Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، مرزبان نظری مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان کرمانشاه اظهار کرد: مشارکت حداکثری خیران مدرسه ساز در بازسازی فضاهای آموزشی تخریب شده بر اثر زلزله کرمانشاه در نوع خود بی نظیر و کم سابقه بوده است.
وی خاطرنشان کرد: این مشارکت به گونه ای بوده است که خیران برای ساخت تمام مدارس آسیب دیده در مناطق زلزله زده اعلام آمادگی کرده و تفاهم نامه ساخت مدارس جدید به همت خیران مدرسه ساز منعقد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نظری افزود: سایر مدارس فاقد استحکام در مناطق زلزله زده که جزو لیست تخریب و بازسازی بوده اند نیز برای ساخت مجدد، مورد توجه خیران واقع شد و به همین دلیل مقدمات بازسازی یا مقاوم سازی 52 مدرسه فاقد استحکام در این مناطق نیز در دست اقدام قرار گرفت.
مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان کرمانشاه ادامه داد: در مجموع عملیات ساخت یا مقاوم سازی 130 واحد آموزشی در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه در دست اقدام است.
وی در ادامه و با اشاره به وارد آمدن خسارت جدی به 78 مدرسه در زلزله مهیب 7.3 ریشتری و همچنین نیاز به بازسازی و مقاوم سازی 52 مدرسه فاقد استحکام، یادآور شد: در مجموع یک هزار و 450 میلیارد ریال اعتبار برای ساخت مدارس تخریب شده و مقاوم سازی مدارس باقی مانده نیاز است.
نظری خاطرنشان کرد: البته با توجه به سهم آورده خیران و تفاهم نامه های امضاء شده، به حدود 700 میلیارد ریال اعتبار دولتی نیاز است.
این مقام مسئول، همچنین از اختصاص 10 میلیارد ریال اعتبار دولتی برای تکمیل سه پروژه نیمه تمام شامل مدارس 6، 9 و 15 کلاسه درشهرستان های سرپل ذهاب و قصرشیرین از سوی سازمان نوسازی مدارس کشور خبر داد و گفت: از این سه واحد آموزشی، مدرسه 9 کلاسه قصرشیرین تحویل دانش آموزان شده و 2 مدرسه دیگر تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.
وی همچنین با اشاره به پایان کار بازسازی 6 مدرسه کمتر تخریب شده در شهرستان های سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی، یادآور شد: عملیات ساخت 70 مدرسه نیز که 100 درصد تخریب شده بودند آغاز شده است.
نظری یکی دیگر از اقدام های صورت گرفته برای تأمین امکانات تحصیلی دانش آموزان مناطق زلزله زده را ارسال حدود 300 کلاس درس پیش ساخته ( کانکس) به این مناطق ذکر کرد.
مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان کرمانشاه در ادامه اظهار کرد: زلزله 7.3 ریشتری استان کرمانشاه در شهرستان های سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی، قصرشیرین، دالاهو و گیلانغرب و همچنین شهر گهواره بیشترین خسارات را به ساختمان ها و فضاهای آموزشی وارد کرد.
وی گفت: از مجموع 757 فضای آموزشی واقع در این مناطق که شامل 2 هزار و 854 کلاس درس می شود، 78 مدرسه با 415 کلاس درس آسیب جدی دیده و غیرقابل استفاده شده اند که این رقم حدود 11 درصد فضاهای آموزشی موجود در مناطق زلزله زده را شامل می شود.
نظری یادآور شد: بیشترین آسیب به مدارس روستایی وارد شده است به طوری که از 78 مدرسه آسیب دیده در مجموع 51 مدرسه در مناطق روستایی و 27 مدرسه نیز در مناطق شهری بوده است که این موضوع نشان می دهد مدارس روستایی که قدمت بالایی داشته اند و عملیات مقاوم سازی در آنها انجام نشده در زلزله اخیر بیشترین خسارت را متحمل شده اند.
وی در پایان اظهار کرد: در بین مناطق روستایی نیز شهرستان های سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی هریک با 19 و 18 مدرسه آسیب دیده، بیشترین مدارس خسارت دیده را داشته اند.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله و 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بیش از 100 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دیده اند.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت دارای 321 هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۳۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با ۹۵ میلیارد تومان اعتبار

ایرج کریمی اظهار داشت: اعتبار تخصیص یافته در دولت سیزدهم به این مجموعه ۶۹۰ میلیارد تومان است.

وی در خصوص دریافت قیر رایگان جهت ایزوگام و آسفالت مدارس در چهارمحال و بختیاری، افزود: تاکنون ۴۲ میلیارد تومان اعتبار جهت این کار به استان اختصاص داده شده است.

کریمی با اشاره به ۶۶ فضای آموزشی و ورزشی که از سوی این اداره‌کل تکمیل و تحویل شده است، اضافه کرد: پروژه‌های آموزشی در قالب ۲۲۵ باب کلاس درس هستند.

کریمی بیان داشت: پروژه‌های آموزشی و ورزشی که از سوی اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری تحویل شده است ۲۹ هزار و ۲۰۰ مترمربع زیربنا دارد و اعتبار هزینه شده برای آن بالغ بر ۳۷۵ میلیارد تومان می‌باشد.

بیشتر بخوانید

تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری به سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی

وی خاطرنشان کرد: همچنین اعتباری بالغ بر ۹۵ میلیارد تومان جهت خرید تجهیزات مورد نیاز مدارس در چهارمحال و بختیاری، هزینه شده است.

کریمی گفت: تعداد ۱۰۰ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس و ۷۸ هزار مترمربع زیربنا در این استان در دست اجرا است، برای ساخت این واحد‌ها تا کنون ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه شده و حدود ۶۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل آنها نیاز است.

وی ادامه داد: همچنین ۱۱۰ پروژه با ۷۸۰ کلاس درس با اعتبار هزینه شده ۶۰ میلیارد تومان استانداردسازی گرمایشی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با ۹۵ میلیارد تومان اعتبار
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس