Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، حسن صادقی در مراسم معارفه دبیر اجرایی خانه کارگر زنجان افزود: خانه کارگر؛ کار سیاسی را برون‌سپاری کرده و اساس کار ما صنفی و خدماتی است. خدمت در حوزه‌ آموزش و مطالبات کارگری، مقررات مربوط به حقوق کارگر و حوزه‌ تأمین اجتماعی از وظایف اصلی و صنفی ماست.

وی افزود: اصل بر کار و خدمات صنفی فراجناحی‌ست و توجه زیاد به امر سیاسی باعث می‌شود که جنبه‌های صنفی آن به حاشیه رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی گفت: زنجان باید خیلی جلوتر از سایر استان‌ها بود ولی در طی این سال‌ها عقب افتاده و ما انتظار داریم دبیر جدید خانه بر حسب توانمندی و ارتباطات خوبی که دارند این فاصله را جبران کنند.

معاون دبیرکل خانه کارگر با بیان این‌که رؤسای تشکل‌های کارگری عضو هئیت اجرایی خانه کارگر محسوب می‌شوند، اظهار کرد: اعضای هیئت اجرایی خانه کارگر از گرایش‌های مختلف سیاسی است و هر کسی با هر گرایش سیاسی باید در این مجموعه حضور داشته باشد.

صادقی اظهار کرد: امیدوارم دبیر خانه‌ کارگر استان، ترکیب هیئت اجرایی را به‌گونه‌ای بچینند که خروجی آن به نفع جامعه‌ کارگری باشد.

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به نقش صنفی خانه کارگر، اضافه کرد: خانه کارگر در خط مقدم دفاع از منافع و مطالبات کارگران است.

وی ادامه داد: همکاران ما در حوزه‌ بازنشستگان، شورای اسلامی کار، مجمع نمایندگان و انجمن‌های صنفی نباید تصور کنند خانه کارگر اندیشه‌های پدرسالارانه دارد. ما نقش پدری را اجرا می‌کنیم نه پدرسالارانه را، چراکه نقش پدرسالارانه بیش‌تر دخالت محور است.

صادقی با بیان اینکه امروز کارگران وضعیت مناسبی ندارند، گفت: این ناشی از تشتت‌هایی است که در تشکل‌های کارگری وجود دارد.

وی با بیان اینکه کارگران امروز دچار مشکلات زیادی شده‌اند و درآمدشان تنها کفاف ۱۳ روز  آنها را دریک ماه را می‌دهد، افزود: کسری در آمد یک خانوار کارگری۶۷ درصدی است، واگر  در تامین وتعیین دستمزد کارگران درست عمل می شد وضعیت اینگونه  نبود.

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: امروز دستمزد کارگران واقعی نیست و تورم واقعی محاسبه نمی‌شود و این عدم محاسبه موجب بحران  اقتصادی در آینده‌ خواهد شد.

به گفته صادقی، اندیشمندان و اقتصاددانان دولت باید با تمهیداتی وضعیت معیشتی کارگران را تقویت کنند.

وی با بیان اینکه اصلاح‌طلبان برعکس اصول‌گرایان، اهل مشورت هستند، گفت: ما در سال۸۱تا۸۳ پیمانی با آقای حسینی (وزیر کار وقت) بستیم و در این پیمان ۲۱ درصد شکاف درآمدی و هزینه‌ای را در نظر گرفته و برایش زمان تعریف کردیم که در یک بازده‌ زمانی ۴ ساله، ۵.۳ دهم به اضافه‌ تورمی که اعلام می‌شود، به مزد کارگران اضافه شود، این موضوع بعد از روی کار آمدن مجلس هفتم و دخالت آقای حداد عادل از حیز انتفاع ساقط شد. حداد عادل با چوب کنترل قیمت‌ها، مزد را منجمد کرد. در ادامه دولت احمدی‌نژاد هم آمد در حوزه‌ دستمزد به جای استدلالات علمی و عمل بر مبنای آن، ذوقی تصمیم گرفت و در نهایت این تصمیم در اواسط سال ۸۵ متوقف و دوباره به وضعیت فریز دستمزدها برگشت.

صادقی تصریح کرد: امروز هم باید بدانیم که مزد نسبت به تورم ۶۳ درصد عقب افتاده است، یعنی ما ۳۰ روز کار می‌کنیم و ۲۷ درصد مزد واقعی را می‌گیریم و اگر تدابیر و تمهیداتی برای متعادل کردن این نسبت‌ها اندیشیده نشود دچار بحران خواهیم شد.

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در سال ۲۰۱۲ اقتصادانان بی‌طرف به دولت چاوز پیشنهاد دادند، برای جلوگیری از وقوع بحران دستمزدها را واقعی کند. چاوز این کار نکرد و وضعیت‌شان شده آن چیزی که امروز هست.

صادقی افزود: اگر این کار را نکنیم ما هم مانند کشورهای ونزوئلا، شوروی سابق و یونان و... می‌شویم مگر اینکه بخواهیم با تمهیداتی از این وضعیت رهایی یابیم.

وی افزود: از طرفی هم مردم ما مثل مردم یونان نیستند که بخواهند از کاهش بیست سی درصدی حقوق‌شان چشم‌پوشی کنند.

صادقی خاطرنشان کرد: وظایف تشکیلات خانه کارگر این است که به نظام اقتصادی و نظام اداری و سیاسی کشور جهت بدهد. ما باید برای جلوگیری از خطرات از مکانیزم بازدارنده استفاده کنیم، مکانیزم بازدارنده هم واقعی کردن مزد و تورم است درحالیکه ما منکر تورم می‌شویم و به تبع آن مزد واقعی را هم اعمال نمی‌کنیم.

وی با بیان اینکه فرسایشی که به طبقه‌ کارگر مستولی شده نظام سیاسی کشور را به چالش می‌کشد، تأکید کرد: نباید کارگران دچار فقر اقتصادی شوند در این صورت تبعات آن روی صندوق‌های بازنشستگی اثر گذاشته و به تبع آن نیز تأمین اجتماعی در وضعیت قرمز گرفتار می‌شود.

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: سازمان تأمین اجتماعی که به تعداد ۲ میلیون ۲۲۰ هزار نفر بازنشسته خدمات بازنشستگی ارائه می‌کند، امروز وضعیت خوبی ندارد.

وی افزود: این سازمان در سال جاری ۱۹ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان کسری بودجه دارد، سال آتی ۳۷ هزار میلیارد تومان کسری بودجه خواهد داشت. ما نیاز به اصلاحات سیستماتیک داریم تا سازمان تأمین اجتماعی را از آسیب‌پذیری خارج کنیم.

معاون دبیرکل خانه کارگر کشور در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه خانه کارگر یک تشکل مستقل کارگری است، تصریح کرد: در حال حاضر تعداد دو میلیون و ۲۲ هزار نفر عضو خانه کارگر کشور هستند که هم‌اکنون دارند در زمینه‌های مختلف آموزشی، رفاهی و خدمات دریافت می‌کنند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۵۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ تشکل کارگری خراسان رضوی فعالیتی ندارند

دبیر خانه کارگر خراسان رضوی گفت: در استان حدود ۵۰ تشکل داریم که به معنای واقعی فعالیت ندارند. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حسین رسولی در نشست خبری روز کارگر که با اشاره به اجرای درست قوانین کارگری اظهار داشت: ما مشکلی در قوانین نداریم مسئله اصلی عدم اجرای درست قوانین کارگری از جمله  ماده7 ماده47.96 و 11  است.

وی افزود: کارگر هم پول بیمه می‌دهد و هم درمان درست حسابی ندارد ودر کنار آن برای مرخصی هم مشکل دارد بدون پرداخت حقوق انجام می شود.

رسولی یادآور شد: سازمان تامین اجتماعی که باید صفر تا صد هزبنه های درمان را پرداخت کند بدرستی اجرا نمی‌شود و به عبارتی دولت های توجهی به این سازمان ندارد درواقع وزیر برخلاف قانون کار و‌ رعایت سه جانبه گری و توجه به سبد معیشت و تورم مصوبات انجام‌ می‌دهد.

وی با تاکید بر موضوع سه جانبه‌گری در حوزه کارگری خاطرنشان کرد: متاسفانه سه جانبه‌گری در شورای عالی کار هم رعایت نمی شود که در نهایت کارگر متضرر می‌شود و  باعث شده کارگر رغبتی به کارگری ندارد و به دلیل مزد پایین که تنها 10 روز هزینه کارگر را پوشش می‌دهد و کارفرما مجبور است از نیروی بیگانه استفاده کند که مسائل اجتماعی خودش را دارد.

دبیر اجرایی خانه کارگر خراسان رضوی همچنین با اشاره به بحث درمان کارگری گفت: کارگر به محض ورود به کارخانه باید  بیمه اجباری شود.6 میلیون جمعیت در مشهد و تعداد زائر دو بیمارستان تامین اجتماعی فارابی و 17 شهریور  داریم که‌ موظفند بدون هیچ هزینه ای کارگر درمان شوند.

رسولی در پاسخ به سوال خبرنگاران تصریح کرد: در خانه کارگر در بحث رفاه حال کارگر، حضور 24 هزار آموزش های خود اشتغالی به طور رایگان در سال 1402 دادیم واین درحالی است که خانه کارگر استان در کشور قریب به تعداد زیادی استراحتگاه با نازل ترین قیمت ها دادیم.

وی با اشاره به سبد معیشت بین رقم 20 تا 30 میلیون است، اذعان داشت: متاسفانه در شورای عالی کار سه‌ جانبه‌گری رعایت نمی‌شود‌، در استان حدود 50 تشکل داریم که به معنای واقعی فعالیت ندارند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • بیش از ۴ هزار کارگر قمی در انتظار بیمه
  • کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)
  • کاهش ۲۲ درصدی تعداد حوادث ناشی از کار در زنجان
  • دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند
  • ۵۰ تشکل کارگری خراسان رضوی فعالیتی ندارند
  • تنگنای معیشتی کارگران در سال ۱۴۰۳/ جامعه کارگری مخالف ورود مجلس به موضوع تعیین مزد است
  • دیوان‌عدالت، رای به ابطال مصوبه افزایش حقوق کارگران می‌دهد؟/ میرغفاری: مزد ۱۴۰۳ مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است
  • افزایش حداقل دستمزد به‌جای حق مسکن/ پیشنهادی بررسی می‌شود که کارگران پس از ۵ سال کار دائمی شوند
  • روزگار به نام کارگر شد و به کام کارگر نشد