Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - ایرنا - فرماندار تویسرکان گفت: 28 میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار برای اجرای طرح های گردشگری و توسعه صنعت توریسم در این شهرستان اختصاص یافته است.

به گزارش ایرنا حبیب مومیوند عصر شنبه در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان با بیان اینکه توجه به زیرساخت های گردشگری از جمله ایجاد راههای دسترسی مناسب، ایجاد هتل، مجتمع تفریحی، توریستی و خانه های بوم گردی در شهرستان در حال انجام است افزود: هشت میلیارد و 500 میلیون ریال برای توسعه اطراف حرم حیقوق نبی(ع) اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: همچنین 10 میلیارد ریال نیز برای روستاهای هدف گردشگری کهنوش، اشتران و گشانی و 10 میلیارد ریال برای ساخت سوله برای اشترمل اختصاص داده شده است.
مومیوند با اشاره به ظرفیت های ویژه این شهرستان در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: این شهرستان 23 درصد صنایع دستی استان را به خود اختصاص داده که این ظرفیت بالایی است که به گفته کارشناسان، این شهرستان یک قطب گردشگری در استان و حتی کشور است.
وی به احیای سفال فرسفج با توجه به قدمت بالا و فعالیت های انجام شده در این زمینه اشاره کرد و افزود: احیای صنایع دستی دیگری در گذشته در این شهرستان وجود داشته که اکنون به فراموشی سپرده شده است که در این راستا صنایع دستی همچون جاجیم که بازار فروش خوبی در کشور دارد در دستور کار قرار گرفته است.
توی ادامه داد: همچنین احیای تپه ریواسیجان به عنوان یک ظرفیت مهم گردشگری حائز اهمیت است که این امر مهم نیز یکی از اولویت های شهرستان در حوزه گردشگری است.
مومیوند با اشاره به برپایی نمایشگاه عکس از بخش های مختلف اشتغالزایی، ظرفیت های گردشگری و میراث فرهنگی این شهرستان بیان کرد: برگزاری جشنواره گردو، مبل و منبت و فرش تویسرکان نیز با هدف معرفی شهرستان به خوبی انجام شد.
وی با تاکید بر اینکه سرکان یک باغ شهر به تمام معنا است گفت: نقاط مختلف شهرستان در زمینه های مختلف گردشگری و میراث فرهنگی بسیار توانمند است.
شهرستان تویسرکان دارای 221 اثر تاریخی، فرهنگی است و از ظرفیت های بالای گردشگری برخوردار است.
تویسرکان در 90 کیلومتری استان همدان واقع شده است.
7523/2087

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۰۹۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود

مدیرکل میرا‌ث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان از ارائه مجوز برای راه‌اندازی بوم‌گردی گردشگری عشایری در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عطا حسن‌پور، ظهر امروز، در جلسه شورای عشایری بروجرد گفت: مناطق عشایری این شهرستان در توسعۀ گردشگری، درآمدزایی و گیاهان دارویی و صنایع دستی نقش مهمی دارند.

او بیان کرد: منطقۀ عشایری کولیدر در بروجرد منطقه‌ای بکر برای توجه به گردشگری عشایر است و چنین مناطقی قابلیت توسعه صنعت گردشگری را دارد.

116هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند

مدیرکل میرا‌ث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان عنوان کرد: مناطقی که محل زندگی عشایر کوچ‌رو است به‌دلیل روحیۀ مهمان‌نوازی این افراد می‌تواند از جاذبه‌های زیادی برای گردشگران باشد.

حسن‌پور بیان کرد: توسعه گردشگری عشایری می‌تواند ضمن توسعه اقتصادی به رفع مشکل بیکاری در جامعه عشایری کمک کند و جوانان عشایری می‌توانند برای فعالیت در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، گیاهان دارویی و سایر حوزه‌های مرتبط درخواست مجوز کنند.

او خاطرنشان کرد: ما مجوز راه‌اندازی خانۀ مسافر و بوم‌گردی گردشگری عشایری را در صورت تقاضا از سوی افراد علاقه‌مند ارائه می‌دهیم.

انتهای پیام/ 645

دیگر خبرها

  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • مراسم کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد