Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- ایرنا- معاون مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان سازمان بهزیستی کشور، از راه اندازی سامانه الکترونیکی کاهش طلاق در کرمانشاه خبر داد و گفت: این سامانه ابتدا در شهر کرمانشاه و سپس در دیگر شهرستان های استان با اولویت راه اندازی می شود.

به گزارش ایرنا، مجید ارجمندی روز یکشنبه در نشست مشترک مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری کرمانشاه و معاون پیشگیری از جرم دادگستری استان در اداره کل بهزیستی استان افزود: شورای انقلاب فرهنگی محور رسیدگی به موضوع طلاق است و سازمان بهزیستی نیز در آموزش قبل از ازدواج، طلاق و بعد از طلاق مداخلات لازم را انجام می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از برون سپاری مراکز کاهش طلاق در دادگستری ها به مکانی خارج از فضای قضایی همزمان با راه اندازی سامانه کاهش طلاق خبر داد و گفت: طبق تعامل مشترک مدیرکل بهزیستی استان با دادگستری این کار به زودی و بدون مشکلی انجام می پذیرد.
ارجمندی عنوان کرد: با راه اندازی این سامانه افرادی که متقاضی طلاق هستند پس از مراجعه به دادگاه خانواده برای درخواست طلاق باید ابتدا در سامانه کاهش طلاق بهزیستی ثبت نام کنند و در مراکز بهزیستی مرحله غربال گری اولیه را سپری کنند.
این مسئول با بیان اینکه با اجرای سامانه طلاق افراد قبل از ورود به دادگاه ها و ثبت رسمی دادخواست طلاق، وارد چرخه مددکاری و روانشناسی می شوند، اظهار کرد: افراد از این طریق در وادی طرح دعوی قرار نمی گیرند و اگر نیاز بود از طریق این مراکز به مراجع قضایی ارجاع داده می شوند.
وی بر افزایش استفاده از ظرفیت مراکز مشاوره غیردولتی در کنار راه اندازی این سامانه تأکید کرد و افزود: با توجه به اینکه میزان خشونت در استان کرمانشاه بالاست، بنابراین گسترش فرهنگ مشاوره ای در این زمینه می تواند کاهش دیگر آسیب ها در استان را به همراه داشته باشد.
معاون مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: در سامانه کاهش طلاق که توسط بهزیستی راه اندازی شده تلاش می شود بین زوجین سازش ایجاد شود و چنانچه مشکلات به حدی باشد که سازشی وجود نداشته باشد و طلاق انجام گیرد سازمان بهزیستی در این راستا برای افراد 2 بسته در نظر می گیرد که یکی برای کودکان طلاق است و بسته دیگر افزایش مهارت زوجین برای ازدواج مجدد است.
به گفته ارجمندی، نرم افزار سامانه طلاق موجب تعامل بین دستگاه های فرهنگی مرتبط می شود که هر کدام می توانند به صورت آنلاین آمارهای استانی و کشوری در این زمینه را مشاهده کنند.
وی با بیان اینکه ملاقات کودکان طلاق با والدین از جمله مسائل مهمی است که مورد توجه قرار می گیرد، افزود: تلاش ما این است که طبق دستورالعمل ساختمان ملاقات را مشخص کنیم و علاوه بر این ملاقات والدین از خدمات مشاوره ای و مددکاری نیز بهره مند شوند.
وی اظهار کرد: سامانه کاهش طلاق می تواند به عنوان ابزاری در دست کارشناسان و مددکاران قرار بگیرد و هم می تواند به عنوان یک ابزار مدیریتی به دادگستری و بهزیستی کمک کند تا بر کار مراکز نظارت بهتری داشته باشند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمانشاه نیز در این نشست گفت: قبح طلاق در جامعه شکسته شده و باید مسئولانی که مدیریت بحران های اجتماعی را بر عهده دارند در مقابله با این آسیب وارد میدان شوند.
علیرضا گودرزی ادامه داد: در حالی که برنامه هایی برای کاهش طلاق در جامعه اجرایی می شود، افرادی نیز هستند تلاش دارند میزان شیوع این آسیب اجتماعی را بالا برند و می توان گفت در این زمینه شاهد یک جنگ و رقابت هستیم.
به گفته مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمانشاه، راه اندازی سامانه کاهش طلاق اقدام خوبی از سوی بهزیستی است که می توان با وجود آن و کاهش این آسیب جامعه ای شاد داشته باشیم.
او گفت: با رخ دادن طلاق دیگر آسیب های اجتماعی مانند کودکان کار و خیابانی، زنان بی سرپرست و سرپرست خانوار به وجود می آید و افراد متقاضی طلاق با ثبت نام در این سامانه آموزش های لازم را ابتدا فرا می گیرند.
براساس اعلام مدیرکل ثبت احوال استان کرمانشاه از ابتدای امسال تا پایان دی ماه 13 هزار و 675 مورد واقعه ازدواج و سه هزار و 960 واقعه طلاق در استان به ثبت رسیده است.
استان کرمانشاه 2 میلیون نفر جمعیت دارد که در 32 شهر و 2 هزار و 600 روستا سکونت دارند.
3033/8066

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۰۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان گفت: ۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی دسینه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان افزود: از ۴۱ هزار مجوز معتبر کاغذی موجود در هرمزگان، هفت هزار مجوز به الکترونیکی تبدیل شده است.

وی گفت: براساس قانون صاحبان همه مجوز‌های کاغذی باید مجوز الکترونیکی دریافت کنند و کسب وکار‌هایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی بدون مجوز محسوب می‌شوند.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان گفت: در جزیره هرمز تمام کسب و کار‌ها مجوز الکترونیکی دریافت کرده اند و نخستین شهر بدون مجوز کاغذی در کشور نام گرفته است.

دسینه افزود: متقاضیان می‌توانند تا بیست و پنجم اردیبهشت بوسیله گوشی همراه خود و ورود کد شماره سریال کارت ملی، شناسه، کد صنفی و کد پستی محل کسب، در درگاه ملی مجوز‌ها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی دریافت کنند.

دیگر خبرها

  • خسارت بارش‌ها به کرمانشاه ناچیز بوده است
  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • افزایش تعداد دستگاه‌های تصویربرداری «ام.آر.آی» در کرمانشاه
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان طی سال گذشته
  • جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی
  • تمامی امکانات و تدابیر لازم برای برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت‌