Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@12:22:36 GMT

دلایل توقف ۴ نماد بانکی و ۲۰ نماد غیر بانکی

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۱۴۶۴۵

دلایل توقف ۴ نماد بانکی و ۲۰ نماد غیر بانکی

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، بر اساس این گزارش از میان ۲۴ شرکتی که در حال حاضر در بازار سهام با توقف نماد مواجه هستند، نماد چهار بانک «صادرات، پارسیان، پاسارگاد و تجارت» نیز متوقف است.
 
زمان توقف نماد بانکی ها
 
نگاهی به آمار منتشر شده مشخص می کند که نماد بانک صادرات با آغاز توقف از ۲۹ تیر ماه سال ۹۵، بعد از گذشت بیش از ۲۰ ماه طولانی ترین زمان توقف را در بین سه بانک دیگر تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
همچنین بعد از بانک صاردات، توقف نماد بانک پارسیان که از ۱۵ آبان ماه سال ۹۵ آغاز شده بعد از گذشت بیش از ۱۶ ماه در رده دوم توقف طولانی مدت در بین بانک های بورسی قرار دارد. افزون بر این بررسی های ایبِنا نشان می دهد، نماد بانک پاسارگاد نیز با توقف از ۲ آذر ماه سال ۹۵ که بیش از ۱۵ ماه از آن می گذرد در رده سوم توقف های طولانی در بین چهار بانک قرار دارد.
 
در همین حال، نماد بانک تجارت به عنوان چهارمین و آخرین بانکی که نماد معاملاتی آن در بورس از روز ۲۷ تیر ماه سال جاری تا به امروز در تالار شیشه ای با توقف مواجه شده با بیش از ۷ ماه در رده آخر میان شرکت های بانکی بورس از نظر زمان توقف نماد قرار دارد.
 
دلایل توقف نمادهای بانکی
 
بر مبنای اطلاعات منتشر شده از سوی اداره آمار بورس تهران و ارزیابی های ایبِنا، چهار نماد بانک «صادرات، پارسیان، پاسارگاد و تجارت» در وضعیت تعلیق قرار دارد و با توجه به اینکه برخی از این بانک ها مجمع سالیانه صاحبان سهام خود را نیز برگزار کرده اند، احتمالا پس از شفاف سازی های مالی مورد نظر سازمان بورس و اوراق بهادار با گشایش نماد معاملاتی مواجه می شوند تا سهامدران این چهار بانک بتوانند پس از ماه ها نسبت به خرید و فروش سهم های خود اقدام کنند.
 
اسامی و دلایل توقف نماد ۲۰ شرکت
 
بنا به این گزارش، علاوه بر چهار بانک در لیست توقف نمادهای بورسی نام ۲۰ شرکت «گروه صنایع بهشهرایران، سرمایه گذاری توکافولد، سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران، سرمایه گذاری توسعه آذربایجان، های وب، نهادهای مالی بورس، تامین ماسه ریخته گری، کارگزاران بورس، لوله وماشین سازی ایران، صنایع آذرآب، نوش مازندران، نیروکلر، سیمان مازندران، سیمان کرمان، سیمان خاش، دکترعبیدی، صنایع ریخته گری ایران، بورس تهران، کارخانجات تولیدی شهید قندی و کنتورسازی ایران» نیز به چشم می خورد که با دلایل متفاوتی همانند افشای اطلاعات با اهمیت، برگزاری مجمع، افزایش سرمایه و شفاف سازی صورت های مالی با تابلوی ممنوع المعامله بودن در تالار شیشه ای مواجه شده اند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۴۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵۱ درصد رسید + جدول

طبق آمار بانک مرکزی، میانگین وزنی نرخ بهره بین بانکی در هفته‌ای که گذشت نسبت به هفته قبل‌تر از ۲۳.۵۲ درصد به ۲۳.۵۱ درصد در هفته منتهی به چهارشنبه ۵ اردیبهشت‌ماه رسید. 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • بورس و مرکز مبادله؛ ۲ نهاد با شرح وظایف کاملا متفاوت
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • بورس در سکوت
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • شاخص بورس هزار واحد رشد کرد
  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت/ بورس در سکوت
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵۱ درصد رسید + جدول