Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-28@16:01:58 GMT

آیا قرار است قیمت‌های اسنپ به آژانس برسد

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۳۴۳۸۰

آیا قرار است قیمت‌های اسنپ به آژانس برسد


سامانه هوشمند حمل‌ونقل اسنپ در مدت‌ زمان اندکی موفق شد با تکیه بر قیمت‌های پایین خود بین مردم محبوب شود و مورد استقبال قرار بگیرد.

به گزارش بازرگانی امتداد نیوز، با وجود این، به تازگی بحث قیمت‌گذاری و در مواقعی افزایش قیمت سفرها در این سامانه با انتقادات متفاوتی مواجه شده است. طبق اعلام اسنپ، قیمت‌گذاری‌ در این سامانه بر اساس یک الگوریتم انجام می‌شود و سازوکار مشخصی برای آن وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌های این سامانه در مورد بحث افزایش قیمت‌ها هنوز چرایی این امر برای همه مسافران روشن نیست.

برای بررسی بیشتر این موضوع با فرید شهابی، مدیر بخش تجاری اسنپ، به گفت‌وگو نشستیم و از او درباره حرف‌وحدیث‌های پیرامون قیمت‌های این تاکسی اینترنتی پرس‌وجو کردیم.

فرید شهابی ضمن بیان اینکه اسنپ یک شغل است و بسیاری از افراد به دید یک کار ثابت به آن نگاه می‌کنند، گفت: «ما انتظار داریم کاربران راننده اسنپ که به صورت تمام‌وقت در این سامانه به درآمدزایی مشغول هستند، به طور میانگین یک درآمد مشخص داشته باشند. به همین دلیل هر عاملی که این میانگین درآمد را کاهش دهد بر تعیین قیمت نیز تاثیر می‌گذارد.»

وی ادامه داد: «به طور مثال راننده‌ای را در نظر بگیرید که به طور میانگین در روز ۱۰ سفر را به انجام می‌رساند و در مقابل x تومان درآمد دارد. در شرایط بارندگی که شاهد ترافیک‌ سنگین هستیم، سفری که در حالت عادی ۲۰ دقیقه زمان می‌برد در ۴۰ دقیقه انجام می‌شود. همین موضوع باعث می‌شود تا به جای ۱۰ سفر روزانه، تنها ۵ سفر را به انجام برساند و درآمد او نیز به نصف کاهش پیدا کند. بنابراین نه از لحاظ زمانی و نه درآمدی برای کاربر راننده منصفانه نیست.»

به گفته مدیر بخش تجاری اسنپ بزرگترین مشکلی که سیستم‌های حمل‌ونقل سنتی با آن دست به گریبان هستند، سیستم قیمت‌گذاری ناعادلانه و ثابت است. او معتقد است یک راننده تاکسی خطی برای یک مسیر ثابت در هر شرایط آب و هوایی یک قیمت ثابت را از مسافر دریافت می‌کند. این موضوع هم برای مسافر و هم برای راننده منصفانه نیست چرا که مسافر نباید در شرایط مساعد به قیمت ساعات نامساعد هزینه پرداخت کند و همینطور بالعکس، راننده نیز مستحق دریافت هزینه یکسان برای تمام شرایط نیست. به همین علت بسیاری از رانندگان به سوار کردن مسافر دربستی روی می‌آورند و شاهد صف‌های طویل مسافر در مسیرهای خطی می‌شویم.

شهابی در رابطه با دلیل افزایش قیمت اسنپ در روزهای برفی با وجود ترافیک کمتر توضیح داد: «در آن روز برفی ما شاهد خیابان‌های خلوت و نسبتا بدون ترافیک بودیم. اما نکته‌ای که باید به آن توجه کنیم، خطرهای رانندگی در شرایط بد آب‌وهوایی است که راننده محتمل می‌شود. در شرایط آب‌وهوایی نامساعد -مثل بارش سنگین برف روزهای گذشته- احتمال افزایش تصادفات، لیزخوردگی‌ها و حوادث گوناگون بالاتر می‌رود. این موضوع را باید به عنوان یک فاکتور قیمت‌گذاری در نظر بگیریم تا علاوه‌ بر احقاق حق کاربر راننده، او را به حضور در ناوگان اسنپ تشویق کنیم.»

وی درباره مقایسه قیمت‌های اسنپ با دیگر سرویس‌های حمل‌ونقل اینترنتی گفت: «ما می‌توانیم اپلیکیشنی توسعه دهیم که از شمیران تا شهر ری را هزار تومان قیمت‌گذاری کند، اما سوال اینجاست که اگر این اپلیکیشن نتواند سرویس‌دهی مناسبی داشته باشد این قیمت مناسب به چه کاری می‌آید. به طور کلی هدف از افزایش قیمت در اسنپ، کاهش درخواست‌های ناموفق و به مقصد رسیدنِ مسافران است. طبق آنچه که ما در سیستم تحلیل سفرها به وضوح می‌بینیم، روزهایی که به دلیل شرایط خاص قیمت‌ها را به صورت مقطعی افزایش می‌دهیم، شاهد سفرهای موفق بیشتری هستیم. متقابلا در شرایط آب‌وهوایی و محیطی مشابه و بدون افزایش قیمت، مسافران به دشواری موفق به انجام سفر می‌شوند. در واقع افزایش قیمت اهرمی است برای متعادل کردن میزان عرضه و تقاضا و با این کار مسافران بیشتری به مقصد خود می‌رسند.»

مدیر بخش تجاری اسنپ مناسبت‌های خاص و میزان عرضه‌ و تقاضا در مناطق مختلف را از دیگر عوامل موثر در قیمت‌گذاری شمرد و در انتها اشاره‌ای به شرایط کاهش قیمت کرد و گفت: «قیمت‌گذاری منصفانه به این معنی نیست که فقط برای کاربر راننده صدق کند. بلکه در شرایط مساعد آب‌وهوایی که شاهد ترافیک خاصی نیستیم و مدت‌زمان سفرها کمتر شده است، قیمت‌ها نیز کاهش پیدا می‌کند.»

true برچسب ها : اسنپ تاکسی آنلاین تاکسی اینترنتی حمل و نقل true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۴۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریایی شمال امروز با ۴۹ سنت معادل ۰.۵۵ درصد افزایش به ۸۹ دلار و ۵۰ سنت رسید.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، تنش‌های خاورمیانه قیمت نفت را افزایش داده، اما بالا رفتن ارزش دلار و نرخ تورم در آمریکا احتمال کاهش زود هنگام نرخ بهره را پایین آورده و مانع بالا رفتن بیش از حد قیمت نفت شده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریایی شمال امروز با ۴۹ سنت معادل ۰.۵۵ درصد افزایش به ۸۹ دلار و ۵۰ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲۸ سنت معادل ۰.۳۴ درصد افزایش، ۸۳ دلار و ۸۵ سنت معامله می‌شود.

نگرانی در مورد عرضه نفت در ادامه تنش‌های خاورمیانه از قیمت آن حمایت می‌کند.

بنجامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت هرگونه حکمی از سوی دیوان کیفری بین المللی که در حال تحقیق در مورد حمله هفتم اکتبر حماس به رژیم صهیونیستی و حمله این رژیم به غزه است، هیچ تاثیری بر اقدامات این رژیم ندارد، اما می‌تواند عواقب خطرناکی داشته باشد.

رژیم صهیونیستی حمله به رفح را در روز پنج شنبه و علی رغم هشدار متحدانش در مورد تلفات بالا در این منطقه آغاز کرد.

تحلیلگران عقیده دارند این عوامل ژئوپلیتیکی تاثیر تورم بالا را خنثی کرده و از قیمت نفت حمایت می‌کند.

اطلاعات اقتصادی آمریکا که در روز گذشته منتشر شد نشان داد تورم در این کشور در ۱۲ ماه منتهی به ماه مارس، ۲.۷ درصد افزایش داشته که بالاتر از هدف بانک مرکزی این کشور است.

انتظار می‌رود فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را در اجلاس خود در هفته آینده ثابت نگه دارد.

این اطلاعات اقتصادی نشان می‌دهد نباید به این زودی‌ها منتظر پایین آمدن نرخ بهره بود.

در این بین، ارزش دلار به بالاترین رقم در برابر ین طی ۳۴ سال گذشته رسیده که یکی از دلایل آن بالا رفتن نرخ تورم بوده است.

از طرف دیگر، هیثم القیس، دبیرکل اوپک گفت پایان نفت به این زودی‌ها فرا نمی‌رسد. سرعت تقاضا برای انرژی تا حدی است که انرژی‌های جایگزین نمی‌توانند جای نفت را بگیرند؛ بنابراین تمرکز باید بر کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ای باشد نه استفاده از نفت.

دیگر خبرها

  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد
  • رصد بازار حبوبات در استان یزد
  • ورود شورای رقابت به نرخ گذاری تاکسی‌های اینترنتی به صلاح نیست
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد
  • نفت در مدار رشد؟
  • حسین‌زاده: می‌خواهید برویم اسنپ کار کنیم!
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • قیمت طلا افزایش یافت