Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان دانش‌آموزی استان سمنان گفت: ۲ نماینده استان سمنان در مجلس دانش‌آموزی کشور انتخاب می‌شوند. ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۹ استانها سمنان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، محمدرضا عامریان در اولین جلسه ستاد استانی نهمین دوره انتخابات مجلس دانش‌آموزی اظهار داشت: مجلس دانش‌آموزی یک‌نهاد مؤثر در راستای مدیریت و تصمیم‌گیری در نظام آموزشی مدارس کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این نهاد صنفی از سال 1380 در کشور تشکیل‌شده است اعلام کرد: نمایندگان این مجلس از طریق برگزاری انتخابات در سطح مدارس در سراسر کشور انتخاب می‌شوند.

رئیس سازمان دانش‌آموزی استان سمنان با بیان اینکه این انتخابات هر 2 سال یک‌بار برگزار می‌شود تصریح کرد: انتخابات نمایندگان مجلس دانش‌آموزی در 3 مرحله در سطح مدارس شهرستان‌ها، نواحی و مناطق مختلف آموزش‌وپرورش استان‌ها برگزار می‌شود.

وی از انتخاب 2 نفر به‌عنوان نماینده استان سمنان در مجلس دانش‌آموزی کشور خبر داد و گفت: این مجلس سبب می‌شود ارزش‌های انقلابی و اسلامی در دانش آموزان از سن نوجوانی تقویت و ترویج یابد و دانش آموزان از این سن با نحوه فعالیت مسئولان و مدیران ارشد کشوری آشنا می‌شوند و حس مسئولیت‌پذیری آنان برای آینده تقویت می‌شود.

عامریان با بیان اینکه فرهنگ مشارکت و همکاری، مشورت و تقویت روحیه خودباوری از دیگر مزایای تشکیل مجلس دانش‌آموزی است افزود: تقویت دانش سیاسی و اجتماعی از دیگر رویکردها سازمان دانش‌آموزی برای نمایندگان مجلس دانش‌آموزی است.

وی ابراز داشت: افرادی که برای انتخابات نمایندگی مجلس دانش‌آموزی کاندیدا می‌شوند باید ازنظر اخلاقی، وضعیت درسی و سایر معیارهای تعیین‌شده از سوی این سازمان مورد تأیید باشند.

محمد دستورانی مدیرکل آموزش و پروش استان سمنان نیز در این جلسه اظهار داشت: نمایندگان مجلس دانش‌آموزی مشاورانی برای مدیران و معلمان آموزش‌وپرورش در سراسر استان هستند و این ظرفیت خوبی برای رفع مشکلات دانش آموزان به شمار می‌رود.

وی این مجلس را تمرینی برای دانش آموزان در حوزه دموکراسی و آمادگی برای ورود به جامعه دانست و گفت: بسترسازی برای پذیرش مسئولیت‌ها برای آینده این دانش آموزان در دستور کار قرار دارد تا با بهره‌گیری از این فرصت مطلوب گامی مؤثر برای تربیت مدیران انقلابی و متخصص در آینده نظام برداشته شود.

دستورانی تصریح کرد: این مجلس دانش‌آموزی یک پل ارتباطی بین دانش آموزان تا مدارس در سراسر کشور است که می‌تواند نقش ویژه‌ای در اصلاح قوانین و مقررات آموزش‌وپرورش و ارتقا سطح علمی مدارس کشور نیز ایفا کند.

انتهای پیام/ ع

R41366/P1494/S6,64/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۲۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند

ایسنا/زنجان معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: دانش‌آموزان متاهل طبق آیین‌نامه اجرایی مدارس و تایید مدیر مدرسه با رعایت شئونات می‌توانند در مدارس عادی تحصیل کنند.

حسین قاسمی در گفت‌وگو با  خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه تلاشمان این است هیچ دانش‌آموز روستایی از تحصیل باز نماند، اظهار کرد: در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اتفاقات خوبی را شاهد هستیم.

وی با اشاره به شناسایی ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان زنجان، ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش آموزان مشکلات جدی ذهنی یا جسمی دارند و بعضا آموزش‌پذیر نیستند.
 
قاسمی با اشاره به اینکه این ۷۹۰ نفر در حوزه ورود به ابتدایی هستند و چون آمار را به طور کلی حساب می‌کنند،۳۰ نفر از این تعداد فوت شدند، اضافه کرد: علاوه بر این، تعدادی از دانش‌آموزان هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو افراد بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی با اشاره به فعالیت ۹ مدرسه تک دانش‌آموزی، بیان کرد: از این تعداد ذکر شده خانواده (حدود ۵۵ دانش آموز) نیز به علت جثه کوچک فرزندشان اجازه ورود آن‌ها به پایه ابتدایی را ندادند.  

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در حوزه متوسطه عمده دلیل ترک تحصیل ازدواج، ورود به حوزه اشتغال و عدم رضایت برخی والدین برای ادامه تحصیل فرزندانشان است، بیان کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

قاسمی با اشاره به اهمیت حق تحصیل برای افراد، خاطر نشان کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.
 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند