Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه اعتماد در یادداشتی به قلم آذرمنصوری،فعال اصلاح طلب نوشت: آقای روحانی در نشست اخیر ضمن شرح عملکرد و اقدامات اقتصادی دولت، با توجه که موانعی که بر سر راه دولت ایجاد می‌شود، سعی کرده است تا به نوعی دو گروه از مخالفان خود را توصیف کند.

در شرايط كنوني دو گروه با دولت مقابله مي‌كنند؛ يكي از آنها رقباي سياسي دولت هستند كه كارنامه دولت را نه تنها مثبت ارزيابي نمي‌كنند، بلكه به عنوان يك رقيب سياسي سعي در تخريب اقدامات دولت و ضعيف جلوه دادن عملكرد دولت در فضاي سياسي و رسانه‌اي كشور با توجه به امكانات و ظرفيت‌هاي موجود دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبيعتا اين نوع مخالفت‌ها با آگاهي نسبت به واقعيت‌هاي موجود صورت مي‌گيرد. عده‌اي ديگر از مخالفان ممكن است به دليل فقدان اطلاعات لازم و داده‌ها نتوانند ارزيابي درستي از عملكرد دولت داشته باشند و بيشتر نگاه‌شان به اقدامات زودبازده و روبنايي باشد. اين افراد نگاه عميق به راه‌حل‌هاي علمي و واقع‌بينانه ندارند.

راه‌حل‌هايي كه مي‌تواند امروز اقتصاد كشور را نجات بدهد. به دليل فقدان اطلاعات ممكن است با دولت مخالفت كرده يا آن را ناتوان از حل مشكلات و مسائل امروز ايران ببينند.

شايد بهتر بود آقاي روحاني از واژه «كمبود عقل» استفاده نمي‌كرد و چنانچه اين دو گروه مخالف را در نظر بگيريم كه از سر بي‌اطلاعي يا مخالفت سياسي، همراه دولت نيستند يا به نوعي دستاوردهاي دولت را تخريب مي‌كنند، راه‌حل ممكن اطلاع‌رساني بيشتر دولت و گفت‌وگو با مردم و جريانات سياسي است.

پايگاه راي آقاي روحاني بايد در جريان مشكلات، مسائل و دستاوردهاي دولت قرار بگيرد. انتظار از دولت آقاي روحاني و مجموعه مديران دولتي اين است كه حتي اگر مخالفان دولت را در اين دو گروه نيز تعريف كنيم، بيشترين تمركز بايد بر انجام گفت‌وگوهاي بيشتر در اين عرصه با محور توافق و رهيافت مشترك براي حل مشكلات كشور باشد.

بهتر بود آقاي روحاني با توجه به گزارش دقيقي كه ارايه كرده است، از چنين واژه‌اي براي مخالفان و منتقدان خود استفاده نمي‌كرد. به هر حال دولت به گردش آزادانه اطلاعات و فضاي باز رسانه‌اي اعتقاد دارد.

اين فضاي باز رسانه‌اي ظرفيت پرسشگري و نظارت مردم را بيشتر مي‌كند و انتظار از دولت اين است كه به موقع بتواند به سوالات و پرسش‌هايي كه در اين زمينه وجود دارد، پاسخ دهد و از پيشنهادات كارشناسان و صاحب‌نظران اقتصادي و ديگر حوزه‌ها در همه زمينه‌ها براي پيشبرد برنامه‌هاي خود استفاده كند.فارغ از اينكه اين كارشناسان موافق جريان فكري دولت هستند يا مخالفند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۲۹۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم

معاون پارلمانی رییس جمهور گفت: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است. ممکن است اختلاف نظر‌هایی بین آن‌ها وجود داشته باشد، اما در مجموع از جبهه انقلاب هستند.

سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است.

وی افزود: ممکن است اختلاف نظر‌هایی بین آن‌ها وجود داشته باشد، اما در مجموع از جبهه انقلاب هستند.

حسینی اظهارداشت : امیدواریم همکاری و تعامل سازنده بین مجلس و دولت در این دوره بیشتر باشد.

وی افزود: مرحله دوم انتخابات در تهران بسیار مهم است، زیرا ۱۶ نفر دیگر باید انتخاب شوند.

حسنی ابراز داشت : نمایندگان تهران به دلیل وقت آزادتر، می‌توانند بیشتر روی وظایف اصلی مجلس تمرکز کنند.

معاون پارلمانی رییس جمهور تاکید کرد : انتخاب هیئت رئیسه مجلس و رؤسای کمیسیون‌ها از اهمیت بالایی برخوردار استو در استان‌ها و شهرستان‌ها، انتخاب نمایندگان به دلیل تعداد کاندیدای کمتر، آسان‌تر است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • انتقاد شدیدالحن از حکم اعدام توماج | کسانی عمدا حیثیت نظام را بر باد می‌دهند؟
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند
  • واکنش یک چهره‌ی سیاسی به تاریخ‌سازی دختر دونده ایرانی
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • واکنش یک روحانی به ماجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس
  • حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • انتقاد محافل سیاسی رژیم صهیونیستی از طرح حمله به «رفح»