Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، علی رضا رشیدیان در این خصوص گفت: تمامی این واحدها و بنگاه های اقتصادی بسترهای لازم برای فعال سازی مجدد را دارا می باشند که باید در این راستا برنامه ریزی شود.

وی افزود: کارگروهی برای حمایت از تولید راه اندازی شده و با همراهی دستگاه قضایی تلاش بر راه اندازی مجدد این بنگاه های اقتصادی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان رضوی اظهار داشت: در این میان برخی از این واحدها نیازمند تغییراتی اساسی در نوع مدیریت، بازاریابی و ارتقا سطح تولیدات یا تجهیزات تکمیلی و خط تولید جدید است.

رشیدیان افزود  تعدادی هم باید از نظر تکنولوژی و تجهیزات تولیدی به طور کامل بازسازی و نوسازی شوند و برخی هم شرایط خوبی برای فعالیت دوباره دارند اما به دلیل قیمت تمام شده بالای کالاها، قادر به رقابت در بازارهای بین المللی نیستند و باید برای آن چاره اندیشی شود.

وی با تاکید بر این که با راه اندازی مجدد این واحدها، ظرفیت بسیار خوبی برای کمک به اقتصاد و اشتغال استان فراهم می شود، گفت: هر چند این واحدها به دلیل عدم امکان بازپرداخت وام ها و تسهیلات به تملک بانک ها درآمده اند اما بر خلاف تصور هیچ یک از آنها، بدهی مالیاتی و بیمه ای به دستگاه های مختلف ندارندو آماده واگذاری هستند.

استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: اگر سیستم بانکی هم پای کار بیاید، این واگذاری و فعالیت مجدد به نفع آنهاست و واحدها به سرعت می توانند وارد چرخه فعالیت شوند .

رشیدیان با بیان اینکه ممانعتی برای ورود بانک ها به حوزه واگذاری و فعال سازی این واحدها وجود ندارد، افزود: اولویت نخست ما در واگذاری این واحدها صاحبان اصلی آنها و بعد سایرین هستند.

وی تصریح کرد: در این میان شرایط واگذاری این واحدها نیازمند اصلاحاتی است تا با تسهیل این شرایط رغبت و تمایل متقاضیان برای ورود به این عرصه افزایش یابد و بدین منظور پیشنهاداتی را از طریق شورای هماهنگی بانک ها، شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان و نیز استانداری به تهران ارائه کرده ایم .

 استاندار خراسان رضوی گفت: از جمله این پیشنهادات تغییر و کاهش رقم آورده متقاضی با عنوان پیش پرداخت از 20 درصد "ارزش واحد" به 5 تا 10 درصد و نیز افزایش مدت باز پرداخت اقساط ( مابقی ارزش واحد تولیدی) به جای 5 تا 10 سال به 15 سال است، ضمن آنکه واگذاری آنها به قیمت کارشناسی انجام شود .

رشیدیان خاطر نشان کرد: در عین حال واحدهای دیگری هم هستند که همچنان با مشکلات متعددی مواجهند اما رویکرد استان و دولت و دستگاه قضایی بر فعالیت و رونق آنها متمرکز شده و همین امر موجب شده تا تملک آنها توسط سیستم بانک به حداقل رسیده و در راستای فعال نگه داشتن آنها تلاش نماید

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۴۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان

به گزارش خبرگزاری مهر، روح‌الله حسنی گفت: جذب سرمایه، کاهش مصرف آب با توسعه سیستم‌های نوین آبیاری و تکمیل واحدهای نیمه‌تمام تولیدی بخش کشاورزی سه محور اصلی استان زنجان برای تحقق شعار «جهش تولید و مشارکت مردمی» در سال جاری است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان افزود: یکی از محورهای اصلی این استان، جذب سرمایه با مشارکت مردمی برای ایجاد واحدهای تولیدی جدید و به‌روزرسانی واحدهای موجود به منظور افزایش تولید است.

حسنی ادامه داد: دولت نیز به دنبال کاهش فرآیندها و تسهیل در صدور مجوزها برای سرمایه‌گذاری است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان همچنین در خصوص کاهش مصرف آب با بکارگیری سیستم‌های نوین آبیاری با مشارکت مردم اظهار داشت: این طرح از سال‌ها پیش در حال اجرا است، اما امسال سرعت بیشتری خواهد گرفت.

حسنی در مورد تکمیل واحدهای نیمه‌تمام تولیدی در بخش کشاورزی نیز تصریح کرد: امسال طرح‌های نیمه‌تمام تکمیل می‌شود ضمن آنکه برای طرح‌های غیرفعال برنامه داریم و با تزریق منابع مالی امیدواریم این واحدها به چرخه تولید بازگردند و منجر به افزایش تولید شوند.

کد خبر 6097626

دیگر خبرها

  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • واگذاری ۶۰ واحد نهضت ملی مسکن شاهدیه یزد تا خرداد ماه
  • جوجه ریزی ۴ میلیون و ۳۸۰ هزار قطعه‌ای در استان قزوین
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • سامانه بارشی مجدد دوشنبه در اصفهان فعال می‌شود