Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛  حمید صالحی مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی  گفت: این تصفیه خانه صنعت کاغذ سازی شرق کشور در کارخانه پردیس کاغذ پارسیان به ظرفیت ۶ هزار متر مکعب در بینالود نیشابور با حضور معاون محیط زیست انسانی سازمان، مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استاندار و جمعی از مسئولان، به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: افتتاح نخستین سایت مرکزی مدیریت و امحاء پسماند‌های پزشکی خراسان رضوی با مشارکت بخش خصوصی با حضور مسعود تجریشی معاون محیط زیست و جمعی از مسئولان، بازدید از تصفیه خانه فاضلاب شهری التیمور و سیستم مانیتورینگ آنلاین این تصفیه خانه و بررسی عملکرد این تصفیه خانه در گفتگو با متولیان آن، بازدید از پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهری لوکال درحال ساخت در منطقه سیدی مشهد از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه بود.

صالحی افزود: معاون سازمان حفاظت محیط زیست هم چنین از مرکز پایش آلاینده‌های محیط زیستی مشهد و سازمان مدیریت پسماند شهرداری و استماع طرح‌های پیش رو و گزارش اقدامات و موفقیت‌های حاصله از سوی متولیان شهرداری و تعاملات فی مابین روز گذشته دیدن کرد.

وی گفت: معاون سازمان حفاظت محیط زیست کشور الگوی اقدامات اجرایی درموضوع مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی را نمونه‌ای موفق از حرکت به سمت مدیریت یکپارچه زیست محیطی کلان شهر‌ها برشمرد و بر استفاده از تجارب موفق این الگو در سایر کلانشهر‌ها تاکید کرد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با اشاره به نخستین تصفیه خانه فاضلاب ۳ هزار مترمکعبی سپتاژ کشور ادامه داد: در این دیدار از طرح درحال احداث تصفیه خانه سپتاژ با حمل روزانه ۳۰۰ الی ۴۰۰ تانکر تخلیه فاضلاب و جلوگیری از مخاطرات زیست محیطی آن خصوصاً بر رودخانه کشف رود بازدید شد. این طرح برای نخستین بار در کشور با مشارکت شرکت آب و فاضلاب، استانداری و شهرداری مشهد درحال اجرا است.

صالحی افزود: معاون محیط زیست انسانی سازمان و هئیت همراه از طرح تصفیه خانه چرمشهر که از هزار مترمکعب به ظرفیتی بالغ بر ۳ هزار مترمکعب درحال توسعه است دیدن کردند و بر اتمام سریع‌تر پروژه تاکید کردند.

درپایان، آغاز عملیات کاشت ۲ هزار اصله نهال در محوطه کارخانه پردیس کاغد پارسیان در ادامه برنامه‌های این سفر یک روزه بود که نخستین نهال‌ها به دست معاون سازمان محیط زیست، مدیر کل دفتر اقتصادی استاندار خراسان رضوی و دیگر همراهان کاشته شد.


انتهای پیام// م. ط.

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۵۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمارها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم. لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کارهای نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمارها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود.امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

کد خبر 6089248

دیگر خبرها

  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد