Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالکریم گراوند صبح یکشنبه در آئین اختتامیه جشنواره افغانستان‌شناسی در بوشهر اظهار داشت: هدف از برگزاری این جشنواره‌ها انتقال یک پیام به جوانان و نوجوانان افغانستان است که می‌توانند در آبادانی کشور خود نقش مهمی داشته باشند.

وی اضافه کرد: بخش زیادی از جوانان افغانستان که امروز در این جشنواره حضور دارند کسانی هستند که در ایران متولد شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افغانستان ۴۰ سال است که با رنج‌هایی درگیر است. از اشغال این کشور توسط روسیه و بعد هم با دسیسه‌های سردمداران کفر که افغانستان را با برنامه‌هایشان هدف قرار دادند و این سرزمین را به سمت نابودی پیش بردند.

استاندار بوشهر ادامه داد: اقتصاد این کشور را از بین بردند و افغانستان با مصیبت طالبان روبرو شد و امروز هم این مشکل و این مصیبت در افغانستان با عناوین مختلف وجود دارد و گروه‌هایی را تربیت کردند برای ایجاد ویرانی در افغانستان.

وی خاطرنشان کرد: وقتی که افغانستان از دست اشغالگران شوروی سابق نجات پیدا کرد، هجوم طالبان و حمله به تاریخ و سابقه و پیشینه مردم را همگان شاهد بودند.

گراوند افزود: هدف این جشنواره این است که این پیام را به بسیاری از جوانان افغانستانی که در این کشور متولد نشده‌اند، برسانیم که شما با سرزمین مادریتان آشنایی بیشتری پیدا کنید. شما رسالت سنگینی بر عهده دارید که باید آینده افغانستان را بسازید.

وی با بیان اینکه آینده افغانستان در دستان شما است گفت: درست است که در ایران تربیت شده‌اید و در کنار فرزندان ما در مدارس و دانشگاه‌ها روی یک صندلی نشستید و آموزش دیدید، ولی شما باید نسبت به سرنوشت کشورتان و افغانستان عزیز بی‌تفاوت نباشید و با دانش و علم و تخصص خود باید آستین همت را بالا بزنید و ضمن آشنایی با رنج‌های پدرانتان و برای آبادسازی افغانستان وارد عمل شود.

استاندار بوشهر ادامه داد: افغانستان جز با دستان شما آباد نمی‌شود. افغانستان نه با دستان مستشاران آمریکایی و نه دیگر کشور‌ها آباد می‌شود بلکه افغانستان با دستان شما ساخته می‌شود و شما باید عزم خود را جزم کنید تا دانش و تجربه و علم و توان خود را در خدمت آبادانی افغانستان قرار دهید.

وی با اشاره به اینکه نیروی انسانی نخبه و تحصیل کرده هر کشوری عامل آبادانی و توسعه آن کشور است بیان کرد: خوشحالیم که امروز با افغانستان حدود هزار کیلومتر مرز مشترک داریم و پیوند‌های عمیقی بین مردم ایران و افغانستان وجود دارد که ریشه در تاریخ و زبان و فرهنگ دارد.

گراوند افزود: امروز می‌بینیم که کسانی که در ایران زندگی و تحصیل کردند در افغانستان مشغول به فعالیت هستند.

وی با اشاره به اینکه شش هزار و ۲۰۰ دانش‌آموز افغانستانی درمدارس استان بوشهر تحصیل می‌کنند خاطرنشان کرد: همچنین ۵۵ دانشجوی افغانستانی در دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه خلیج فارس بوشهر مشغول به تحصیل هستند.

استاندرا بوشهر ادامه داد: کسانی که برای علم و تحصیل زحمت کشیده‌اند باید خود را برای خدمت به این کشور آماده کنند و پیام‌رسان آرامش و امنیت در افغانستان باشند و مطمئن هستیم با حضور و تلاش شما افغانستان امن خواهد شد. آبادانی افغانستان آبادانی ایران است و آبادانی ایران ابادانی افغانستان است.

انتهای پیام/م

۵۵ تبعه افغانی در دانشگاه‌های دولتی استان بوشهر مشغول تحصیل هستند

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۵۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا

به گزارش «تابناک»، مصطفی داننده در عصرایران نوشت: بعد از رفتار غیر انسانی پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به جنگ غزه و حمایت مالی از اسرائیل، رئیس دانشگاه شیراز از مصوبه مدیریت این دانشگاه برای بورسیه کردن دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های اروپا و آمریکا خبر داد و گفت: «دانشجویان و حتی اساتیدی که اخراج یا تهدید به اخراج شده‌اند، می‌توانند در دانشگاه شیراز به ادامه تحصیل بپردازند و گمان می‌کنم سایر دانشگاه‌های شیراز و استان فارس هم این آمادگی را داشته باشند.»

اظهار نظری که بیشتر به نظر می‌رسد یک شوی تبلیغاتی است تا یک واقعیت که دانشگاه شیراز بتواند آن را محقق کند. برای راستی آزمایی بهتر است رئیس دانشگاه شیراز را با واقعیت‌های پذیرش دانشجوی خارجی به ویژه آنهایی که سابقه تحصیل در اروپا و آمریکا را دارند روبرو کنیم.

اول: دانشجویان مقطع دکترا در آمریکا حدود دو هزار دلار و در اروپا نزدیک به دو هزار پانصد یا 3 هزار یورو حقوق می‌گیرند و با این پول می‌توانند در بسیاری از شهرهای آمریکا یک خانه اجاره کنند و حتی یک ماشین بخرند. آیا امکان دارد با حقوقی که به آنها می‌دهید، این شرایط را برای‌شان فراهم کنید؟ آنها می‌توانند با حقوقی که به آنها می‌دهید برای خودشان یک زندگی معمولی داشته باشند؟

دوم: دانشجویان لیسانس که احتیاج به حمایت مالی خانواده دارند، احتیاج به یک سیستم بانکی برای انتقال پول از کشور خود به ایران هستند. آیا امکان این انتقال وجود دارد؟ به طور مثال یک دانشجویی که خانواده او در لندن یا پاریس زندگی می‌کنند، چگونه می‌توانند ماهیانه، هزینه تحصیل را پرداخت کنند؟ به این نکته توجه کنید که هیچ کارت بانکی یا کردیت کارت خارجی در ایران، کار نمی‌کند و بانک‌های خارجی در ایران شعبه ندارد.

سوم: همین دانشجویان در آمریکا از اینترنت پرسرعت بدون فیلتر استفاده می‌کنند. اصلا برای آنها تعریف نشده است که شبکه‌های اجتماعی فیلتر باشد یا رسیدن به سایت‌های علمی احتیاج به فیلتر شکن داشته باشد. آنها اگر بخواهند با خانواده خود صحبت کنند، باید «بله» را نصب کنند؟

چهارم: در مورد حجاب به دانشجویان چه می‌گویید؟ بسیاری از دانشجویان مسلمان ساکن آمریکا از کشورهایی مثل پاکستان، مصر و یا دیگر کشورهای غیر مسلمان، حجاب ندارند. آیا آنها وقتی به دانشگاه ایران می‌آیند، باید حجاب و پوشش اسلامی داشته باشند؟

پنجم: این دانشجویان یاد گرفته‌اند که به مسائل مختلف صنفی، سیاسی و اجتماعی اعتراض کنند؟ شما می‌توانید به آنها اجازه بدهید به مسائل مختلف در دانشگاه اعتراض کنند؟

ششم: برخی از دانشجویان معترض، گرایش‌های جنسی مختلف دارند. بعضی از آنها با پرچم‌های هم جنس گرایانه در کنار پرچم فلسطین، به اسرائیل اعتراض می‌کنند؟ با آنها چه رفتاری خواهید داشت؟

حالا از شب زنده‌داری‌ها و خوردن نوشیدنی‌های مختلف توسط همین دانشجویان در آخر هفته بگذریم.

اگر رئیس دانشگاه شیراز این سوال‌ها را پاسخ داد، می‌توانیم ببینیم که می‌توانیم دانشجویان ساکن آمریکا و اروپا را پذیرش کنیم یا نه؟

دیگر خبرها

  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است
  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • واکنش تند به دعوت دانشگاه‌های ایران از دانشجویان معترض آمریکایی
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد