Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، سید علی اکبر صفوی استاد دانشگاه شیرا، بنیانگذار اولین دانشگاه مجازی  و رئیس کمیته یادگیری الکترونیکی شورای گسترش وزارت علوم اظهار کرد: «از سال 82 بحث یادگیری الکترونیکی فعال بوده از این رو شناخت اولیه ای در این زمینه داریم.»

وی افزود: «با وجود اینکه یادگیری الکترونیکی در ایران قدمتی 10 ساله دارد ولی به نظرم همانند خیلی از اقدامات دیگر مطالعات در سطح مدیریت کلان به اندازه کافی صورت نمی گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی خاطر نشان کرد: «ما در دانشگاه شیراز یک الی دو سال بستر سازی انجام دادیم و اجازه که دانشگاه دادیم وارد یادگیری الکترونیکی شود؛ در این زمینه استادان تربیت شدند اما اکنون استاد از کلاس های اموزشی معمولی به اموزش الکترونیکی می رود.»

صفوی با اشاره به مشکلات آموزش الکترونیکی ادامه داد: «این نشان می دهد که مهارت ها تمرین نشد و دومین اشکال هم این است که سیستم های نظارتی و مدیریتی کشور نحوه ارزیابی عملکرد و کیفی برنامه ها را به  خوبی  کار نکردند.»

وی عنوان کرد: «در برخی موارد کتاب اسکن شده به عنوان محتوای الکترونیکی ارائه می شود.»

بنیانگذار اولین دانشگاه مجازی  با بیان اینکه تیمی که تقریبا از 12 سال قبل به طور جدی آموزش الکترونیکی را دنبال می کنند سنگ بنای انجمن یادگیری الکترونیکی را بنا نهادند، افزود: «یکی از راههای بستر سازی و ترویج یادگیری الکترونیکی، برگزاری کنفرانس های یادگیری الکترونیکی است.»

وی با اشاره به مزایای برگزاری این کنفرانس ها گفت: «بدین واسطه تحقیقات هدایت می شوند و در این مسیر نیازها مورد بررسی قرار می گیرد.»

به گفته وی، عملا این کنفرانس مرکز تبادل تجربیات ملی و بین المللی در حوزه یادگیری الکترونیکی است که هر ساله از کشورهای دیگر در این کنفرانس حضور دارند و تبادل نظر می کنند.

وی با بیان اینکه ارتباطات با کشورهای دیگر در حوزه یادگیری الکترونیکی به منظور تبادل و تعامل انجام میگیرد، عنوان کرد: «سخنرانی افراد در این کنفرانس ها تا کنون در طی این 12 سال از کشور های انگلیس، امریکا، کانادا، استرالیا، مالزی، المان  و... بوده است که منجر به تبادل اطلاعات در زمینه یادگیری الکترونیکی می شود.»

وی با بیان اینکه تعامل با برخی کشور ها سیستمی بوده است، افزود: «با کشورهایی نظیر انگلیس و روسیه برای تعامل هر چه بیشتر ارتباط داشته ایم.»

استاد دانشگاه شیراز خاطر نشان کرد: «در کمیته جدید یادگیری الکترونیکی با برگزاری 600 ساعت فشرده جلسه در صدد هستیم قوانین و ایین نامه های یادگیری الکترونیکی بهبود دهیم.»

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۱۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، یعقوب نوروزی، مسئول برگزاری این کنفرانس روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان کرد: ما در راستای تحقق شعار سال به دنبال افزایش استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی اساتید و دانشجویان هستیم و اعتقاد داریم که برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌های تخصصی در رشته‌های مختلف علمی، به طور حتم عامل مهمی برای رسیدن به این هدف است.

وی افزود: کنفرانس فیزیک بنیادی ایران نیز با همین هدف در دانشگاه قم برگزار می‌شود و ما این روند را به صورت مستمر در سال جاری ادامه خواهیم داد،‌ به نحوی که تا پایان سال حداقل در هر ماه شاهد برگزاری یک همایش ملی مهم در رشته‌های مختلف علمی در دانشگاه قم خواهیم بود.

مسئول کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ادامه داد: دانشگاه قم بر اساس رسالت علمی و پژوهشی خود با سایر دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور و بسیاری از دانشگاه‌های معتبر خارجی همکاری دارد و ما تلاش می‌کنیم با استفاده از ظرفیت‌های علمی این دانشگاه در همه حوزه‌های مورد نیاز کشور، یافته‌های پژوهشی کاربردی را ارائه دهیم.

همچنین در این نشست،‌ دبیر اجرایی کنفرانس فیزیک بنیادی ایران، گفت: برای برگزاری این کنفرانس از مدت‌ها قبل، طرح نوشته و اعضای کمیته‌های علمی و اجرایی مشخص شدند،‌ همزمان با نهادهای تخصصی این موضوع همچون انجمن فیزیک ایران نیز مکاتبات و هماهنگی‌های لازم صورت پذیرفت.

سید وحید موسوی افزود: در ادامه اقدام‌های لازم برای کسب اعتبار علمی مورد نظر کنفرانس انجام و سایت و پوستر آن طراحی شد، در ادامه کار ثبت نام از متقاضیان صورت پذیرفت و ما در روز همایش میزبان ۱۶۰ شرکت کننده به صورت حضوری و مجازی خواهیم بود.

وی ادامه داد: ۲۰ مقاله تخصصی به این کنفرانس رسیده‌است که پس از انجام ارزیابی‌های لازم، ۲ مقاله از سوی نویسندگان آن به صورت سخنرانی و چهار مقاله نیز به صورت پوستر ارائه می‌شود. همچنین در این کنفرانس که با حضور استاد مهدی گلشنی(فیزیک‌دان و نظریه‌پرداز برجسته ترتیب می‌یابد) علاوه بر ارائه مقالات شاهد ۱۰ سخنرانی از سوی اساتید برجسته فیزیک خواهیم داشت.

دیگر خبرها

  • برگزاری کنفرانس فیزیک بنیادی ایران به میزبانی قم
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در لرستان وجود دارد
  • ۳ عنوان نشریه دانشگاه قم به ISC ورود پیدا کرد
  • حماس در حال بررسی طرح اسرائیل برای تبادل اسرا
  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • تقاضای بررسی لایحه توسعه سواحل مکران اعلام وصول شد
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت