Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر فیلم امپراطور جهنم گفت: صهیونیست ها شمشیر خود را برای ما از رو بسته اند. امریکایی ها و یارانشان دیگر باید چه طور نشان دهند که دشمن ما هستند؟ حال ما باید در زمینه فرهنگی برای صهیونیست‌ها شمشیر را از رو ببندیم. ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۸ رسانه ها خواندنی نظرات

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، کوروش زارعی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون که امسال فیلم "امپراطور جهنم" را در جشنواره فیلم فجر امسال داشت در گفت‌وگو با میزان، درخصوص صحبت های مطرح شده درخصوص سفارشی بودن این فیلم گفت: من اعتقاد دارم سفارش اتفاق بدی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه کسی گفته فیلم سفارشی بد است؟ شما به سینمای هالیوود نگاه کنید. تمام آثار هالیوودی به دنبال یک استراتژی و چشم انداز آینده نگرانه و کاملاً سفارشی ساخته می شود.

وی در همین راستا افزود: شاید نزدیک به 80 درصد فیلم‌های هالیوودی سفارشی هستند و از نظر کار درست را آنها می کنند زیرا پشت تمام آثارشان استراتژی و برنامه است. پس به همین جهت من می گویم که کار سفارشی ساخت به هیچ عنوان اتفاق بدی نیست.

بازیگر سریال "یوسف پیامبر" درباره حمایت های مسئولین از سینمای فرهنگی و ارزشی تاکید کرد: همه این حرف ها و همه حمایت های در حد شعار باقی می مانند. من از دوستان و مسئولین فرهنگی خواهشمندم که سینما را جدی بگیریم. ما باید همانطور که در خیلی جهات جلوی جهان ایستاده ایم باید از سینما به عنوان یک رسانه قوی برای روبرو شدن با جهان استفاده کنیم.

وی نیاز سینمای ایران را اهمیت دادن به تاریخ ایران اسلامی خواند و افزود: سینمای ایران نیازمند آثاری است که هم قدرت مردم ایران را نشان دهد و هم اینکه عقبه و تاریخ والای ایران را به نمایش بگذارد. ایرانیان همواره از گذشته تاکنون همیشه در برابر ظلم ایستاده اند و از سویی شروع کننده جنگی نبوده اند. به عنوان مثال ما در جنگ هشت ساله مقدس تنها دفاع کردیم و به دنبال فتح هیچ جا نبودیم.

بازیگر سریال "آنام" نقطه هدف فیلم "امپراطور جهنم" را غرب خواند و تاکید کرد: تیغ تیز فیلم امپراطور جهنم به سمت اتحادیه اروپا و کشورهایی همچون عربستان است و دیپلمات های خودی هم نسبت به اکران این اثر نگران هستند.

زارعی با اشاره به وجود جنگ فرهنگی در جهان خاطرنشان کرد: صهیونیست ها شمشیر خود را برای ما از رو بسته اند. امریکایی ها و یارانشان دیگر باید چه طور نشان دهند که دشمن ما هستند؟ حال ما چرا نباید از رو شمشیر ببنیدم؟ حال که جنگ اصلی جنگ رسانه ای و فرهنگی است چرا کاری نکنیم.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P41383/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۴۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد

میلیارد مشهور آمریکایی و مالک شرکت‌های اسپیس ایکس و تسلا، طی اظهاراتی هشدار داد که تا زمانی که مشکل بدهی ملی دولت آمریکا حل نشود، دلار ارزشی نخواهد داشت. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، ایلان ماسک، میلیارد مشهور آمریکایی و مالک شرکت‌های اسپیس ایکس و تسلا، طی اظهاراتی هشدار داد که تا زمانی که مشکل بدهی ملی دولت آمریکا حل نشود، دلار ارزشی نخواهد داشت.

ماسک در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما باید در مورد بدهی ملی خود کاری انجام دهیم وگرنه دلار ارزشی نخواهد داشت.

پیش از این، صندوق بین المللی پول بر خلاف روال معمول به طور مستقیم از دولت آمریکا انتقاد کرده و هشدار داده بود که عملکرد این کشور در میان اقتصادهای پیشرفته تا حدی ناشی از یک سیاست مالی ناپایدار بوده است.

هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکانرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد

این صندوق در گزارش سالانه خود موسوم به "چشم انداز اقتصاد جهانی" اعلام کرد که هزینه‌کردهای بیش از حد واشنگتن، خطر افزایش تورم و تضعیف ثبات بلندمدت مالی در سراسر جهان را به همراه دارد.

بر اساس گزارش دفتر بودجه کنگره، انتظار می‌رود بدهی دولت آمریکا تا سال 2033 به 45.7 تریلیون دلار یا 114 درصد تولید ناخالص داخلی برسد که این رقم در پایان سال 2023، 97 درصد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمارسازی فروش به نفع سینمای مستند نیست/ نشانی غلط ندهیم
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • ۲۰ اثر به اختتامیه رویداد بازی‌آرا رسید/ معرفی ظرفیت‌های خوب بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار
  • اعلام اسامی راه‌یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه انجمن سینمای جوان
  • اعلام اسامی راه‌یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه انجمن سینمای جوانان ایران
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • پویش سلامت دهان و دندان در لرستان اجرا می‌شود
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید