Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سالار عثمان حسین صبح امروز (۱۳ اسفند) در آیین افتتاحیه هفتمین نمایشگاه کتاب کردستان در سنندج اظهار کرد: بسیار خوشحالم که‌ امروز در شهر اساتیدی همچون قطب‌الدین صادقی، هادی ضیاالدینی، جلال ملک‌شاه‌ و بهروز غریب‌پور در خدمت شما هستیم.

وی از جمهوری اسلامی ایران به خاطر این رویداد فرهنگی قدردانی کرد و افزود: اقلیم کردستان عراق و ایران روابط فرهنگی و تاریخی زیادی با همدیگر داشته‌اند و در حقیقت پیشینه‌ تاریخی ما بین دو طرف مهم‌ترین عامل روابط حسنه‌ دو کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر فرهنگ اقلیم کردستان عراق با بیان اینکه توسعه و گسترش روابط بر مبنای فعالیت‌های فرهنگی مورد توجه است، اذعان کرد: ایران همیشه‌ یکی از مهم‌ترین خواستگاه‌‌های تولید علم و کتاب در منطقه‌ و جهان بوده‌ است، که در همین راستا به دنبال توسعه روابط فرهنگی خود هستیم.

سالار عثمان حسین، برگزاری نمایشگاه های مشترک و کنفرانس‌های علمی را موجب برقراری روابط حسنه فرهنگی بین دو کشور دانست و خاطر نشان کرد: تبادل و تعامل ارتباطات فرهنگی بین دوکشور مورد توجه اقلیم کردستان عراق است.

استفاده از ظرفیت و مشترکات فرهنگی ایران و کردستان عراق مورد توجه باشد

معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز بر استفاده از ظرفیت و مشترکات فرهنگی قومی اقلیم کردستان عراق با ایران تاکید کرد.

سید هادی حسینی، معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم اظهار داشت: ارتباط با اقلیم کردستان عراق می تواند به توسعه کتابخوانی و ارتباطات فرهنگی دو کشور کمک کند.

وی با بیان اینکه این دو کشور مشترکات فرهنگی زیادی با همدیگر دارند، افزود: لازم است از ظرفیت‌های فرهنگی و قومی اقلیم کردستان عراق و ایران در مناسبت‌های مشترک بهره گرفته شود.

معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: امروز کردستان به واسطه دفاع از کشور سرش ستبر است و ما ایام خوش مردم در مرزبانی و حفظ تمامیت ارضی مردم این دیار را فراموش نمی‌کنیم.

حسینی با بیان اینکه مردم کردستان در سال‌های سخت برای کشور افتخار آفریدند، اذعان کرد: امروز امنیت کشور مدیون دلاورمردی مرزداران است. 

وی در بخش دیگری از سخنانش کتاب را عامل ماندگاری هر ملت و قومی دانست و اذعان کرد: دین پیامبرانی که با خود کتاب آوردند، ماندگار شد.

حسینی خاطرنشان کرد: خانواده‌های که در تعلیم فرزندانشان کتاب را سر لوحه قرار دادند قطعا رستگار خواهند شد چرا که افرادی که در جهت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی حرکت می‌کنند، در طول تاریخ موفق تر بوده‌اند.

