Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@14:04:49 GMT

اقتصاد مقاومتی تفسیر جهاد کبیر روانه بازار شد

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۱۲۵۴۰

اقتصاد مقاومتی تفسیر جهاد کبیر روانه بازار شد

با گذشت چند سال از اقتصاد مقاومتی هنوز فهم دقیقی از اقتصاد مقاومتی حتی در بین مسئولین و خواص جامعه وجود ندارد به همین دلیل است که رهبر انقلاب مکررا تاکید بر تببین و گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی نموده است.

سرویس اقتصادی فردا: با گذشت چند سال از اقتصاد مقاومتی هنوز فهم دقیقی از اقتصاد مقاومتی حتی در بین مسئولین و خواص جامعه وجود ندارد به همین دلیل است که رهبر انقلاب مکررا تاکید بر تببین و گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتاب «اقتصاد مقاومتی، تفسیر جهاد کبیر» که توسط اکبر ابدالی مدرس دانشگاه، کارشناس صنعت و عضو انجمن مدرسان اقتصاد مقاومتی کشور تالیف و توسط انتشارات جهاد دانشگاهی روانه بازار شده است.

این کتاب با نگاهی فرهنگی، تاریخی و مصداقی به بررسی ابعاد اقتصاد مقاومتی پرداخته که در نوع خود جالب توجه است.

1- مزیت اصلی این کتاب این است که به دور از مشهورات جامعه و برداشتهای نادرست حسی برخی از نخبگان، در فضای واقعی به اقتصاد مقاومتی پرداخته است.

2- حضور همزمان نگارنده در دانشگاه و بخش صنعت و عضویت در انجمن اقتصاد مقاومتی کشور باعث طرح شدن مسائل کاربردی و واقعی در ارتباط با اقتصاد مقاومتی و تولید ملی شده است و این کتاب از بیان مسائل کلی و غیر واقعی فاصله گرفته است.

3- ذکر مصدایق کاربردی و مثالهای فراوان موجود در این کتاب می تواند برای روحانیون و مبلغین بسیار جالب و جذاب باشد.

4- با توجه به فقدان الگوهای عملی و امروزی برای اقتصاد مقاومتی، پرداختن به سیره عملی علما و نقل اقدامات مکتوب و عملی آنها برای حمایت از تولید ملی و مبارزه با نفوذ اقتصادی دشمن می تواند الگویی اثر بخش برای روحانیون و آحاد جامعه باشد.

5- بررسی نقش مخرب سازمانهای بین المللی مثل سازمان تجارت جهانی، بانک جهانی و صندوق بین المللی پول در توسعه کشورها با ذکر مصادیق از دیگر موارد خواندنی این کتاب است. 

فصل اول تا سوم این کتاب به موضوع جنگ اقتصادی پرداخته و موضوع تحریم اقتصادی و نفوذ اقتصادی به خوبی بحث شده است و مصادیق و مثالهای فراوان داخلی و خارجی در این زمینه ذکر شده است.

فصل چهارم کتاب علاوه بر آسیب شناسی فرهنگی موضوع اقتصاد مقاومتی، در مورد تولید ملی و مسائل و مشکلات آن به تفصیل و به صورت کاربردی جذاب عنوان شده است. 

فصل پنجم و ششم کتاب به نقش علما و سیره اقتصادی آنها در مبارزه با نفوذ اقتصادی دشمن پرداخته که تا کنون کمتر مطرح شده است. ذکر مصادیق عملی از سیره علما و بیان اقدامات آنها از نقاط قوت این کتاب است. 

در فصل هفتم کتاب به اقدامات امیرکبیر برای رونق اقتصاد کشور و حمایت از تولید و مبارزه با نفوذ اقتصادی انگلیس و روسیه در بازار ایران اشاره شده است. فصل هشتم کتاب به شبهات مطرح در خصوص اقتصاد مقاومتی که در بین مردم و نخبگان کشور مطرح شده پرداخته است. این شبهات و پاسخ به آنها حاصل تجربه سه ساله نگارنده در تبلیغ و گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی و تحقیق و پژوهش در عرصه واقعی تولید است. خود این شبهات تبدیل به یک مانع فرهنگی برای محقق شدن اقتصاد مقاومتی هستند که اگر مبلغین به آنها اشراف داشته باشند بخشی از مشکلات گفتمانی در این زمینه حل می شود.فصل پایانی کتاب هم اسنادی از نفوذ اقتصادی در ایران را قبل و بعد از انقلاب به تصویر کشیده است.

جهت تهیه این کتاب می توان از یکی از طرق زیر اقدام کرد:

تلفنی: 37746992 025

 پیامکی: 10003022

سایت پاتوق کتاب فردا: https://bookroom.ir/book

روش و تلگرام: @ketabefarda

مراجعه حضوری: قم – خیابان بسیج (هنرستان)– میدان بسیج– خیابان ایرانی– کوچه 4 – پلاک 21 - موسسه کتاب فردا

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003JTb

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۲۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  فرشاد پرویزیان، مجری برنامه گفتگوی اقتصادی در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره موضوع برنامه گفتگوی اقتصادی گفت: موضوع این برنامه طبق شرایط و اولویت‌های اقتصادی کشور تعیین می‌شود در اتاق فکری که در رادیو گفتگوست.

وی افزود: در این برنامه تلاش می‌شود با طرحی موضوعات و با نقد خیلی جدی و بدون تعارف، راه حلی ارائه شود و در آخر به این سمت پیش بریم که حالا چکار باید کرد. توجه به ذائقه مخاطب از طریق پیامک‌هایی که ارسال می کنند و نکاتی که مورد نظرشان است در این برنامه به طور جدی مطرح می شود.

وی درباره نقطه تمایز این برنامه با دیگر برنامه‌های اقتصادی گفت: پرداختن به موضوعات مختلف در برنامه‌های مختلف از زوایای مختلف هیچ ایرادی ندارد، آنچه چیزی که مهم است اقناع مخاطب است و این مخاطب فقط مردم نیستند، مسئولان ارشد اقتصادی و برنامه ریزان تا به سمت درست برنامه ریزی کنند.

وی در پاسخ به این سوال که برنامه هایی مختلفی درباره موضوعات اقتصادی صحبت می کنند و رادیو گفتگو چرا درباره مسایل اقتصادی گفتگو می کند، گفت: رادیو گفتگو محل اندیشه هاست، در واقع دیدگاه‌های اندیشه ورزی مطرح می‌شود فضا، فضای اندیشه است. نمی شود گفت، چون شبکه‌های مختلفی به مسایل اقتصاد می‌پردازند، اینها تکراری است، مسایل اقتصادی زیاد است و باید از زوایای مختلف پرداخته شود تا هم به راه حل برسیم و هم مخاطب اقناع بشود.

وی درباره تفاوت گفتگوی اقتصادی به لحاظ اجرا با سایر قالب‌های گفتگو گفت: گفتگوی اقتصادی در یک نگاه، بسیار سخت است، برای اینکه شما باید مسایل اقتصادی را مسلط باشید، بدانید از چی صحبت می‌کنید، حرف‌های زرد در حوزه اقتصاد نباید گفت، متغیر‌هایی که درباره آن صحبت می‌کنید آسان نیستند و باید خیلی دقت کرد، به راحتی نباید راه حل ارائه داد. سختی گفتگوی اقتصادی این است که اولا باید اطلاعات جامع در حوزه اقتصادی داشته باشید و دوم؛ اقتصاد علم است، وقتی علمی صحبت می‌کنید نمی‌توانید پیشگویی کنید، باید به طور علمی بتوانید پیش بینی کنید، مسیرها و روند‌ها و این روند‌ها را در طول زمان هدایت بکنید و اینکه آیا می‌توانید بر روی انتظارات اقتصادی فعالان اقتصادی در جامعه اثر بگذارید یا نه.

وی در پاسخ به این سوال که چه می‌شود کرد این موضوع‌ها برای مخاطب قابل فهم‌تر باشد، افزود: این روز‌ها اگر چه مسایل اقتصادی سخت است اما برای مخاطب قابل درک است. در حوزه اقتصادی فقط سخت خبر نیست، نرم خبر‌ها هم هستند، وقتی وارد دنیای فناوری‌ها و اقتصاد دیجیتال می‌شوید، با یک فضای نرم خبر جذاب بخصوص برای جوانان رو به رو می‌شوید.

وی گفت: گفتگوی اقتصادی به مراتب راحت‌تر شده است از جهتی که شما می‌توانید به خیلی از مسایل بپردازید، مثلا در سه دهه پیش حتی اجازه نمی‌دادند درباره افزایش نرخ نقدینگی صحبت کنید اما الان به راحتی می‌توانید صحبت کنید که چرا نقدینگی را افزایش دادید. پس گفتگو اقتصادی به جهت اینکه  دسترسی به موضوعات قابل طرح بیشتر شده، به مراتب اوضاع بهتر شده است، اما به جهت مسایل پیچیده اقتصادی که پیش آمده و آنچه که در حوزه اقتصاد داریم طرح این نکات و ارائه راه حل‌ها داستان را سخت کرده است به جهت تبحر در مسایل اقتصادی و حل مشکلات.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۲ دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دولت
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • کتاب «ادب زندگی» روانه بازار نشر شد
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • کتاب من امام صادق (ع) را دوست دارم روانه بازار نشر شد