Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، «علیرضا رزم‌حسینی» صبح امروز 14 اسفندماه در نشست خبری اظهار کرد: رسانه‌ها همیشه در دولت تدبیر و امید با ما همراهی کرده‌اند.

وی افزود: در استان کرمان چند سیاست را در دولت یازدهم دنبال کردیم و اعلام کردم خودمان را وقف استان می‌کنیم و هر چه در بضاعت داشتیم، تلاش کریم این اتفاق بیفتد و نگاه عدالت‌گرایانه‌ای در سراسر استان داشته و در جنوب استان حضور بیشتری پیدا کنیم و این نگاه در این دولت نیز ادامه دارد و نگاه ما نگاه مدیریت دولتی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رزم‌حسینی تصریح کرد: سیاست وحدت بر محور ولایت و توسعه را در دستور کار قرار دادیم که این سیاست انگیزه انقلاب اسلامی بوده و فضای سیاسی خوبی در استان به وجود آمد و رقابت‌های سیاسی سالم و انتخابات خوب و بدون هیچ دغدغه‌ای در استان برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصادی با طرح مثلث توسعه اقتصادی ارکان حکومت را دخیل کردیم که خوب بود اما می‌توانست بهتر باشد و دستگاه‌های اجرایی و نظارتی و نمایندگان همکاری خوبی با ما داشتند و ائمه جمعه همراهی خیلی خوبی داشتند و طرح مثلث توسعه کارنامه خوبی دارد.

استاندار کرمان گفت: الگوی اقتصاد مقاومتی پاسخ داد و در سطح استان در حال اجراست و فضای کسب و کار استان بهبود پیدا کرد و شاخص های اقتصادی رشد یافته است.

وی افزود: طرح همیاران آب بسیار موفقیت‌آمیز بود و وزیر نیرو از مدافعان سرسخت این طرح است و همکاری نزدیکی با ایشان در وزارتخانه داریم و الزامات پایداری طرح را در استان کرمان به‌عنوان پایلوت دنبال می‌کنیم.

رزم‌حسینی اظهار کرد: طرح نجات ویژه آسیب‌های اجتماعی در دفتر اجتماعی استانداری دنبال می‌شود.

وی افزود: در راستای احیاء فرش کرمان 16 کارگاه بافت راه‌اندازی شده و در مرمت آثار فرهنگی و تاریخی حرکت‌های خوبی صورت گرفته و در حال گسترش است و ورود گردشگران خارجی و داخلی به استان رشد خوبی داشته است.

نماینده عالی دولت در استان کرمان در ادامه در پاسخ به سئوالات اصحاب رسانه درباره اشتغال بانوان افزود: با ابلاغ رئیس‌جمهور مبنی بر اشتغال 30 درصدی بانوان به معاونت توسعه مدیریت تأکید کرده‌ایم این کار با دریافت مجوزها، انجام شود.

وی با اشاره به این‌که رسانه‌ها باید این مسائل را دنبال کنند، افزود: اتوبوس مطالبه‌گری را در استان کرمان راه انداخته‌ایم و رسانه‌ها با اطلاع‌رسانی و تبادل اطلاعات می‌توانند به مسائل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی کمک کنند.

رزم‌حسینی گفت: چالش جدی در صنعت زغالسنگ در ایران و استان کرمان داریم و از ابتدا دولتی بود و در دولت اصلاحات به بخش غیردولتی واگذار شد و توفیقات خوبی داشت اما با عقب‌افتادگی تکنولوژی قیمت تمام شده زغال در ایران بیش از قیمت جهانی است.

وی تصریح کرد: علاوه‌بر این، مشکلاتی در زمینه حقوق کارکنان زغال به وجود آمد که در دولت یازدهم با همکاری نمایندگان پیگیری کردیم و اکنون اعلام می‌کنیم که هر کدام از شرکت‌های این حوزه آمادگی استفاده از صندوق توسعه ملی را داشته باشند، برای نوسازی ماشین‌آلات تسهیلات در اختیارشان قرار می‌گیرد.

900

علیرضا رزم‌حسینی دولت تدبیر و امید

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۵۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات پیچیده ایران در جهان طنین انداخته است

پاسخ نظامی ایران به اقدام تروریستی اسرائیل در دمشق، ضعف اسرائیل و قدرتمندی ایران را نشان داد. حمله ایران نه تنها در منطقه بلکه در مقیاس جهانی نیز طنین‌انداز شده است.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: مراد یشیلتاش؛ استاد دانشگاه ترکیه، در تحلیلی که از سوی روزنامه صباح ترکیه منتشر شد، می‌نویسد: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق، تنش‌های منطقه‌ای را به اوج بی‌سابقه‌ای رساند و بار دیگر ژئوپولیتیک پیچیده خاورمیانه را در کانون توجه قرار داد. واکنش تلافی‌جویانه ایران به این تجاوز، نه تنها در منطقه بلکه در مقیاس جهانی نیز طنین‌انداز شده است. پاسخ ایران با دو هدف انجام شد: نشان دادن قدرت نظامی خود و رساندن پیامی سیاسی به جامعه بین‌المللی. این اولین مورد از سال ۱۹۷۳ بود که یک دولت، پاسخ نظامی به اسرائیل داد و بدین وسیله وضعیت طولانی مدت مصونیت اسرائیل را مختل کرد.

ایران به دنبال تقویت قدرت بازدارندگی خود در برابر بازیگران منطقه‌ای و جهانی است. حمله ایران از طریق یک عملیات نظامی پیچیده شامل موشک‌های کروز و بالستیک و همچنین پهپادها که به نام شاهد ۱۳۶ شناخته می‌شوند، انجام شد. استفاده ایران از پهپادهای شاهد ۱۳۶، موشک کروز زمین به زمین پاوه با برد ۱۶۵۰ کیلومتر، موشک‌های غدیر و عماد و دزفول، تایید شده است. علاوه‌بر آن، استفاده از موشک خیبرشکن با برد ۱۴۵۰ کیلومتر که ظاهرا قابلیت مانور بالایی در برابر سامانه‌های پدافند هوائی را نیز دارد تایید شده است. عملیات ایران، محدودیت‌های دفاعی اسرائیل را آشکار کرد و نشان داد که سامانه‌های پدافند هوائی اسرائیل دچار آسیب‌پذیری‌ هستند. پنج موشک بالستیک پایگاه هوائی نواتیم، و چهار موشک پایگاه هوائی نِگِو را هدف قرار دادند.

رویارویی اخیر بین اسرائیل و ایران، سؤالاتی را در مورد استراتژی امنیتی اسرائیل ایجاد می‌کند، در حالی که هدف آن تقویت بازدارندگی ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای است. نقش ایالات متحده با حمایت مداوم از اسرائیل در کنار افزایش تلاش‌ برای جلوگیری از تنش بیشتر مشخص شده است.

عملیات تلافی‌جویانه ایران با عنوان «وعده صادق»، چالشی مهم برای سامانه‌های پدافند هوائی اسرائیل بود. هزینه نسبتا پایین حمله در مقایسه با هزینه اقتصادی بالای دفاع پایداری دراز مدت جنگ را به یک نگرانی حیاتی برای اسرائیل تبدیل می‌کند. بنابراین، توانمندی‌های تهاجمی ایران هم چنان یک تهدید دائمی برای اسرائیل قلمداد می‌شوند.

علاوه‌بر این، اظهارات «حسین سلامی» فرمانده سپاه پاسداران، حاکی از تغییر در الگوی سنتی رویارویی نظامی اسرائیل و ایران است. سلامی تاکید کرد که ایران با عملیات تلافی‌جویانه خود علیه اسرائیل، معادله جدیدی را ایجاد کرده و حملات بعدی اسرائیل به شهروندان، پرسنل و دفاتر و مراکز مرتبط با ایران، با پاسخ مستقیم مواجه خواهد شد.

از سوی دیگر، پاسخ اسرائیل، بر ناتوانی این رژیم در عملیات مستقل در عرصه بین‌المللی تاکید دارد. حضور و حمایت آمریکا در منطقه، نقشی اساسی در شکل‌دهی به فرآیندهای تصمیم‌گیری اسرائیل دارد. علاوه‌بر این، درگیری اخیر باعث شعله‌ور شدن اختلافات سیاسی در درون خود اسرائیل شده است. سیاست‌های امنیتی دولت نتانیاهو با انتقادات داخلی و بین‌المللی مواجه شده و اثبات شده که ناپایدار است. افکار عمومی اسرائیل در رابطه با مدیریت بحران توسط دولت دچار اختلاف نظر شده. برخی از اسرائیلی‌ها از رویکرد تهاجمی‌تر نسبت به ایران حمایت می‌کنند در حالی که برخی دیگر از اسرائیلی‌ها خطرات مرتبط با تبدیل شدن به یک جنگ در مقیاس بزرگ را برجسته می‌سازند.

منبع: کیهان

دیگر خبرها

  • حسینی بعد از حذف پرسپولیس: هنوز کار خاصی نکرده‌ایم
  • حسینی: پرسپولیس را بردیم ولی اتفاق خاصی نیفتاده
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • دشمن جنگ فرهنگی علیه ایران راه انداخته است
  • چرا کسی پاسخگوی عدم پرداخت حقوق کارگران شهرداری نیست
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • عملیات پیچیده ایران در جهان طنین انداخته است