هفتمین نمایشگاه کتاب کردستان از ۱۳ تا ۱۸ اسفند جاری با حضور ۳۳۸ ناشر کشوری و ۱۴ ناشر از اقلیم کردستان عراق در محل دایمی نمایشگاه‌های بین‌المللی کردستان در سنندج دایر شده است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۲۰۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شترداری رسته مزیت دار دامداری سازگار با اقلیم کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسینی، کارشناس و فعال حوزه شترداری در گفتگویی اختصاصی درباره ظرفیت پرورش شتر در کشور گفت: در ایران ۹۰ میلیون هکتار اراضی داریم که در مناطق خشک و نیمه خشک قرار دارند اراضی بیابانی و بسیاری از روستا‌های مناطق شرقی و نسبتا مرکزی ایران که در مناطقی قرار گرفتند که فضای بیابانی، ­خشک و نیمه خشک در آنها غالب است، رسته اکثر روستاییان هم در این مناطق رسته دامداری است و در اینها در حوزه دامی بیابانی ­که اخیرا رونق و مورد توجه قرار گرفته رسته مزیت دار پرورش شتر است.
وی افزود: زنجیره ارزش همان رسته مزیت دار که در آن مناطق می‌شود به عنوان یک شغل با درآمد کافی و پایدار به آن توجه کرد که با وضع آب و هوایی آنجا هم سازگار است بحث پرورش شتر است که چند سالی است این موضوع خیلی مورد توجه قرار گرفته که اگر قرار­باشد ما حوزه اشتغال روستایی و عشایری این مناطق را تقویت کنیم با این وضعیت آبی کشور و تغییر اقلیم که صورت گرفته ناچاریم برویم به شمت پرورش شتر ولی یکسری گلوگاه‌ها و محدودیت‌ها دارد که باید رفع بشود.
حسینی درباره جمعیت شتر در کشور اضافه کرد: ما در ایران در اوایل قرن ۱۳ در اوایل دهه ۱۳۰۰ تا ۱۳۱۰ حدودا یک میلیون نفر شتر در کشور داشتیم که موضوع صرفا استفاده از گوشت و شیر آن نبود عمدتا در جابجایی‌ها و انتقال مسافر به خصوص بحث انتقال عشایر و وسایل آنها بود­که کم کم با یکجانشینی، ­استفاده بیشتر­از اراضی و سیاست‌های شهرنشینی، یک میلیون نفر جمعیت شتر رفته رفته رسیده به ۱۵۰ تا ۱۸۰ هزار نفر شتر که جمعیت حال حاضر آن کشور است، اما از لحاظ­اقلیمی کشور ما این ظرفیت را دارد که این جمعیت شتر افزایش پیدا کند.
این کارشناس حوزه شترداری در مورد مزیت‌های پرورش شتر تصریح کرد: دام شتر در مقایسه با گاو‌های وارداتی که در ایران الان پرورش پیدا می‌کنند مثل گاو هولشتاین و گوسفند‌های وارداتی و به نسبت حتی بقیه دام‌های پرورشی، شتر چیز‌های را مصرف می‌کند که برای ما، ارزش افزوده و تولید گوشت و شیر می‌کند که آن دام‌ها نمی‌توانند، شتر با طی مسافت زیاد از گونه‌های خارشتر، ­اشنان و­سرخ گز گونه‌های مرتعی بیابان‌ها و اراضی ما استفاده می‌کند که اگر اینها تقویت بشوند علوفه و مرتع کاری بشود از همین ظرفیت علوفه‌های مرتعی ما می‌تواند تولید گوشت و شیر کند که این مهمترین مزیت شتر است که دام‌های دیگر امکان استفاده از این گونه‌های مرتعی و بیابانی را ندارند.
حسینی درباره پرورش شتر در دیگر کشور‌ها گفت: در دنیا شاید بگویم قوی‌ترین کشور‌هایی که در حوزه شترداری حالت صنعتی را تکمیل کردند و زنجیره ارزش شتر را ­کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس هستند اول امارات و­بعد قطر، ­عربستان و کویت است، بیشتر امارات و عربستان خوب کار کردند به خاطر اینکه در بحث‌های فرهنگی مصرف گوشت شتر و زنجیره کامل کار کردند صرفا روی مصرف گوشت کار نکردند، آمدند روی شیر و مزه‌های متفاوت آن کار کردند و فرآوری‌های مختلف از جمله پنیر، ­شیرخشک و بستی شیر شتر با طعم‌های مختلف و مسابقات شترسواری را دارند و سرمایه گذاری می‌کنند.
وی در پایان گفت: در ایران فعلا تمرکز زنجیره ارزش شتر صرفا روی گوشت است پرورش سنتی و صنعتی شتر بیشتر روی گوشت شتر است علت آن هم نبود بازار‌های هدف و کارگاه‌های فرآوری شیر و پشم شتر بوده است، چون این زنجیره ارزش شتر در گلوگاه‌ها سرمایه گذاری مناسب نشده و به بخش خصوصی برای مشارکت و­سرمایه گذاری، ­تسهیلات لازم داده نشده الان تا آن قسمت پرورش و قسمت مرتع در کشور کار می‌شود ولی مابقی که بحث فرآوری و به بازاررسانی است به نسبت کشور‌های عربی ضعیف‌تر هستیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ظرفیت های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط»عراق مهیا است
  • یمن جایگزین مهمان ویژه نمایشگاه کتاب شد
  • میدان شهرت در ایران
  • چرا شعر نوجوان مورد توجه نیست؟
  • حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در شمال عراق
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف مطالبه جدی ایران از عراق است
  • شترداری رسته مزیت دار دامداری سازگار با اقلیم کشور
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد