Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: استاندار گیلان گفت: با همکاری و تعامل مطلوب بین بانک ها و دستگاه های اجرایی، این استان، رتبه نخست در تعداد پرداخت تسهیلات رونق تولید در کشور را کسب کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت و به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان؛ دکتر مصطفی سالاری، استاندار گیلان در جلسه کارگروه رفع موانع تولید استان با بیان اینکه  گیلان رتبه اول در تعداد پرداخت تسهیلات رونق تولید در کشور را دارد گفت: این استان از لحاظ مبلغ پرداختی تسهیلات رفع موانع و رونق تولید جایگاه ششم را در کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی میزان پرداختی به واحدهای تولیدی گیلان طی سالجاری را 715 میلیارد تومان عنوان و بیان کرد: فاصله پرداختی با  استان های دیگر بسیار کم است به طور مثال  استان پنجم 725 میلیارد تومان پرداختی داشته است.

 

سالاری بر ضرورت تسریع در پرداخت ها نیز تاکید و تصریح کرد: پرونده هایی که آماده و یا در حال تکمیل نهایی هستند، با سرعت بیشتری کارهای شان برای دریافت تسهیلات انجام شود تا پایان سال تعداد افراد بهره مند از این پرداختی ها بهره مند شده و سریعتر مشکلشان حل شود ضمن اینکه بتوانیم رتبه استان را به رتبه چهارم نیز ارتقاء بدهیم.

 

وی با بیان اینکه ما مشکلات بانک ها را می دانیم، افزود: بانک ها از یکسو مشکلاتی دارند و از سوی دیگر واحدهای تولیدی و مردمی که در مقطعی تسهیلات دریافت کرده اند با شرایطی همچون رکود و تورم مواجه شدند که وظیفه ما اینست که از استثناهای قانونی برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی و مردم راهکار پیدا کنیم.

 

استاندار گیلان خاطر نشان کرد: بانک هایی که دیدگاه شان متفاوت است باید کمک کنند تا مشکل مردم را حل کنیم.

 

وی ادامه داد: دستگاه ها و بانک ها ضمن سرعت به کارها در سال آینده، بحث های مربوط به فراگیر و اشتغال روستایی مصوبات را به سمت اجرا ببرند.

 

در این جلسه مشکلات چندین واحدهای تولیدی و خدماتی  در بخش های صنعتی، میراث فرهنگی و ورزشی با حضور دستگاه ها و بانک های مربوطه بررسی و راهکارهایی برای رفع آن ها ارائه شد و مصوباتی نیز در همین رابطه به تصویب رسید.

پایان پیام/84

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۶۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی

به گفته مجتبی دهقان‌پور؛ استان فارس به دلیل اقلیم چهار فصل ظرفیت مناسبی برای توسعه گیاهان دارویی دارد و یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی توسعه صنایع تبدیلی در زمینه گیاهان دارویی است که می‌تواند به ارزش افزوده آن کمک کند.

او تصریح کرد: سطح ابلاغی برای طرح جهش تولید گیاهان دارویی در دیمزار‌های استان فارس حدود دو هزار هکتار بود که با اقدامات و برنامه ریزی‌های منسجم انجام شده، کشت گیاهان دارویی مانند خاکشیر، بابونه، آویشن و گل محمدی در اراضی دیم ۱۶ شهرستان مجری طرح افزایش چشمگیر یافت.

دهقان پور خاطر نشان کرد: شهرستان مرودشت با سه هزار و ۵۴۹ هکتار کشت دیم گیاهان دارویی در این حوزه پیشرو است و گیاه دارویی خاکشیر با سطحی بیش از چهار هزار و ۸۰۰ هکتار بیشترین سطح گیاه دارویی کشت دیم را در شهرستان‌های مجری طرح جهش تولید در دیمزار‌ها را به خود اختصاص داده است.

فارس پیشرو در تشکیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از کسب ۲۶ گواهی زنجیره ارزش محصولات کشاورزی در این استان خبر داد و گفت: اهمیت این گواهی در هویت دار کردن محصولات از لحاظ کیفیت و چگونگی فرایند تولید است و قابلیت‌های استان فارس را در حوزه زنجیره ارزش مشخص می‌کند.

دهقان پور در مراسم رونمایی از سامانه مدیریتی زنجیره تولید و تامین گیاهان دارویی، بیان کرد: در حال حاضر دو زنجیره ارزش گیاهان دارویی در این استان تشکیل شده که مفتخریم به عنوان استان پیشرو در این قضیه در نمایشگاه بین المللی اکسپو در استان تهران از این سامانه رونمایی کنیم.

به گفته او؛ هدف از راه اندازی این سامانه، پایش زنجیره ارزش گیاهان دارویی به موازات فعالیت‌های در حال انجام است به نحوی که تمامی عوامل پشتیبان در مقوله تولید، نگهداری و عرضه محصول به بازار، قابل رصد و نظارت هستند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بهره گیری از این سامانه موجب افزایش دانش ما در حوزه گیاهان دارویی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه متناسب با مخاطبین حوزه گیاهان دارویی، اقدام به اطلاع رسانی در زمینه‌های مختلف از جمله سرمایه گذاری، تولید و فرآوری محصولات می‌کند و در قالب‌های متنوع از قبیل اینفوگرافیک و پادکست گزارش فعالیت‌های انجام شده را نیز ارائه می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • فراز و فرود نوغانداری در گیلان /تجارت پر سودی که از رونق افتاد
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد