Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-01@08:30:24 GMT

علت اینکه خواب یک نفر را می‌بینیم چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۱۸۳۱۱

دیدن رویاهای تکرارشونده، پدیده شایعی است و حتی آمارها نشان می‌دهند که دوسوم از انسان‌ها این رویاها را تجربه می‌کنند.

به گزارش شریان نیوز،رویاها در بیشتر موارد دقیقا تکرار نمی‌شوند. اما موضوع تکرارشونده در رویا معمولا نشان‌دهنده مساله‌ای در ذهن شما است که هنوز حل نشده است. حل نشدن این مساله باعث می‌شود که بارها و بارها در ذهن شما تکرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از موضوعاتی که همواره در دوره‌های مختلف برای دانشمندان بحث‌برانگیز و مهم بوده، معنای رویاها‌ی انسان است. باور عمومی و رایج در جهان امروزی، این است که رویاها نشان‌دهنده عمق ناخودآگاه ما هستند و خصوصا ترس‌ها و میل‌های ما را نمایان می‌کنند. با این‌ حال، آیا تا کنون از خودتان پرسیده‌اید که اگر به‌طور منظم درباره یک شخص خاص رویا ببینید، این رویا چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟

به‌ گفته یک روان‌شناس بالینی، رویاهای تکرارشونده درباره یک شخص خاص را نباید سطحی تفسیر کرد؛ فرقی نمی‌کند که شخص مورد نظر، بهترین دوست‌تان باشد یا بدترین دشمن‌تان.

دیدن رویاهای تکرارشونده، پدیده شایعی است و حتی آمارها نشان می‌دهند که دوسوم از انسان‌ها این رویاها را تجربه می‌کنند. چنین رویاهایی به این معنا نیستند که شما لزوما درگیر آن فرد هستید، بلکه می‌توانند احساسات و نگرانی‌های شما را به حالت نمادین دربیاورند.

دکتر جان مایر (روان‌شناس بالینی)‌ می‌گوید: «مدل ذهن انسان بسیار شبیه به ایده کامپیوتر است. وقتی که ما به خواب می‌رویم، این کامپیوتر ویژه (یعنی ذهن‌مان) به فعالیت ادامه می‌دهد. پس خاموش و متوقف نمی‌شود. هنوز هم بعضی از افراد تصور می‌کنند که ذهن انسان در زمان خواب سفید و خالی است، اما واقعیت دقیقا برعکس این تصور را نشان می‌دهد».

رویابینی در زمان خواب می‌تواند به مغزمان کمک کند تا اطلاعات دریافت‌شده را طبقه‌بندی کند. به‌ گفته دکتر مایر، رویابینی تکرارشوند و منظم درباره یک فرد خاص نباید سطحی تفسیر شود. درواقع، شخص مورد نظر می‌تواند به‌ راحتی فقط استرس‌ها و اضطراب‌های خود ما را نمادین کند.

دکتر مایر می‌گوید: «رویاها در بیشتر موارد دقیقا تکرار نمی‌شوند. اما موضوع تکرارشونده در رویا معمولا نشان‌دهنده مساله‌ای در ذهن شما است که هنوز حل نشده است. حل نشدن این مساله باعث می‌شود که بارها و بارها در ذهن شما تکرار شود. پس اگر دوباره مثال کامپیوتر را مطرح کنیم، می‌توانیم بگوییم که ما باید مساله حل‌نشده را با اطلاعات جدید جایگزین کنیم، یا این مساله را در ذهن‌مان حل کنیم».

منبع: سلامتیسم

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۸۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وحید زمان زاده افزود: در صورت خلا مراکز درمانی از نیروهای پرستاری، این مساله لطمه بزرگی بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که به طور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

بیشتر بخوانید: لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران به کجا رسید؟

وی گفت: امروز ضروت توجه به خواسته های پرستاران، از مرز درخواست های شخصی یا پیگیری های صنفی در سازمان نظام پرستاری و سایر نهادهای پرستاری عبور کرده و در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم به خطر خواهد افتاد.

زمان زاده افزود: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آن طور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و…، است.

وی خاطر نشان کرد: باید مسئولین در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

زمان زاده افزود: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی تر و معقولانه تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می باشد، ورود نمایند زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

کد خبر: 1228954 برچسب‌ها پرستار

دیگر خبرها

  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»
  • انسان‌ها سوگیری یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری خود تشخیص می‌دهند
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • تیک‌تاک؛ صدای اعتراض
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • تیک‌تاک؛ صدایی برای اعتراض
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است