Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشت - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان با اشاره به موضوع اشتغال و دغدغه های مربوط به آن گفت: لازم است بسترهای تولیدید، اقتصادی و اشتغالزایی، در خارج از سیستم دولتی فراهم شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا علی اصغر جمشیدنژاد روز یکشنبه در نشست با مسئولان ایثارگران دستگاه های اجرایی استان اظهار کرد: اشتغال یک دغدغه عمومی جامعه است اما بایستی توجه داشته باشیم امکان اشتغال همگان در سیستم دولتی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اگر همه سازمان ها و نهادها استخدام داشته باشند؛ باز هم پاسخگوی جمعیت متقاضی نیست، از این رو باید بسترهایی خارج از سیستم دولتی در بخش های تولیدی و اقتصادی برای اشتغال فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: در این نوع اشتغالزایی اگر از ظرفیت ها به درستی استفاده شود، به مراتب می تواند از اشتغال دولتی موفق تر باشد.
جمشیدنژاد گفت: براساس وظیفه بایستی به ایثارگران در بخش های مختلف از جمله تحصیلی، زندگی و اشتغال مشورت دهیم و آنان را برای برخورداری از بهترین ها هدایت کنیم.
وی همچنین با تاکید بر اینکه بازدیدها از خانواده های معظم شهدا، ایثارگران و آزادگان باید بیشتر شود، گفت: این امر نباید منحصر به خانواده خاصی باشد و همه این اقشار بایستی مورد توجه قرار گیرند.
معاون استاندار گیلان در ادامه سخنانش با توصیفی از ایثارگری افزود: ایثارگران طبقه ای از جامعه ما هستند که بهترین باورها را دارند و نسبت به این باورها، جانفشانی کرده و کار بزرگی انجام داده اند.
وی تصریح کرد: نباید نسبت به این اقشار که از بهترین ها هستند، ناسپاسی و کم لطفی داشته باشیم؛ بنابراین در چارچوب قانون بایستی برای آنها کار انجام دهیم.
معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان با اشاره به مراحل تصویب یک قانون برای اجرا در دستگاه های اجرایی گفت: راهکارها بایستی در مجلس و شورای نگهبان به تصویب برسد و بعد دولت آنها را اجرا کند که در همین رابطه ، سالیان سال برای تصویب قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مقاومت می شد.
جمشیدنژاد ادامه داد: قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در مقطعی از زمان مورد توجه قرار گرفت و در دولت یازدهم آیین نامه اجرایی آن تصویب و اکنون ابلاغ شده اما اگر مقررات وجود داشته باشد ولی متولی نداشته باشد، قانون معلق می ماند.
وی با تاکید بر ضرورت تسلط کامل بر قوانین مربوط به ایثارگران توسط مسئولان مربوطه افزود: اگر دستگاهی توجیه نیست، حتما نیازمند آن است که سلسله مراتب، پیگیری و مورد بررسی قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: خانواده های ایثارگران باید احساس کنند که همگان توجه ویژه ای به آنها دارند؛ بنابراین اگر در جایی ضعفی وجود دارد، افراد مقصر را توبیخ کنیم و در جایی که خوب عمل می کنند، آنان مورد تشویق قرار گیرند.
جمعی از ایثارگران استان نیز امروز (یکشنبه) با مصطفی سالاری استاندار گیلان دیدار کردند.
7296/2007

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۹۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان

سیاوش آقاجانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های آئین عبادی سیاسی نماز جمعه رشت همزمان با هفته کار و کارگر افزود: مهمترین تکلیف وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی صیانت از نیروی کار است؛ این موضوع جنبه‌های متعددی دارد و به لحاظ ابعاد مختلفی که برای آن قابل تعریف است دستگاه‌های مختلفی چون تامین اجتماعی، بانک رفاه کارگران، سازمان بهزیستی، صندوق بازنشستگی کشوری و فنی حرفه ای زیر نظر وزارت مشغول به کار هستند.

وی گفت: اشتغال به صیانت از نیروی کار کمک می کند؛ یکی از شعارهای مهم و اصلی دولت سیزدهم ایجاد اشتغال یک میلیون شغل در سال بوده که طی سال‌های اخیر دولت در این راستا تلاش‌های جدی انجام داده و موفق شده شعارش را به عمل برساند.

آقاجانی ادامه داد: بطوریکه، در استان گیلان بر اساس برش یک میلیون شغل با مشارکت دستگاه‌های مختلف و مشارکت بخش خصوصی اشتغال مورد نیاز استان درحد قابل قابولی تامین شده است؛ بخش زیادی از این مشاغل ،مشاغل صنفی بودند که حمایت دولت از تسهیل صدور مجوزها قطعا نقش بسزایی در تسهیل اشتغال در این حوزه داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان بیان کرد: بخش زیادی از اشتغال با کمک تسهیلات دولتی و ارزان قیمت برای حوزه صنایع بنگاه‌های تولیدی، کشاورزی، خدماتی و مشاغل خانگی بود که به موضوع اشتغال، اشتغال دانش بنیان و احیای بنگاه های راکد و تعطیل کمک کرد.

آقاجانی تاکید کرد:آمارهایی که در سامانه رصد اشتغال وزارت تعاون ثبت می شود طی سه مرحله نظارت می شود و نگاه دولت نگاهی است که اشتغال، اشتغال واقعی باشد و اگر جز این بود شاهد کاهش نرخ بیکاری نبودیم.

وی بر اساس فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری گفت: دولت سیزدهم به امنیت شغلی کارگران کمک کرده است چون اگر یک کارخانه یا یک کارگاه دایر باشد به امنیت شغلی کمک می کند و ایجاد اشتغال هم همین نقش را دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • درخواست استاندار جدید لرستان برای خودداری از نصب بنر تبریک
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • بودجه شهرداری‌های زنجان ۳ برابر شد
  • ضرورت توجه به مطالبات جامعه ایثارگری
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • کشت چغندرعلوفه‌ای در ۱۰۰ هکتار از مزارع استان قزوین بصورت پایلوت 
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال