Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-07@15:58:26 GMT

"مَستر کارت" بومی آمد

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۱۹۹۲۴

'مَستر کارت' بومی آمد

پول‌نیوز -معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از صدور نخستین کارت‌ ارزی خروج از ایران برای معاون اول رئیس‌جمهور خبر داد و به تشریح طرحی مشترک با بانک مرکزی برای اهدای کارت ریالی به گردشگران خارجی در قبال ارزهای آنان پرداخت.

علی اصغر مونسان طی حضور در این خبرگزاری با تشریح مباحث مختلف حوزه‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در توضیح مشکل عدم فعال بودن کارت‌های ارزی بین المللی مانند ویزا کارت و مستر کارت در کشور اظهار داشت: متاسفانه کارت‌های (VISA Card) و (Master Card) هر دو آمریکایی هستند و با ما همراهی نمی‌کنند و حتی بعد از برجام نیز این همکاری رخ نداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فرمولی جدید ارزی - ریالی برای گردشگران خارجی

وی تصریح کرد: ولی در حال تلاش هستیم تا یک فرمولی ایجاد کنیم تا وقتی گردشگر خارجی وارد فرودگاه امام در ایران می‌شود ما ارز آنها را تحویل بگیریم و به آنها کارت ریالی بدهیم و توریست بتواند هزینه‌ و خریدهای خود را انجام دهد و در بازگشت و در زمان خروج از ایران، مابقی ارز به گردشگر خارجی برگردانده شود.

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: بنابراین با بانک مرکزی این موضوع را جلو می‌بریم و انشاءالله بانک مرکزی نیز این مسئله را جدی‌تر بگیرد، زیرا این مسئله یکی از گلوگاههای ما است.

مونسان عنوان کرد: در خروج ارز نیز چند روز قبل که خدمت معاون اول رئیس جمهور بودیم، وی روی این مسئله تاکید داشتند، زیرا هم اکنون گردشگران خروجی از ایران، دلار و یورو خارج می‌کنند و این فشار سنگینی به بدنه بانکی و ارزی کشور وارد می‌کند.

مونسان تصریح کرد: بنابراین تلاش شد تا کارت ارزی بین المللی برای خروج از کشور فراهم شود، تا مسافران خارج از کشور برای خروج، به جای دلار و یورو از کارت‌های ارزی بین المللی استفاده کنند که این مسئله برای دولت بسیار مهم است.

نخستین کارت ارزی خروج از کشور به نام «اسحاق جهانگیری»

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: خوشبختانه با همکاری یکی از بانک‌ها این کار صورت پذیرفت و امروز (یکشنبه 13 اسفند) نخستین کارت ارزی خروج از کشور به نام آقای اسحاق جهانگیری - معاون اول رئیس جمهور صادر شد که در جلسه هئیت دولت به وی اهداء می‌شود و گردشگران خروجی نیز می‌توانند از این کارت استفاده کنند.

خارجی‌ها عادت به حمل پول زیاد ندارد/ ایرانی‌ها عادت دارند

مونسان در اهمیت فراهم شدن کارت‌های ارزی بین المللی خاطرنشان کرد: تهیه این کارت‌ها امر بسیار مهمی بود زیرا ذهنیت منفی گردشگر خارجی نیز برای حمل این مقدار ارز و هزینه‌کرد برطرف می‌شود، زیرا شاید ما 30 سال در تحریم بودیم و عادت داریم پول نقد با خودمان حمل کنیم ولی آنها عادت ندارند مقدار زیادی دلار و ارز در سفرها همراه خود داشته باشند.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۹۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد رئیس زاده، با اشاره به خدمات ارزشمند جامعه مامایی کشور، گفت: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتماً یکی از مؤلفه‌های تقویت جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه عظیم ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور بر روی جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتماً باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

وی به آمار قابل توجه در حوزه جمعیت اشاره کرد و افزود: ما در سال‌های ۹۲ تا ۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده است با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده است سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس زاده ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. لذا کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و ۶ دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و ۶ دهم بود و جلوی سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آنها پروانه مطب دارند، یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری، این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت عظیم جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس زاده گفت: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و حتماً ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • ورود و خروج محوطه داخل گمرک مهران باید کنترل شود
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال؛ پای معاون سابق در میان است!
  • ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین
  • راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • سکوت هشت‌ماهه سیاستگذار ارزی خودرو
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی