Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس دادگاه عمومی بخش مروست گفت: روحیه جهادی و مشارکت همگانی لازمه تحقق برنامه‌های پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی است.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان مرتضی حدادزاده رئیس دادگاه عمومی بخش مروست در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم این حوزه قضایی اظهار کرد: در مسئله پیشگیری از وقوع جرم، در حوزه قضایی مروست گام‌های موثری با همکاری سایر ادارات برداشته شده است که نتایج مثبت و قابل عرضی را به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تشکیل شورای کشاورزی در حوزه قضایی مروست خبر داد و گفت: این شورا متشکل از دهیاران، اعضای شورا‌های اسلامی شهر، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی جهت ارجاع پرونده‌های مربوط به امور کشاورزی و منابع طبیعی با هدف صلح وسازش با رویکرد پیشگیری از وقوع جرم تشکیل شد.

این مقام قضایی، با اشاره اجرای طرح قاضی مدرسه در تمامی مدارس مروست، گفت: هدف طرح قاضی مدرسه، آگاه سازی گروه‌های سنی شاغل به تحصیل از خطرات درکمین این گروه سنی، بزه دیدگی و مسئولیت پذیری و قانون مداری است.

وی تصریح کرد: آشنایی با آثار مخرب شبکه‌های اجتماعی و آسیب‌های ماهواره برروی نوجوانان و ضرورت حفظ حریم با جنس مخالف و بیان نمونه‌های از اعتماد‌های بی جا و سوءاستفاده از این اعتماد‌های بیجا موضوعاتی بود که در طرح قاضی مدرسه تبیین شده است.

رئیس دادگاه عمومی و بخش مروست، برگزاری جلسات مشاوره خانواده برای زوجین جوان و همچنین ارائه مشاوره حقوقی برای عموم مردم در مساجد، از دیگر برنامه‌های اجرا شده ذکر کرد و گفت: کارگروهی با حضور و مشارکت سایر نهاد و سازمانه‌های فرهنگی تشکیل و با ریشه یابی علل و عوامل دعاوی خانوده، راهکار‌های فرهنگی متناسب جهت پیشگیری از این آسیب اجتماعی به زوجین جوان ارائه می‌دهد.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۴۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری سه شنبه شب در دیدار رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از بزرگ‌ترین خدمات را دانشگاه علوم پزشکی ارائه می دهد و با تلاش هایی که در استان شده شرایط به سمت پیشرفت است اما با افق شایسته هنوز فاصله وجود دارد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: نگاهمان به مراکز استراتژیک در استان همچون آموزش و پرورش، مراکز آموزش عالی و بهداشت درمان که دستگاه هایی هستند که زیربنای تمدن را تولید می کنند باید تغییر کند.

وی بیان داشت: پیامبر اکرم (ص) امنیت و سلامت را زیر ساخت تمدن عنوان کردند، به همین خاطر باید به حوزه سلامت فوق العاده توجه کرد و به لحاظ اعتبارات در حوزه تامین تجهیزات، زیرساخت و نیروی انسانی نیاز است این عرصه دیده شود و نیز مدیریت اقتصاد سلامت بر مساله پیشگیری متمرکز باشد، لذا باید روی خیرین پیشگیری در عرصه درمان کار و طراحی کنیم.

آیت الله صفایی بوشهری ابراز داشت: اگر خیریه ها و وقف های پیشگیری از بیماری داشته باشیم هم هزینه آن کمتر است و هم اثر آن بیشتر است.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر اظهار داشت: یکی از کارهایی که باید انجام داد استفاده از طب دریا برای سلامت است، در حالیکه می توان با آماده سازی عمق و کف دریا به راحتی پیاده روی دریایی داشته باشیم که در نشاط و شادابی و سلامت مفاصل بسیار موثر است.

آیت الله صفایی بوشهری بیان کرد: استان بوشهر به خاطر شرایط خاصی که دارد و به ویژه در جنوب استان، باید بیش از جمعیت به لحاظ نیازهای درمانی توانمند باشد و جغرافیایی در عرصه سلامت موفق است که بیش از نیازهای استاندارد جمعیت بیمار، دارای توانمندی باشد.

وی با بیان اینکه به حوزه بهداشت و درمان مثل عرصه امنیتی باید کمک کرد گفت: پیشگیری، درمان، هم زیر ساخت و هم حوزه نرم افزار گران است، لذا کار سخت اما شدنی است و می طلبد مسئولان اعتبارات لازم را برای زیرساخت تامین کنند و به مساله درمان همانند مسائل استراتژیک نگاه داشته باشند.

وی با اشاره تصمیماتی در خصوص ساخت بیمارستان صنعت نفت در استانی دیگر گفت: نباید طوری باشد که صنعت و انرژی در این استان به همراه آلاینده ها باشد و بیمارستان نفت در استان دیگری احداث شود.

آیت الله صفایی بوشهری همچنین خواستار تجهیز بیمارستان های شهرستان های دیگر شد و گفت: نباید تمرکز درمان روی مرکز استان باشد.

امام جمعه بوشهر با اشاره به مراجعه برخی از مردم به دیگر استان ها جهت درمان گفت: برخی از مردم برای درمان به خارج از استان مراجعه می کنند، در استان نباید کمبودی باشد که منجر به این شود بیمار به خاطر این کمبود امکانات به استان دیگری برود؛ اگر بیمار به خارج از استان مراجعه می کند به صورت اختیاری باشد.

آیت الله صفایی بوشهری افزود: بایستی طراحی استاندارد صورت گیرد که در یک بازه زمانی این کمبودها تمام شود.

کد خبر 6093649

دیگر خبرها

  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • انهدام باند سرقت حرفه‌ای سیم و کابل برق در فرخ شهر
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • دیدار مردمی معاون قوه قضاییه در حرم عبدالعظیم(ع)
  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • مشارکت بیش از هزار معلم سمنانی در طرح اکرام ایتام و محسنین
  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه