Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@14:53:42 GMT

222 فوتی ناشی از تصادفات در خراسان جنوبی

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۲۷۲۷۳

222 فوتی ناشی از تصادفات در خراسان جنوبی

بیرجند - ایرنا - مدیرکل پزشکی قانونی خراسان جنوبی گفت: 11 ماه امسال 222 مورد فوتی ناشی از تصادفات در راه های این استان به وقوع پیوست.

مصطفی جعفرزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در طبس افزود: از این تعداد 63 درصد مرد، 82 درصد در جاده های برون شهری و 34 درصد فوتی ها گروه سنی جوان و پویای 30 تا 49 سال بودند که این آمار بسیار نگران کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: 27 درصد خودروی استفاده شده فوتی ها پراید بوده، 50 درصد تصادفات بر اثر برخورد وسایل از جلو با یکدیگر و 37 درصد واژگونی بوده که نشان دهنده سرعت بالاست و این موضوع نیز فرهنگ ترافیک است که باید به آن توجه شود.
وی گفت: خراسان جنوبی از نظر تعداد معاینات بالینی بین استان های کشور بر حسب جمعیت رتبه بیست و پنجم بوده و در حوزه نزاع رتبه 27 کشور را دارد که رتبه خوبی است و این به دلیل فرهنگ و اعتقادات دینی مردم است.
مدیرکل پزشکی قانونی خراسان جنوبی ادامه داد: اما دغدغه مهمی که برای همه وجود دارد موضوع تصادفات است که به دلایل مختلف از جمله راه های ترانزیتی، شرایط نامناسب جاده و فرهنگ ترافیکی اتفاق می افتد.
وی گفت: رتبه استان از نظر تعداد معاینه مصدومان ناشی از حوادث رانندگی در سال 95 بین استان های کشور بر حسب جمعیت رتبه 17 و این رتبه در مورد تعداد متوفیان ناشی از حوادث رانندگی 10 گزارش شده است.
جعفرزاده درباره سقط جنین درمانی گفت: 11 ماه امسال 139 پرونده سقط جنین در استان تشکیل شد که از این تعداد 85 مورد مجوز سقط صادر و 41 مورد به دلایل مختلف مجوز صادر نشده و 13 مورد پرونده تشکیل شده و سپس توسط افراد پیگیری نشده است.

**کمبود پزشک قانونی در خراسان جنوبی
وی از کمبود شدید پزشک قانونی در این استان خبر داد و خواستار مساعدت پزشکان و مسئولان برای رفع این کمبود شد.
مدیرکل پزشکی قانونی خراسان جنوبی بیان کرد: در سطح پزشکی قانونی کشور تمام تلاش بر این است که جاذبه های جذب نیروی پزشک افزایش پیدا کند و تا جایی که امکانات و بودجه اجازه دهد پرداختی های پزشکان افزایش پیدا کرده اما در مقایسه با طرح تحول سلامت دریافتی پزشکان ما بسیار کم است.
وی ادامه داد: در استان خراسان جنوبی حداقل 6 نفر اجازه جذب نیرو را داده بودند که مکاتبات و اطلاع رسانی زیادی شد اما در نهایت سه نفر اعلام موافقت کردند و از آن سه نفر نیز فقط یک نفر برخی روندها را طی کرده است.
وی گفت: ما همچنان در استان آمادگی داریم به پزشکان علاقه مند آموزش دهیم و آنها را جذب کنیم.
جعفرزاده اضافه کرد: در پزشک قانونی شهرستان طبس با توجه به اینکه پزشک آموزش دیده است و سالن تشریح داریم تقریبا تمام وظایفی که یک پزشک قانونی باید انجام دهد را پاسخگو خواهد بود.
وی گفت: برخی موارد خاص مانند نمونه های ژنتیک در استان معین و سقط جنین درمانی در مرکز استان انجام می‌شود.
وی بیان کرد: شهرستان های قائن، نهبندان، بشرویه و درمیان مراکزی هستند که پزشک قانونی دارند و به صورت پاره وقت کار می کنند و فردوس و سرایان دو شهرستانی هستند که با یک پزشک پاره وقت کار می کنند که در سرایان مستقر است.
مدیر کل پزشکی قانونی خراسان جنوبی افزود: پس از گذشت یک سال که مرکز پزشک قانونی طبس تعطیل شده بود، امروز برای معارفه رسمی پزشک قانونی شهرستان طبس دکتر سهرابی که از بیست و سوم بهمن ماه مشغول به فعالیت بودند، آمدیم.
شهرستان طبس با 75 هزار نفر جمعیت، 57 هزار کیلومتر مربع مساحت دارد و از آن با عنوان پهناورترین شهرستان استان و ایران از نظر مساحت یاد می شود.
شهر طبس در 270 کیلومتری غرب بیرجند مرکز خراسان جنوبی قرار دارد.
7217*3028

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۲۷۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹ درصد فوتی های سال گذشته در گلستان افراد زیر ۱۸ سال بودند

به گزارش خبرنگار مهر، عادل مصدقی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: موضوع آموزش و فرهنگ نقش مهمی در ایمنی شبکه حمل و نقل بر عهده دارد که آن را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه ۱۹ درصد فوتی‌ها سال قبل در استان گلستان افراد زیر ۱۸ سال بودند که گواهینامه نداشتند، افزود: این موضوع نشان می‌دهد در بحث آموزش و فرهنگ سازی باید به طور جدی وارد شویم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان با بیان اینکه ۵۶ درصد جان باختگان تصادفات استان گلستان مربوط به عابرین پیاده و راکبان موتورسوار است، گفت: عامل انسانی می‌تواند در بیش از ۷۰ درصد ایمن سازی شبکه حمل و نقل نقش داشته باشد.

وی یادآور شد: در حوزه زیر ساخت راه‌های استان ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه در دولت سیزدهم به بهره برداری رسید.

مصدقی اظهار کرد: گلستان با ۹۵ نقطه حادثه خیز بعد از استان تهران دومین استان حادثه خیز کشور بود که تا پایان سال گذشته ۴۷ نقطه ایمن سازی شد که سعی داریم ۴۸ نقطه باقی مانده را تا پایان سال ایمن سازی کنیم.

وی یادآور شد: سال گذشته هزار و ۵۰۰ دانش آموز و هفت هزار راننده موتور سیکلت تحت آموزش قرار گرفتند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان گفت: در سفرهای نوروزی امسال ۶۱ در صد کاهش تلفات داشتیم که نشان می‌دهد در بحث آموزش توانستیم به خوبی ورود کنیم.

کد خبر 6090476

دیگر خبرها

  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • ۱۹ درصد فوتی های سال گذشته در گلستان افراد زیر ۱۸ سال بودند
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته در کشور
  • تصادفات فوتی و جرحی در تنگستان کاهش یافته است
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت