشکل‌های گوارشی شود.
در کنار استفاده از خمیر دندان‌های شیمیایی می‌توانید از برخی دهانشویه‌ها و آب نمک (آب نمک را قورت ندهید، زیرا سبب افزایش فشارخون می‌شود) نیز استفاده کنید تا از خطر بروز واکنش‌های آلرژیک ایمن بمانید.

زمان استفاده از خمیر دندان با رایحه‌های میوه‌ای برای کودکان حتماً ابتدا تست آلرژی را انجام دهید.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

آلرژی به خمیردندان را جدی بگیرید

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۰۸۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا سید معلمی، اظهار داشت: هدف از این پویش اطلاع رسانی و آموزش در خصوص اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه و سلامت عمومی افراد است. بین سلامت دهان ودندان و سلامت جسمی رابطه مشخصی وجود دارد و برخی از بیماری های دهان و دندان می تواند تاثیراتی در بیماری های دیگر داشته باشند و همینطور برخی بیماری های جسمی نیز می تواند برای دهان ودندان مشکلاتی ایجاد کند.

وی با بیان این که مصرف دخانیات (سیگار، قلیان و سیگار الکترونیکی) از مهم ‌ترین عوامل در ایجاد سرطان دهان بوده و سلامت مغز و قلب با سلامت دهان و دندان در ارتباط است، افزود: بیماری های شدید لثه و دیابت رابطه دو طرفه دارند و هر کدام از آن ها می تواند باعث تشدید بیماری دیگر شود، بنابراین توجه به سلامت دهان و دندان بسیار مهم است. البته خونریزی لثه‌ها در مسواک زدن نباید باعث ترک مسواک زدن شود.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که این پویش در روز اول به عنوان «دهان دریچه سلامت» به ارتباط این بیماری ها می پردازد و توجه مردم را به سلامت دهان و دندان معطوف و متمرکز می کند، ادامه داد: در روز دوم نیز شعار «سلامت دهان و دندان؛ سلامت کودک» را خواهیم داشت.

دکتر سیدمعلمی اضافه کرد: در این روز با حضور در مدارس و آموزش به دانش آموزان و معاینات دهان و دندان بچه ها، افزایش آگاهی نسبت به سلامت دهان و دندان را در مدارس و دانش آموزان انجام می شود تا اگر یک دانش آموز به اقدامات بهداشتی، درمانی نیاز داشت به مراکز جامع سلامت جهت دریافت خدمت معرفی شود.

وی بیان کرد: در روز سوم پویش هدف ما بر اهمیت دادن به سلامت دهان و دندان از دیدگاه نهادهای مردمی و سایر نهادهای دولتی متمرکز خواهد بود. در این روز به تبیین نقش سایر نهادها و افراد در بحث سلامت دهان ودندان پرداخته می شود که چه کمک هایی می توانند در این زمینه ایفا کنند. در کل هدف پویش سلامت دهان و دندان، آگاهی بخشی و حساس سازی مردم، جامعه و مسئولان در رابطه با اهمیت سلامت دهان و دندان است.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در پایان با بیان این که خدمات اساسی و مهم دندانپزشکی در مراکز بهداشت برای همگان در دسترس است، گفت: خدمت رایگان دندانپزشکی در مراکز بهداشت در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به افراد ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در شمال سیستان وبلوچستان
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در فارس
  • پویش سلامت دهان و دندان