Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا گیلان ، در این دیدار که با حضور معاون سیاسی فرمانداری برگزار شد ابتدا مدیرعامل خانه مطبوعات گیلان ضمن تبریک انتصاب فرماندار و معاون سیاسی  این شهرستان در ادامه به معرفی اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات پرداخت و گفت: گیلان از اولین استان هایی است که تشکیلات خانه مطبوعات در آن ایجاد شد و  در حال حاضر بیش از 500 خبرنگار در استان فعال هستند که از این تعداد حدود 400 نفر به عضویت خانه مطبوعات در آمده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریم خورسندی در ادامه به تشریح فعالیت ها و اقدامات انجام شده خانه مطبوعات اشاره کرد و افزود: با وجود مشکلات  مالی ای که خانه مطبوعات  با آن مواجه است اما تاکنون  برنامه های متنوع و گوناگونی را به مرحله اجرا در آورده است و پس از انتخابات اخیر خانه مطبوعات که به صورت الکترونیک برگزار شد، هیات مدیره جدید با عزم بیشتری در خدمت جامعه رسانه ای استان خواهند بود.

 وی یادآور شد: در همین راستا اوایل سال آینده جشنواره ملی مطبوعات را به میزبانی منطقه آزاد انزلی برگزار خواهیم کرد و همچنین جشنواره جلوه های فرهنگ رضوی در  رسانه های کشور نیز که تیرماه سال 97 در گیلان برگزار می شود از برنامه های مهمی است که خانه مطبوعات در برگزاری آن مشارکت گسترده ای را با اداره کل ارشاد اسلامی و آستان قدس رضوی خواهد داشت.

در ادامه این نشست رییس هیات مدیره خانه مطبوعات گیلان نیز ضمن تبریک انتصاب فرماندار و معاون سیاسی فرمانداری رشت تاکید کرد: دولت موفق باید مطبوعات آزاد داشته باشیم.

اسحاقی افزود: یکی از مهمترین مشکلات رسانه ها عدم استقلال و وابستگی به مدیران بوده که این امر موجب سواستفاده رسانه های بیگانه از اعتماد عمومی مردم می شود.

وی یادآور شد: خانه مطبوعات یک نهاد صنفی قانونی حامی خبرنگاران  است که به قصد ایجاد و وحدت و اتحاد بین اصحاب قلم و خبرنگاران بوجود آمده و در این زمینه خوشبختانه اقدامات مفیدی انجام داده است.

فرماندار رشت نیز ضمن تشکر از حضور هیات مدیره خانه مطبوعات گیلان، توسعه مطبوعات را از ارکان مهم پیشرفت جوامع  دانست و گفت: مدیران به دلیل فقدان اعتبار نباید از رسانه های فاصله بگیرند چرا که اطلاع رسانی و پاسخگویی از اصول اولیه دستگاه های اجرایی دولت و مسئولان است.

سید محمد احمدی افزود: اعتقاد دارم که خانه مطبوعات ظرفیت ارزشمندی برای  نیل به اهداف و مسوولیت های مدیران است و  میتوان از آن بهره لازم را برد.

وی اضافه کرد: مسوولین باید رسانه ها را از خود دانسته و ظرفیت انتقادپذیری خود را افزایش داده و رسانه ها نیز در این بین موظفند نقد منصفانه داشته و در ارائه راهکار، مدیران استان را همراهی کنند.

فرماندار رشت در پایان رسالت خانه مطبوعات را ایجاد انگیزه و تقویت فضای رسانه ای استان دانست و یادآور شد: رسانه ها به منظور انعکاس مثبت و منفی فعالیت های مدیران در راستای پیشبرد اهداف نظام ضمن نقد منصفانه، وظیفه خطیری برعهده دارند و مدیران نیز باید در مقابل انتقادهای رسانه ای ظرفیت بالا داشته و پاسخگوی آن باشند.

در این نشست همچنین مهندس انصاری، معاون سیاسی فرمانداری رشت نیز اظهار داشت:  استقلال مطبوعات و اصحاب رسانه بسیار مهم است و باید به دور از نگاه شخصی و با توجه به قداست قلم در این راه گام بردارند.

 وی افزود: جامعه رسانه ای استان از این منظر از جایگاه مطلوبی برخوردار است که امیدوارم خانه مطبوعات با هدف گذاری و برنامه های آموزشی این امور را بسط و تعمیم دهد تا توسعه رسانه ای استان فراگیر شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۲۷۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش عصر امروز به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

محمد مخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم اظهار داشت همه ما مدیون تلاشها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفتها و دستاوردهای کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.

مخبر با تأکید بر اینکه باید از انگیزه های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم در برنامه های آموزش و پرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم چرا که این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه ها برای آموزش و پرورش دانش آموزان هستند.

وی همچنین بر ضرورت بکارگیری روشهای نوین آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: لازم است از روش های جدید و بروز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش و پرورش استفاده کنیم.

معاون اول رییس جمهور در ادامه با اشاره به گزارشهای ارائه شده در جلسه در خصوص بازماندگان از تحصیل گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می توانیم گامهای مؤثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.

معاون اول رییس جمهور آموزش و پرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش و پرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش و پرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین نامه های مرتبط با انسداد بی سوادی هر چه سریع تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش وارد مرحله اجرا شود.

وی افزود: به هر میزان که در بخش آموزش و پرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه گذاری است که بهره وری بسیار بالایی دارد چرا که هیچ سرمایه گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه های وزارت آموزش و پرورش در جهت مهارت آموزی، کارهای انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش آموزان موضوعی بسیار پراهمیت بشمار میرود و مهارت آموزی یکی از بهترین ابزارها برای پرکردن اوقات فراغت و رشد دانش آموزان است.

در این جلسه که وزیر آموزش و پرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رییس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از ۶ پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ارائه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت آموزی و انسداد مبادی بی سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست همچنین راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش و پرورش به همراه دستگاه های مرتبط برنامه ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی سوادی تدوین و در جلسه آتی ارائه کند.

همچنین در این جلسه مقرر شد آیین نامه های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هر چه سریع تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزئیات مربوطه در آن لحاظ شود.

کد خبر 6092519 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • کانال‌های خبری، مجوز بگیرند
  • کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • کانال های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • گردانندگان کانال‌های خبری برای دریافت مجوز قانونی اقدام کنند
  • نارضایتی وزیر ارشاد از وضعیت روزنامه‌نگاران حوزه طنز
  • دهه کرامت فرصت پیوند دل‌های نسل جوان با اهل بیت(ع) است
  • مخبر: باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم
  • باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان