Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا کیومرث کلانتری یکشنبه در حاشیه کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران در سالن جلسات استانداری، با تاکید بر توجه به کانون های تولید گرد و غبار در تهران اظهار کرد: این کانون ها در جنوب و جنوب شرق استان و در شهرستان های ورامین و پیشوا قرار دارد که جزو منطقه حفاظت شده کویر است.
کلانتری تاکید کرد: نه تنها وقوع پدیده گرد و غبار در تهران باید مورد توجه قرار گیرد بلکه به ترکیبات موجود در آنها هم باید توجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به چهار دستور کار امروز کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران افزود: هوشمندسازی شهر و توسعه خدمات الکترونیکی، الکترونیکی کردن خدمات دستگاه های اجرایی به مردم با هدف کاهش تردد و ترافیک و به تبع آن کاهش آلودگی هوا جزو مصوبات این جلسه بوده است.
به گفته وی، اداره کل پست و سازمان مدیریت گزارشی در زمینه ایجاد زیرساخت ها و سامانه هایی ارائه کردند که به شهروندان خدمات الکترونیک بدهد تا مجبور به تردد به شهر نشوند.
کلانتری در ادامه با اشاره به گزارش مدیرعامل کارخانه سیمان تهران در این نشست افزود: اخیرا گزارش هایی از آلایندگی این کارخانه منتشر شده است.
وی با بیان اینکه خط 6 کارخانه سیمان تا اردیبهشت ماه کاملا استاندارد می شود افزود: خط 4 این کارخانه نیز خارج از استاندارد است که تا زمان استانداردسازی جزو فهرست صنایع آلاینده خواهد بود و سایر خطوط استانداردسازی شده است.

*500 کیلومترمربع کانون ریزگرد در تهران
معاون مرکز پژوهش های کاربردی سازمان زمین شناسی نیز در ادامه این نشست وسعت کانون های تولید گرد و غبار در تهران را 500 کیلومتر مربع عنوان کرد و گفت: نمونه گیری و تحلیل گرد و غبار برخی مناطق تهران نشان می دهد که این ذرات ترکیبی از رس، فلزات سنگین همچون اکسید آهن، سیمان و آلاینده های ناشی از سوختن زباله، پلاستیک و پسماندهای عفونی است.
رضا شهبازی تصریح کرد: یکی از خطرناکترین کانون های تولید ریزگرد در تهران در جنوب این استان در 20 کیلومتری ورامین قرار دارد که 2 سال پیش نسبت به فعال شدن آن هشدار داده بودیم.
وی گرد و غبار را از مهمترین چالش های منطقه دانست و نسبت به افزایش وسعت کانون های در تهران هشدار داد.
شهبازی با مقایسه تصاویر پدیده ریزگرد در هوای اهواز و گرد و خاک تهران افزود: تا 10 سال پیش چالشی به عنوان رودخانه کارون و رودخانه زاینده رود نداشتیم و مشکلی به نام گرد و غبار را در تهران شاهد نبودیم، اما اکنون مشابه گرد و خاک های اهواز را در جنوب و جنوب شرق تهران داریم.

تهرام/ 9754 //1348
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۲۰۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است

استاندار تهران با بیان اینکه مطالعات و جانمایی مرکز جدید دفن زباله پایتخت در حال انجام است، گفت: مکان جدید در محدوده سرزمینی شهرستان ری و در مسیر جاده تهران-قم قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا فخاری در رابطه با معضلات آراد کوه اظهار کرد: شهرداری تهران برای جابجایی آراد کوه برنامه‌ریزی دارد و یک زمینی در موقعیت جغرافیایی جدید در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه اکنون بحث مطالعات و جانمایی در حال انجام است، افزود: پس از طی مراحل و انجام مطالعات و طراحی‌ها، در برنامه زمان‌بندی، آراد کوه به مکان جدید جابجا خواهد شد.

استاندار تهران در خصوص مکان مرکز جدید دفن زباله پایتخت تصریح کرد: مکان جدید در محدوده سرزمینی شهرستان ری و در مسیر جاده تهران-قم قرار دارد.

به گزارش ایمنا، انتقال روزانه بیش از ۷ هزار تن زباله پایتخت‌نشینان به مجتمع پردازش و بازیافت زباله آراد کوه، مشکلات زیست‌محیطی زیادی از جمله تولید شیرابه، سموم، آلوده کردن آب‌های زیرسطحی و بوی بد برای مردم شهرستان ری و به ویژه کهریزک ایجاد کرده است.

از طی سالیان دراز بحث انتقال و جابجایی آراد کوه مطرح بوده که این موضوع در برهه‌ای شدت گرفته و در برهه‌ای کُند می‌شود و هنوز به نتیجه نرسیده و ۵۰ سال است که معضلات این مرکز پسماند، مردم جنوب پایتخت را آزار می‌دهد و بیشتر اراضی کشاورزی ری را به مراکز بازیافت زباله تبدیل کرده است.

منبع: فارس

کد خبر 751263

دیگر خبرها

  • روز ۲۱۴ طوفان‌الاقصی| حملات سنگین اشغالگران به رفح
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به جنوب سرزمین های اشغالی | جزئیات آمار مقاومت عراق در ۲۰۰ روز پس از طوفان الاقصی
  • هشدار سیل و طوفان و تگرگ به ۱۸ استان | تهران در خطر بارش‌های سیل‌آسا
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ چالوس و هراز قفل شد
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ محورهای چالوس و هراز قفل شد
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت / ترافیک سنگین در محورهای شمالی
  • محدودیت ترافیکی کندوان لغو شد
  • محدودیت ترافیکی کندوان لغو شد/ ترافیک نیمه سنگین