Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@19:34:13 GMT

سرنوشت مرکل در دستان سوسیال دموکرات‌ها

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۱۰۷۴۴

سرنوشت مرکل در دستان سوسیال دموکرات‌ها

صدراعظم آلمان منتظر نتایج آرای شریک احتمالی ائتلافش "چپ میانه سوسیال دموکرات" است تا بداند که آیا قادر است دولت جدید تشکیل دهد یا خیر.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری ای.بی.سی، حزب سوسیال دموکرات شنبه شب شروع به شمارش آرا کرد که اعضایش آن را برای توافق پیشنهادی تشکیل دولت ائتلافی با محافظه کاران آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان به صندوق انداخته بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای حزب برای تکمیل شمارش آرا تمام شب را کار کردند و انتظار می‌رود که نتایج امروز (یکشنبه) ساعت ۹ به وقت محلی (هشت به وقت گرینویچ) اعلام شود.

اکثریت رای "آری" به معنای این خواهد بود که مرکل می‌تواند برای دور چهارم در سمت صدراعظمی بماند.

اما رای "نه" به معنای موج جدیدی از بی‌ثباتی سیاسی خواهد بود. احزاب آلمان برای تشکیل دولتی ائتلافی در تکاپو هستند و مرکل از انتخابات سپتامبر ۲۰۱۷ مسؤول یک دولت موقت است.

اگر ائتلاف از سوی سوسیال دموکرات‌ها رد شود، نتایج را می‌توان یک انتخابات جدید دانست یا یک دولت اقلیت که در آلمان پساجنگ غیرمنتظره است.

۴۶۴ هزار تن از حامیان سوسیال دموکرات آلمان واجد شرایط رای دادن بودند. رهبران حزب می‌گویند که انتظار دارند رای آری نتیجه رای‌گیری باشد. اما برخی دیگر بابت تکرار "ائتلاف بزرگ" میان احزاب راست و چپ دولت که از ۲۰۱۳ روی کار است، ناخرسند هستند. مخالفان تشکیل دولت ائتلافی کمپینی را علیه آن به راه انداخته و می‌گویند، سوسیال دموکرات‌ها محبوبیت و حمایت مردم را از دست داده‌اند.

با رای آری، مرکل احتمالا از سوی پارلمان آلمان در ۱۴ مارس سال جاری میلادی بار دیگر به عنوان صدراعظم انتخاب شود.

با رای نه، امور کشور به دست "فرانک والتر اشتاینمایر" رئیس جمهوری آلمان می‌افتد. او می‌تواند مرکل را به عنوان صدراعظم نامزد کند. اگر کسی اکثریت دو آرای اولیه را نیاورد، رای‌گیری سوم برگزار می‌شود که در آن کاندیدایی با آرای بیشتر، پیروز خواهد شد.

اشتاینمایر بعدا با دو گزینه روبروست؛ یا باید شخصی را به عنوان صدراعظم با دولت اقلیت انتخاب کند یا پارلمان را منحل و انتخابات پارلمانی جدیدی برگزار شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۰۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای هیأت دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

موافقت رئیس جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229635 برچسب‌ها کرمانشاه هیات دولت سید ابراهیم رئیسی اشتغال

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • سرنوشت قهرمانی به هیچ عنوان دست استقلال نیست | پرسپولیس با استرس رقیب جام را می گیرد
  • کلهر: سرنوشت قهرمانی دست استقلال نیست
  • شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد
  • وزیر کشور: ری، دماوند و فیروزکوه به استان‌های تهران شرقی و غربی ملحق نخواهند شد
  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است
  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • تظاهرات حامیان فلسطین در برلین
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان